Vsa vprašanja v zvezi z gradnjo in urejanjem doma
Posted 29 January 2018 - 11:15 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 January 2018 - 11:18 AM

Posted 29 January 2018 - 11:22 AM

Meni je se najbolj zanimivo, da porabijo enako elektrike, ne glede na jakost. Pa ce je na min. se komaj opazi, da je luc prizgana.
― V. Van Gogh
Posted 29 January 2018 - 11:29 AM
A res?
se nobenega nisem videla in mi je bilo cisto bizarno tako ceno prebrat
mislim nenazadnje ne dela nic posebnega ane:D
Ja, za LED dimmerje so cene ultra specialne Midva bi ga rabila iz te serije, rabis pa kupit posebej mehanizem, pokrovcek z gumbom in ploscico.
Posted 29 January 2018 - 11:30 AM

Posted 29 January 2018 - 11:48 AM
Ja, pac take stvari, na katere nisi pozoren, ker ne ves, da bi moral bit, ti znajo na koncu pit zivce.
Posted 29 January 2018 - 08:06 PM
Uporabljam cisto vse luci, sploh tiste pod elementi so mi nepogresljive ker vecinoma kuham zvecer.
Posted 01 February 2018 - 09:04 AM
Delim informacijo oz. izkušnjo, če se bo kdo kdaj spopadal s podobnim problemom.
Teta je v stanovanju kadila cca 50 let. Vse stene so bile seveda prepojene z dimom. V trgovini nam je svetoval emulzijo, ki vsebuje neko kemijo, ki razmasti učinke dima. In potem lahko čez barvamo. Nanesli smo 6 nanosov Jupol Gold (kao boljša prekrivnost) in je še vedno ven tolkla rjava barva (sploh za veliko omaro, kjer ni bilo praktično nikoli prebeljeno).
Potem pa nam je stric svetoval Sigma barvo. Res je dražja, ampak dva nanosa (ok, prej je bilo že 6 nanosov Jupola, ki je delno prekril madeže) in stene so zdaj bele (oz. če res veš, kje je bilo najhuje, vidiš zametke).
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 01 February 2018 - 09:09 AM
Posted 12 April 2018 - 09:21 AM
Jaz se še vedno navajam na idejo, da živimo v pritličju in mi ni ravno najljubša
Ker se bližajo topli meseci in bo vedno večkrat odprto okno (poleti bo pa celo noč), me zanima ali ste videli kakšno pametno rešitev za zaščito pred "vlomi" in da ni ravno kovinska rešetka iz 50ih (made in Kropa ).
Mulca namreč spita čisto na drugem koncu stanovanja in se verjetno ne bom dobro počutila, če bosta celo noč spala pri odprtem oknu, do kamor ima praktično vsak dostop.
Put A Kilt On It!
Posted 13 July 2018 - 01:21 PM
Ali kdo priporoča v LJ nepremičninskega agenta?
Potrebovala bi ga za uradno oceno stanovanja.
Put A Kilt On It!
Posted 13 July 2018 - 04:47 PM
Posted 31 July 2018 - 10:45 PM
― V. Van Gogh
Posted 01 August 2018 - 09:15 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 August 2018 - 08:21 AM
― V. Van Gogh
Posted 26 August 2018 - 09:20 AM
Eni arhitekti pravijo, da se na staro daje samo belo.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 August 2018 - 09:23 AM
Posted 26 August 2018 - 09:38 AM
Ce imas antracit, tako kot jaz pride bela kava,umazana bela in recimo svetlo siv cokel ful lepo.
Posted 26 August 2018 - 10:12 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users