Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#501 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4170 posts

Posted 24 January 2012 - 01:38 PM

Hvala vsem za nasvete in opozorila. Zlate ste. Sem se nekak zdaj odločila kaj vzet. Mi je pa ideja o pižami/trenirki dobra, samo le če jih več skupaj kupi. Da sama kupim, mi je preveč, še posebej, ker bom čez dva meseca spet novo darilo kupovala za naraščaj. Tisto bo pa verjetno zbirka pravljic.
  • 0

#502 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 24 January 2012 - 01:44 PM

kaj pa kakšen bon za pedikuro? v 7. mesecu si verjetno že težko sama ureja nohte. pa vsaki žesnki paše malce razvajanja. sploh, ker ko bo dojenček tukaj si ne bo mogla kar privoščit pedikure (preveč uskaljevanja z varstvom, hranjenjem,...).
(jaz sem v zadnjem mesecu pred porodom ful delala na sebi dolgo tuširanje, frizura, frizer, nonstop nalakirani nohti,... v glavnem uživanje. to se je končalo s porodom in še kar nisem prišla nazaj na uživanje oz. razvajanje)

• 0

#503 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 January 2012 - 03:34 PM

QUOTE(-supergirl- @ 24. 1. 2012 - 13:44) View Post

kaj pa kakšen bon za pedikuro? v 7. mesecu si verjetno že težko sama ureja nohte

Al pa za depilacijo-brazilsko. ph34r.gif Čeprav, če ne hodi redno, raje ne, ker jo bo ful bolj bolelo+lahko sproži porod (baje).
  • 0

#504 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4170 posts

Posted 24 January 2012 - 03:49 PM

Hehe, kolikor mi je znano, ne hodi na depilacijo. laugh.gif Bi ji kupila bon za pedikuro, pa ne vem za kateri salon vzet. Je iz drugega kraja in tam niti najmanj ne vem kakšne salone imajo. Bom raje ostala pri losjonu in YC.
  • 0

#505 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27693 posts

Posted 30 January 2012 - 09:52 PM

QUOTE(Plain Jane @ 24. 1. 2012 - 13:07) View Post

Kupi ji lepo pižamo/trenirko. biggrin.gif To sem prebrala v eni knjigi, da so prijateljice mami po porodu prinesle bon za pedikuro, Victoria Secret trenirko (kao, da če je že skos doma in v trenirki da naj bo vsaj v stilu) pa še neki, to se pa ne spomnem.

Meni se zdi drugače kakšen kvaliteten losjon oz. BB dobra ideja, tudi masažno olje ali pa kakšna kopalna krogla iz LUSH-a, da si mal časa samo zase vzame. Ali pa YC svečo!

Jp, super ideja! Lepa pizama, lepa trenirka, frizer, pedikura, karkoli od tega. Jaz sem pa po porodu prav namensko pocela vse nasteto, drugace bi se mi se strgalo. Doma sem se imela komaj cas stusirati, za kaj vec ni bilo casa, ceprav sem pazila, da sem se vsak dan namazala z ustrezno kremo po kriticnih predelih in s kremo za bradavice, kaj vec pa ze ne.
Sveca se mi ne zdi primerno darilo; mene boli glava ze po navadi sveci, ob novorojencku si je pa tudi ne predstavljam.

Se danes vzdrzujem rituale pedikure, frizerja, pilatesa, razmisljam se o kozmeticarki (obraz). Doma za te reci res nimam casa, zanemarjene se pa ne mislim gledati, ze tako imam zivljenje v razsulu.

Kar se tice organizacije ... imam vse blizu in v uri, uri in pol opravim svoje, ta cas mali ponavadi spi, pazi ga P..
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#506 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 March 2012 - 01:17 PM

http://www.krilca.si/ :)
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#507 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 22 March 2012 - 06:55 AM

Kakšen naswvet kaj kupit za poroko? za 50, 100 e?
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#508 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 March 2012 - 03:26 PM

Ja - daj denar v kuverto. x)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#509 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 22 March 2012 - 03:29 PM

:thumbup:

Svetujem isto, ziher bojo najbolj veseli.
  • 0

After all this time?

