Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#501 BRIANA

BRIANA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 123 posts

Posted 05 November 2006 - 11:09 AM

Vse se mi je pomešalo.Najprej se mi je sanjalo, da sem v LJ doma v enem bloku in sem ga šla iskat, namreč nisem vedela kako izgleda, sem kar tako v en blok šla in je bil pravi in grem peš v deseto nadstropje po nekih mehkih modrih preprogah, tu se konča.Kar naenkrat se znajdem ob neki vodi in sem znala letet, tk malo sem poskočla in sem letela,na tak način kot kak hrošč.Sem na nek podest priletela in je bila tam postelja in sem se malo vlegla, kar naenkrat je pa moj vredu frend zraven mene ležal, je bil čisto moker ker se je kopal in sem mu težila da bo posteljo zmočil.Potem pa spet stopim v neko sobo in vidim mojega brata z modrčkom, prav joške je imel, pa ga vprašam a ti imaš joške al kaj, pa on reče, da jih ima že tako skos. laugh.gif .Prava mineštra
  • 0

#502 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 05 November 2006 - 11:57 AM

Na eni strani krokodili,na drugi v morju pa morski psi-kao safari. Mi smo lepo tam v morju brezskrbno plavali ker je vodička mela neko napravo s katero zazna kako blizu je morski pes in potem ta naprava začne tulit in vsi ven letimo razen ene osebe ki je šla malo predaleč očitno biggrin.gif (vidli zadnjič).No tukaj se nevarnost ne konča še polno takšnih je blo.sanje polne adrenalina ermm.gif
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#503 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 05 November 2006 - 12:25 PM

danes sm 2x sanjala, da so mi torbico ukradl cry.gif upam, da se ne bo to res zgodil ermm.gif
  • 0

#504 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 05 November 2006 - 04:15 PM

spet o zobeh. da sem si en zob spulila, nič me ni bolelo samo čutla sem živce kako pokajo huh.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#505 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 05 November 2006 - 10:54 PM

Da sem matematiko pisala 5...

Wish that could be true...
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#506 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 06 November 2006 - 08:02 AM

Spet neko grozo. Pa kaj je z mano, da stalno sanjam neke trilerje?
Spet me je nekdo hotel ubiti.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#507 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 07 November 2006 - 09:44 PM

Nč dost, ker sm tričetrt noči prebedela...LUNA!!!! ermm.gif Nisem mogla spaaaaaat sleepy.gif
  • 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#508 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 08 November 2006 - 07:10 AM

Iskali smo morilca v hiši-dogajalo se je v starih časih-ko še dohtarji niso glih znali "vsega" in kao nekdo bi naj nekoga zastrupljal z železom biggrin.gif in potem je naš ljubi predsednik želel ustreliti našega psa-ker mu je baje nekdo naročil in je to pač dobro za vse nas in jaz nisem mogla izustiti ničesar od šoka in sem samo stala in nekaj probala razložit in ni bilo dovolj dobro,nakar pride brat in reče naj ustavi konje in naj si ne drzne česa takega.Mama kar prleti ven me sprašuje kje je njena obleka da nima več nobene minice blink.gif in jaz rečem da je še mokra in da je nisem obesila ker je vse zastrupljeno z železom in je ne upam dat kam kjer bi lahko obleka prišla v stik z tem.Potem letava z bratom z letalom in opazujeva kao-iščeva zastrupljevalca čeprav veva da je nekdo od starih staršev ki se kar pojavita na letalu in drug drugega optožujeta,odločiva se da greva v bolnico na testiranje kjer je še ena deklica ki se je zastrupila z verižico in zdravnik samo napiše da je prišlo do vnetja in da je punca(punčka preveč piv spila blink.gif laugh.gif ) in da stvar ni povezana in naj greva domov ker nihče ni zastrupljen.
Bedarija pa taka.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#509 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 08 November 2006 - 11:15 AM

da sem bla noseča, čist zadnji dan in smo čakali kdaj bom odprta da bom končno rodila,LOL
  • 0

#510 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 08 November 2006 - 12:51 PM

Moj mali mi je zacel, da ne more bit vec z mano, da je konec - the end - sluss... cist sem fertik, v soku...mislim fak...
pa ceprav so ble le sanje...me je ful dotolklo...
valda sumnjam nehote, da ne bo res kaj na tem...somebody please calm me down...
cry1.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#511 BRIANA

