Jump to content

Photo

Anti-aging nega

• Please log in to reply
2184 replies to this topic

#501 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 17 January 2017 - 09:35 PM

To zeleno sem tudi gledala, oil free različico. Sicer je res precej dražja od Anti Wrinkle kreme, ampak meni se še vedno zdi sprejemljiva cena.

Ja, ampak stane 24 $ in že s tem presežeš mejo. Drugače jo je pa pol manj kot Vitamin E in stane enkrat več.

Frida, saj vem. :D Če bi imela kakšno drago kremo, bi bila verjetno bolj varčna. Edino s kofeinom okrog oči ne pretiravam, ker bi mi izsušilo kožo.

Moram povedat, da sem zadnjič probala tale serum (dobila sem tester) in je katastrofalen. Namazala sem si ga čisto na tanko po čelu, okrog oči in ust, kožo mi je v nekaj minutah totalno skupaj potegnilo in je izgledalo, kot bi se mi naredile gube tam, kjer jih nimam. Pa tako se svaljka, da sem ga lahko kar potegnila s kože. Za tako ceno bi pričakovala čudež.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#502 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 17 January 2017 - 10:10 PM

Jaz sem jo kupila v lekarni v Lj dve leti nazaj, bog mi pomagi, in dala zanjo skoraj 40€. Na iHerb je res ceneje, ampak kljub temu jo je pol manj kot anti wrinkle, kot je Jina rekla. 

• 0

#503 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 17 January 2017 - 10:35 PM

Aja, pa res, pride ravno malo nad 22 €. Edino če kdaj naletiš na kakšno akcijo ali če koristiš loyalty credit. Sicer pa ne razumem, zakaj je Anti wrinkle krema tako poceni v primerjavi z ostalimi njihovimi.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#504 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 17 January 2017 - 10:40 PM

Če se ne motim, se za razliko od popustov loyalty credit ne upošteva pri obdavčevanje, neke fore imajo na carini.

• 0

― V. Van Gogh

#505 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 18 January 2017 - 10:26 PM

Frida glede vitamina C - jaz ga uporabim, ko ga vidim. Veliko je razlicnih info. Sciti pred uv, ampak obenem ga svetloba unici. Mogoce res boljse zvecer. Te zadeve, ki niso tako mocne (lrp, ordinary) lahko tudi plastis, ce ti pase.

Fiona, to JE gel. Ni koza. To bi bilo grozno. Resnica o gommage peelingih je eno izmed velikih razocaranj med uporabniki azijske kozmetike :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#506 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 19 January 2017 - 12:50 AM

Meni bi se zdelo že alarmantno, če bi mi gommage toliko kože dol posnel. :D Mizonov je bil moj prvi azijski proizvod. :)

• 0

― V. Van Gogh

#507 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16771 posts

Posted 19 January 2017 - 05:54 AM

Eh ja saj bi bilo res najbrz.
Ampak obcutek ki ga za sabo pusti je pa vseeno super.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#508 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16771 posts

Posted 26 January 2017 - 09:36 AM

Včeraj sem prvič uporabila tretinoin.

Bomo videli kako bo...Zaenkrat ga mislim nanest 1-2x na teden.

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#509 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 27 January 2017 - 10:49 AM

Katerega pa imas?
  • 0

#510 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16771 posts

Posted 27 January 2017 - 01:18 PM

0.025%.
  • 0

#511 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16771 posts

Posted 27 January 2017 - 01:59 PM

Kaj pa je to neka krema lux factor ko jo na polno vsi oglasujejo da so rezultati ze v dveh tednih :lol: :lol:
  • 0

#512 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 27 January 2017 - 02:05 PM

Kateri proizvod mislim, firmo.
  • 0

#513 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16771 posts

Posted 27 January 2017 - 03:00 PM

Nc firme, retin A pise gor. Bom ti slikala pa prilepim zvecer.
  • 0

#514 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16771 posts

Posted 27 January 2017 - 04:40 PM

Attached File  IMG_20170127_163747.jpg   102.59KB   0 downloads
  • 0

#515 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 27 January 2017 - 04:43 PM

Vsa pricevanja za to kremo so fake :D Nateg.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#516 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 27 January 2017 - 08:54 PM

Danes sem se spravila brati to temo in na FB. Kar brni mi v glavi od vseh informacij :D

Jina, če imam bolj mastno kožo, ali bi mi bila dovolj ta hialuronska emulzija,ki jo imaš, kot namesto kreme?

Od The Ordinary sem si zamislila  kupit še:

Niacinamide, vitamin c suspension 23%, Retionol 1%, azelaic suspension in caffeine solution. Ali je to mogoče preveč vsega?

Krem se že bojim, ker karkoli kupim dobim mozolje. Nazadnje sem dobila cel kup podkožnih in mozoljev, ki so se združili v 5 na kupu :cry:

Je katera že imela to kremo: http://ordinaries.co...factors-ha-30ml

Imam mešano kožo, z ogrci, trenutno pogostimi podkožnimi mozolji, sicer pa občasnimi. 

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#517 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 27 January 2017 - 09:10 PM

Ne, hialuronsko je vedno treba zakleniti z izdatnejšo kremo, sama po sebi ima obraten učinek - kožo izsuši. 

Ni preveč, ampak moraš paziti pri kombiniranju in ne smeš jih plastiti. Za začetek bi mogoče vseeno azelaično spustila in po potrebi dodala kasneje (ob večerih).

Niacinamid in Vit C nista kompatibilna in je najboljše, če ju uporabljaš izmenično vsak drugi večer ali niacinamid zjutraj in Vit C zvečer.

Vmes si kakšen večer rezerviraš za retinol in čez dan obvezno SPF kot zadnja plast v negi.

Natural Moisturizing Factors + HA sem že drugič naročila za mami, tako ji je všeč. Uporablja pa namesto seruma, pod hranilno kremo, ker ji sama po sebi ni dovolj (ima zelo suho kožo).

Retinol sem pa prijateljici naročila in bom počakala na njeno oceno, preden ga še zase. Zase čakam zgoraj omenjeni Vit C (in tekoči primer). :)

• 0

― V. Van Gogh

#518 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 27 January 2017 - 09:28 PM

Oh, hvala,hvala, hvala. Moram malo prespati vse te informacije :D

Če bi to kremo namazala preko hialuronske bi bilo pa ok?

To azelaično bi imela za brazgotine. Ali raje ne?

Se oproščam, če je bilo o vsem tem že govora. Sem večino prebrala za nazaj, pa se ne spomnim govora o tem.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#519 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 27 January 2017 - 09:33 PM

Če bi to kremo namazala preko hialuronske bi bilo pa ok?

Ja, to pa. Glede na tvoj tip kože bi bila to pomoje perfect kombinacija. :) To je kot ena lahka krema.

Vit C in niacinamid oba delujeta na brazgotine, tako da bi na tvojem mestu res začela z njima in potem dodala azelaično, če ti ne bo dovolj. 

• 0

― V. Van Gogh

#520 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 27 January 2017 - 09:41 PM

Super, še enkrat hvala!

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users