Jump to content

Photo

Vsa vprašanja v zvezi z gradnjo in urejanjem doma

• Please log in to reply
1579 replies to this topic

#501 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86405 posts

Posted 29 January 2018 - 11:15 AM

Niso vsi poceni, odvisno je tudi od moci zarnic(e), ki jo upravlja. Komot so tudi blizu 300.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#502 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27443 posts

Posted 29 January 2018 - 11:18 AM

A res?:o se nobenega nisem videla in mi je bilo cisto bizarno tako ceno prebrat :D mislim nenazadnje ne dela nic posebnega ane:D
  • 0

#503 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86405 posts

Posted 29 January 2018 - 11:22 AM

Meni je ostalo v glavi, ker sva morala enega takega kupit za dnevno sobo. :D Tako neumno je bila elektrika speljana, da ni slo drugace, pokriva pa vse luci hkrati. Ostali dimmerji so pa po normalni ceni.
Meni je se najbolj zanimivo, da porabijo enako elektrike, ne glede na jakost. Pa ce je na min. se komaj opazi, da je luc prizgana.
  • 0

― V. Van Gogh

#504 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26021 posts

Posted 29 January 2018 - 11:29 AM

A res? :o se nobenega nisem videla in mi je bilo cisto bizarno tako ceno prebrat :D mislim nenazadnje ne dela nic posebnega ane:D

Ja, za LED dimmerje so cene ultra specialne :D Midva bi ga rabila iz te serije, rabis pa kupit posebej mehanizem, pokrovcek z gumbom in ploscico.  

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#505 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27443 posts

Posted 29 January 2018 - 11:30 AM

Da fak? Haha, vzamem vse nazaj :D Mi je bolj vsec verzija onih led zarnic, kjer je dimer zraven :D
  • 0

#506 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26021 posts

Posted 29 January 2018 - 11:48 AM

;) Ja, pac take stvari, na katere nisi pozoren, ker ne ves, da bi moral bit, ti znajo na koncu pit zivce. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#507 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3373 posts

Posted 29 January 2018 - 08:06 PM

Midva sva na sredino kuhinje dala tako kot jo imas na drugi sliki in res mocno sveti, potem pa se eno viseco nad mizo in lucke pod kuhinjskimi elementi.

Uporabljam cisto vse luci, sploh tiste pod elementi so mi nepogresljive ker vecinoma kuham zvecer.
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#508 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 01 February 2018 - 09:04 AM

Delim informacijo oz. izkušnjo, če se bo kdo kdaj spopadal s podobnim problemom.

Teta je v stanovanju kadila cca 50 let. Vse stene so bile seveda prepojene z dimom. V trgovini nam je svetoval emulzijo, ki vsebuje neko kemijo, ki razmasti učinke dima. In potem lahko čez barvamo. Nanesli smo 6 nanosov Jupol Gold (kao boljša prekrivnost) in je še vedno ven tolkla rjava barva (sploh za veliko omaro, kjer ni bilo praktično nikoli prebeljeno).

Potem pa nam je stric svetoval Sigma barvo. Res je dražja, ampak dva nanosa (ok, prej je bilo že 6 nanosov Jupola, ki je delno prekril madeže) in stene so zdaj bele (oz. če res veš, kje je bilo najhuje, vidiš zametke).

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#509 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26021 posts

Posted 01 February 2018 - 09:09 AM

A je ta sigma na osnovi lateksa? To so nama svetovali za mansardo, ker so vezane plošče temne (rjavozelene).
  • 0

#510 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 01 February 2018 - 09:27 AM

Sigma

Tu so vrste barv. Ene so na vodni osnovi, druge na snovi lateksa. Žal ne vem katero sta kupila, lahko pa vprašam.

• 0

Put A Kilt On It!

#511 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 12 April 2018 - 09:21 AM

Jaz se še vedno navajam na idejo, da živimo v pritličju in mi ni ravno najljubša :)

Ker se bližajo topli meseci in bo vedno večkrat odprto okno (poleti bo pa celo noč), me zanima ali ste videli kakšno pametno rešitev za zaščito pred "vlomi" in da ni ravno kovinska rešetka iz 50ih (made in Kropa :P ).

Mulca namreč spita čisto na drugem koncu stanovanja in se verjetno ne bom dobro počutila, če bosta celo noč spala pri odprtem oknu, do kamor ima praktično vsak dostop.

• 0

Put A Kilt On It!

#512 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 13 July 2018 - 01:21 PM

Ali kdo priporoča v LJ nepremičninskega agenta?

Potrebovala bi ga za uradno oceno stanovanja.

• 0

Put A Kilt On It!

#513 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 13 July 2018 - 04:47 PM

Malo neumestno..a to agenti delajo? Ne cenilci?
  • 0

#514 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86405 posts

Posted 31 July 2018 - 10:45 PM

Ima katera doma aparat za gaziranje vode? Je dejansko podobna Radenski ali je brezveze?
  • 0

― V. Van Gogh

#515 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 01 August 2018 - 09:15 PM

Ga imam, lahko si naredis cisto blago ali pa res polno mehurckov. Nama je super, nic odvecne plastike in dve bombi, ki jo zamenjas ko je prazna.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#516 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86405 posts

Posted 02 August 2018 - 08:21 AM

Super, hvala! Katerega pa imata, SodaStream?
  • 0

― V. Van Gogh

#517 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17425 posts

Posted 26 August 2018 - 09:20 AM

Kaksno fasado bi dale na precej visoko staro obnovljeno hiso z rdeco streho? A je sploh katera barva prestala zob casa? Se mi zdi, da je vse, kar je bilo moderno, passe.
Eni arhitekti pravijo, da se na staro daje samo belo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#518 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 26 August 2018 - 09:23 AM

Jaz bi tudi dala samo belo.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#519 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17044 posts

Posted 26 August 2018 - 09:38 AM

Jaz bi belo, umazano belo, bela kava, sam ce imas rdeco streho je bela kav cudna. Kaksna so pa okna in vrata?
Ce imas antracit, tako kot jaz pride bela kava,umazana bela in recimo svetlo siv cokel ful lepo.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#520 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17425 posts

Posted 26 August 2018 - 10:12 AM

Bela plasticna :/ Moja vrata so antracit alu, ampak itak so oboja ful skrita, s ceste se nobenih ne vidi pa tudi zivimo ob gozdu na slepi ulici.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users