BRIANA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 123 posts

Posted 08 November 2006 - 08:21 PM

Moj dragi je imel svoje letalo in sva šla na izlet, pa neka histerična bejba je bila zraven,ki je skoz tulila.Leteli smo malo navpično gor in potem kar pikirali, meni se ni zdelo nič čudnega, vmes je bejba zginla,midva sva se pa znašla v neki koči in je on meni njoke kuhal.Jaz sem iz koče stopila in ko sem prišla nazaj je on ležal v nezavesti in poleg njega flaša kokakole in jaz sem takoj vedla da ga je s to flašo nekdo napadel.Potem sem se kar naenkrat znašla na kao safariju, kr neki smo čepeli zraven levov in se je en lev v mene zapodil in sem bežala,potem me je podrl in se na mene vlegel.Sem skoz čakala kdaj mi bo vrat pregriznil, pa sem se spomnila, da mi ga ne bo ker za razliko od nekih bivolov nimam rdeče golše.Skoz sem pa vedela, da sem z Mitjo Meršolom zmenjena.

black sweety meni se ni še nič kar sem sanjala uresničilo smile.gif .
  • 0

#512 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 08 November 2006 - 09:32 PM

Ti imas pa res cel domisljijski spis! laugh.gif Pestre sanje! Pa da se tako podrobnosti spomnis.

Jaz zelo redko sanjam ali se spominjam sanj in kadar potem se mi kaj nasanja me tolko bolj pretrese.

Skozi imam sanje v mislih, me spremljajo cez dan, naj so dobre ali pa slabe, ce so pa take sokantne pol pa itak.

Sem ti pa hvalezna, da si me malo pomirila!
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#513 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 09 November 2006 - 02:59 PM

da sem dobila 2 neopravičeni;
pri fiziki, ker s sošolci sploh nismo vedeli koliko je ura biggrin.gif
pri kemiji, ker je prfoxo motil moj šal biggrin.gif

• 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

#514 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 09 November 2006 - 03:09 PM

Heh.
...
Men se je tk ene dvakrat že sanjalo da me je en kolega lupčkal oops.gif Ne sam enkrat biggrin.gif

pa da mi je blo ful nerodno& me je blo sram. Pa spet včeraj, da je ta kolega bil pr men&sma se objemala neki, veri romantik, pol pa mami not uleti in pol je bla neka večerja, in kao da je moj fant. Nonstop ga sanjam kot da imama some kind of ljubezensko razmerje laugh.gif In vedno je v sanjah prisoten občutek krivde, slabe vesti, sramu. Pa enkrat sem prav vohala, tk v živo se spomnim, parfum njegov, al vodica za po britju, ka jst vem. Ej, tega pa nikol ne bom pozabla. Prav vonj, parfum! Kaj mi delajo možgani ej. Pa v real lajfu še nism zavohala, da bi bil kej odišavljen, tak da tu povezave ni. huh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#515 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 09 November 2006 - 09:58 PM

Jst sm sanjala da me je preganjal nor posiljevalski morilec in to sredi mesta, in jst sm bežala in kričala in vsenaokrog je blo polno ljudi in noben mi ni pomagal. In jst sm se jokala in jih vlekla za roke in se skrivala za njimi in oni so se me kr otresli in šli naprej, tisti norec je pa kr teku za mano.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#516 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 November 2006 - 06:30 PM

Jst pa sem sanjala, da mi je sošolka, ki je v sanjah ravnokar prišla iz UK, pravla da kako so ji angleži hvalili neko restavracijo, kjer pripravljajo odličen ' bosanski lonac'. In da ji je ful žal, ker ga ni poskusla laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#517 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 12 November 2006 - 09:27 AM

Z digitalnim fotoaparatom sem na našem balkonu prežala nad ptički. Sem jih slikala.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#518 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 12 November 2006 - 11:17 AM

ej men je ful dobr brat te vase sanje. prou polepsa mi dan thumbup.gif hvala smile.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#519 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 12 November 2006 - 12:50 PM

prjatlca ma dele nanov lih enga fanta, in sta kr dost resna oba že pa tko ...ga pa še nism vidla, in sm ga potlej dons sanjala, da se je z minimotorjem prpelu do nje laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#520 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 12 November 2006 - 05:08 PM

jas pa čist panično iščem novo jakno..pa sem sanjala da smo jo šli kupit z mamo pa atejom..pa smo iskali po celem europarku pol pa smo šli v emporium pa je tam ena prodajalka prnesla neko krzneno jakno... bljak ermm.gif pol pa sm se zbudla smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users