Posted 25 May 2019 - 11:21 AM
Posted 25 May 2019 - 03:09 PM
Posted 26 June 2019 - 06:57 AM
Posted 26 June 2019 - 07:35 AM
Posted 26 June 2019 - 08:16 AM
Jup, razstavit in spucat.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 26 June 2019 - 08:25 AM
Ok, wish me luck!
Posted 26 June 2019 - 10:21 AM
Posted 26 June 2019 - 10:48 AM
Oboje sem poskusila, najprej s sodo in kisom, potem pa se s sodo in vrelo vodo cez. Cev pod koritom sem tudi razstavila, ampak razen tanjse obloge po stenah ni bilo nekih presenecenj notri, tako da sem samo tisto ocistila ... Ugotovila sem, da znatno bolje pozira, ce vzamem tisti vgrajeni odcejevalnik/lovilec hrane ven. Mogoce se popoldne se s tisto zicko lotim, ko sem ravno pri stvari. Se pa ze zdaj vse sveti kot novo
Posted 26 June 2019 - 11:03 AM
Mogoče imaš pa zabasan sam odtok, ne cevi. Probaj še tam malo pobezat, jaz sem bila kar malo neprijetno presenečena, koliko ene svinjarije se lahko tam odlaga.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 26 June 2019 - 11:35 AM
Bom preverila. Od spodaj sicer ne pridem zraven (je ocitno zasilikonano gor), z zgornje strani je pa malo nerodno. Saj neke blazne panike ni, mi gre pa na zivce. V skrajnem primeru bom oceta zadolzila za nadaljnje raziskave, ko pride naslednjic na obisk.
Trenutno razmisljam v smeri, da je mogoce gumasto tesnilo tistega cepa v koritu toliko raztegnjeno, da omejuje odvod zraka in s tem pretok vode v kontra smer.
Pocutim se blazno McGuyversko
Posted 26 June 2019 - 01:01 PM
I need u!
Jaz se namreč nikakor ne počutim McGuyversko in samo s citronko in sodo občasno rešujeva, podobna situacija, ko je gor lovilec za majhne koščke, slabše požira.
Se pa zavedam, da bi bilo dobro mehansko očistiti.
Ah.
Morda bo treba poklicati hišnika, že zaradi hladilnika, v katerem se nabira voda zadnje tedne.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 26 June 2019 - 01:11 PM
Komot pridem, sem poceni in motivirana (edino za morebitno povzroceno skodo ne odgovarjam, haha)
Sem na lovu za tisto gumico zdaj - malenkost trpim, ker sem nasla samo naziv firme, ki je izdelala korito, ne pa tudi kaksne identifikacijske stevilke. Teh obrockov je pa malo morje, tako da sem zdaj vse skupaj poslikala in po whatsappu poslala na whatsapp stevilko neke spletne trgovine z rezervnimi deli v posvet (nizozemci pac
). V bliznji trgovini z gradbenim materialom zal niso imeli prave.
To s hladilniki zna biti pa tudi stala, pri parih znamkah/modelih je to znana okvara, pomagas si pa tezko (sploh poceni) - ce je to to:
Posted 26 June 2019 - 03:19 PM
Posted 27 June 2019 - 10:23 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 27 June 2019 - 10:38 AM
EO limone dela čudeže. Plus soda bikarbona. Jaz naredim kar pasto iz vode in sode bikarbone ter EO limone, na debelo namažem in čez nekaj časa zdrgnem/obrišem. Drugače pa se dobijo tudi prav čistila za pečico. Z gobico jaz po notranjosti pečice raje ne bi drgnila...moja teta jo je tako uničila.
Posted 27 June 2019 - 02:46 PM
Enako, sam da uporabljam drugo firmo.Pri nas pač občasno zlijemo “Mr. muscolo” gel v odtok in z vakuumom spravim obloge s cevi. Jbg, nisem še našla bolj zelene alternative.
Posted 27 June 2019 - 03:22 PM
Posted 28 June 2019 - 05:05 AM
Posted 28 June 2019 - 06:03 AM
Posted 09 July 2019 - 10:10 PM
0 members, 1 guests, 0 anonymous users