Always.

#510 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 March 2012 - 03:35 PM

Jaz bi tudi dala denar ali mogoče kakšen bon pa lično zavito/aranžirano. Potem se pa dogaja, da dobita 3 palične mešalnike ipd.
  • 0

#511 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24560 posts

Posted 22 March 2012 - 03:47 PM

mi vedno damo denar ... enkrat smo ga dali v steklenico (v vinotoču so jo original zaprli), enkrat vtaknili v helijev prozoren balon
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#512 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 March 2012 - 06:02 PM

Lahko pa greš do cvetličarja, ti lepo dajo v kuverto in naredijo en enostaven aranžma.

Prosim tudi, če moderator prestavi te poste v ustrezno temo.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#513 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85967 posts

Posted 22 March 2012 - 09:43 PM

Sem.

Jaz tudi predlagam denar, v kakšni izvirni pakungi, ne ravno kuverti.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#514 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 22 March 2012 - 09:48 PM

Ok, dankešon bova kar denar dala ;)
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#515 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19986 posts

Posted 23 March 2012 - 08:19 AM

Rada bi nekaj malega za nečakinjo, ki sem ji krstna botra, kupila. Sestra ji je verižico (ta nakit je meni drugače malo škoda kupovat, ker teh krstnih zadev itak ne nosiš potem), jst sem financirala krstno svečo, pa še nekaj malega bi takrat dala. Mami je nekaj o albumu govorila, samo ga je zdaj že mama kupila, tako da odpade. Kakšna ideja? Sej ne vem, ni mogoče tok nujno, da je neposredno za nečakinjo, lahko je kaj malo bolj "za vse" ali pa za sestro :P.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#516 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 23 March 2012 - 08:29 AM

Moja nečakinja je za krst dobila od botrov uhančke in verižico, od ostalih pa svašta - knjiga pravljic, kopalni plašček, darilni boni, jaz sem slučajno nekje dobila ful lepega klekljanega angelčka v okvirju in ga ima zdej nad posteljico, drugače pa v glavnem denar. Pa eno zlato ploščico je tud dobila - 1 gram zlata.
  • 0

#517 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19986 posts

Posted 23 March 2012 - 08:32 AM

Je očitno še zdaj v navadi, da botri vedno nakit dobijo.. Ok, bom potem kaj takega, kar mi bo takrat v trgovini v oči padlo, očitno nima ful veze, kaj je ta stvar :). Tenks ;).
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#518 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 April 2012 - 02:09 PM

evo, danes sem nakupila večino daril, ostaja mi še kakšna malenkost iz Honey House, verjetno bom vzela medeni namaz s pomarančo, ki sem ga probala prejšnji teden, in kakšno malo pakungo medice.
v Olivers&Co sem vzela 2 pločevinki oljčnega olja (ena s čilijem, ena z nezrelo limono, full je dober :njam:) in 2 nastavka za lažje nalivanje s pokrovčkom. v Melviti čaj za lahko noč, ki mi je najboljši zeliščni čaj in 2 kozarčka medenih bonbonov (z limeto in evkaliptom).
T. dobi Alamuta v angleščini, W. pa še malo mandljevo kremo za roke od L'Occitane.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#519 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 April 2012 - 02:44 PM

Midva sva nesla gor se dobre cokolade - pralineje iz cokoladnice (Lucifer), zato ker imajo v A. zanic cokolado, res slabo ponudbo, pa tofifeje, za katere sva potem izvedela, da jih imajo tam tudi, baje. Pa v med vlozeno suho sadje, ki sem ga sama vlozila. In so bili ful veseli. In jaz tudi, ker smo potem bomboniero skupaj pojedli. :lol:
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#520 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 April 2012 - 04:08 PM

a, točno, čokoljat! bom kaj iz Rustike vzela, v BTC se mi verjetno ne bo dalo do Luciferja.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users