Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#501 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 28 December 2006 - 09:45 PM

laugh.gif
  • 0

#502 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 01 January 2007 - 01:36 PM

drage moje lush poznavalke. iscem eno trdo milo za ocija. disalo nej bi sveze, po sadju, nekak eksoticno mogoce, vlazilno, primerno za celo telo. vesela bom vsakega predloga, hvala LP
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#503 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 01 January 2007 - 03:05 PM

Karma je precej eksotična. Samo ni sadna, ampak bolj citrusno, pačulijevska.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#504 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 01 January 2007 - 03:12 PM

Ja mogoče bi mu pa ravno Karma bila všeč, saj je moj oči rekel, da mu diši po jabolkih laugh.gif
  • 0
IPB Image

#505 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 01 January 2007 - 10:17 PM

ooo moj ma ful rd japke!!!! bom sla pogledat, kos je jurja ane?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#506 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 January 2007 - 11:16 PM

zaenkrat sem tole najdla, upam, da ti kej pomaga (sicer pa kar veselo v Lusha vohat smile.gif)

IPB Image limonca
IPB Image 'sadni sok', pomaranča
IPB Image kivi (svež, močan vonj, meni zelo ljub)
IPB Image agrumast, meni zlo fajn

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#507 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 02 January 2007 - 11:34 AM

o Špelca hvala, srcek si kiss.gif bom probala jutr al pa te dni it pogledat, pa bom spotoma zavila se v loccitane, da vprasam za ono masko biggrin.gif kivi je ful mamljiv, Špela, a ti si ze sprobala ta mila?
  • 0

#508 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 02 January 2007 - 12:01 PM

*pikica*, mirando (kivi) imam zdaj drugi kos v uporabi in je res eno boljših mil, pa še full lepo zgleda, ker je po plasteh med to nežno zeleno (sploh ni belo to milo, ampak zeleno) full različnih močnejših barv vmes (vijola, rdeča, oranžna ... ). je full tako kremasto milo. bohemian (limonca) sem imela pred leti že, mi je blo full osvežilno, happy soap (mandarina, pomaranča, 'sadni sok' smile.gif) pa sem sprobala - mi ni glih ležal, ampak je pa osvežujoče-sadno. edino sexy peel še nisem sprobala, ker je full novo - si ga pa ob priliki nabavim in poročam. včasih so imeli še eno sadno žajfo, pineapple grunt (po ananasu dišalo), mi je blo tut full všeč - sam se ga ne dobi več, isto kot banana moon.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#509 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 02 January 2007 - 12:12 PM

o rajcalka ena w00t2.gif zgleda, da bom morala kr oba uzet. kivi in limonco. kaj pa Karmo si ze sprobala? a drgac so ta mila namenjena umivanju rok, al se jih lahko uporabi za celo telo. ker moj oci se ze celo zivljenje tusira s temi trdimi mili, ponavad ponuca kr kak Fa al pa Palmolive za roke laugh.gif
  • 0

#510 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 02 January 2007 - 12:28 PM

karma mi je bljak! smile.gif seveda so vsa trda mila namenjena umivanju celega telesa - glih tko si lahko z gelom za tuširanje samo roke umivaš, or worse still, obraz - kot to delam jaz smile.gif. na tistih tekočih palmolive in fa pa verjetno piše, da so za roke umivat zato, ker so v priročnih embalažah na pumpico, kao za lažjo uporabo. mislim, saj sestavine so od vseh iste, samo so v drugačnih embalažah - žajfa kot žajfa, ni važno, kako jo obrneš. smile.gif

aja, še cene: mislim, da sta miranda in bohemian oba po 790 sit na 100 g - nekje med cenejšimi torej. happy je med dražjimi - 1100 sit na 100 g, karma pa nekje vmes; mislim, da 890 sit na 100 g.

• 0

#511 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 02 January 2007 - 12:33 PM

ej moj uporablja fa pa palmolive v trdi obliki laugh.gif ce bi bli tisti na pumpico, bi blo se dobr biggrin.gif torej, ce uzamem kos limonce pa kos kivija me pride lih ene 1600 oz ene 6,5 € laugh.gif Špela, hvala ti za vso pomoc, si mi prihranla velik casa in energije smile.gif Hvala!
  • 0

#512 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 02 January 2007 - 12:36 PM

QUOTE(*pikica* @ 2. 1. 2007 - 12:33) View Post

ej moj uporablja fa pa palmolive v trdi obliki laugh.gif ce bi bli tisti na pumpico, bi blo se dobr biggrin.gif torej, ce uzamem kos limonce pa kos kivija me pride lih ene 1600 oz ene 6,5 € laugh.gif Špela, hvala ti za vso pomoc, si mi prihranla velik casa in energije smile.gif Hvala!

zmeri rada pomagam, mi je v veselje. smile.gif

pa ko boš gledala une kose že narezane, bodo verjetno vsi več kot 100 g - mirno reci, da bi rada, da ti odrežejo 100 g mirande pa bohemiana, ti morjo to narest. js zmeri rečem, naj mi odrežejo, da ne bom 20 dek žajfe, ki mi mogoče ne bo všeč, dam nosila. smile.gif

• 0

#513 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 02 January 2007 - 12:40 PM

bom rekla, hvala. ej kje pa pol cuvas ta mila? v kaki posodici al foliji?
  • 0

#514 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 02 January 2007 - 01:36 PM

Lepo jih imaš kot normalno milo zraven umivalnika, za transport pa si je fajn omislit kakšno posodico. V L'Occitanu imaš mislim da eno kvadratne oblike, ki je glih fajn za milo, pri Lushu pa se mi zdi da imajo samo neke okrogle posodice. Te so tudi fajn, samo moraš pač malo svoj kos mila preoblikovat da noter paše.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#515 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 02 January 2007 - 01:53 PM

a se te okrogle posodice posebaj kupi, al jih dobis zraven mila?
  • 0

#516 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 January 2007 - 02:17 PM

QUOTE(sonchika @ 1. 1. 2007 - 15:05) View Post
Karma je precej eksotična. Samo ni sadna, ampak bolj citrusno, pačulijevska.

Meni tudi malo na med potegne. Mene je tale karma vonj čisto obnorel. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#517 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 02 January 2007 - 02:28 PM

QUOTE(*pikica* @ 2. 1. 2007 - 13:53) View Post

a se te okrogle posodice posebaj kupi, al jih dobis zraven mila?

Kupit jih moraš.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#518 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 02 January 2007 - 02:58 PM

kok pa kej stanejo
  • 0

#519 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 02 January 2007 - 04:32 PM

QUOTE(*pikica* @ 2. 1. 2007 - 14:58) View Post

kok pa kej stanejo

v Lushu je nekih 600 sit - okrogla, za hranjenje trdih šamponov; ne vem, koliko je uporabna za trda mila
v L'Occitanu je pa kvadratna, nekje malo pod jurja.

sicer pa imam jaz tista mila, ki jih ne uporabljam, spravljena kar v malih plastičnih vrečkah.

p.s.: vsa Lusheva trda mila se da krasno rezat z navadnim kuhinjskim nožem, ker so take fine teksture.

• 0

#520 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 02 January 2007 - 10:32 PM

hvala spelca marelca, ma ves kaj, sm razmislala, bz, da kupujem posodice, itak mamo gor na steni v tusu tako miceno "korito" pa nej ma tm mil spravlen, ane biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users