Game of Thrones (2011)
Posted 14 May 2015 - 09:14 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 May 2015 - 09:25 AM
Ja meni so bili tudi prvi 4 deli bedni, ampak peti mi je bil pa res hud. Je pa ful počasen tempo, sam pomoje se bo zdaj začelo ful dogajat in je bil to nekakšen uvod.
After all this time?
Always.
Posted 25 May 2015 - 03:04 AM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 June 2015 - 01:54 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 02 June 2015 - 06:23 AM
Meni je pa ta sezona totalno bedna. Nic se ne dogaja, pa je ze pol mimo.
Se mi zdi, da je bil včerajšnji del z naskokom najbolj beden.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 02 June 2015 - 09:02 AM
^ tudi meni... jaz sem nekatere dele kar "fast forward". Mi je bilo dolgočasno.
Posted 02 June 2015 - 03:59 PM
Na IMDB ima ta del oceno 9,9.
Ugotavljam, da se pri meni GoT ne uvršča niti med top 5 serij, še zdaleč ne. Pa samo dva dela sta še do konca, naprej pa v 2016.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 June 2015 - 05:48 PM
Tudi meni ni več med najboljšimi. Dolgočasni so.
Posted 02 June 2015 - 06:40 PM
Navdusena sem, da je Jon postal eden osrednjih likov, se konstantno slinim zraven. Nor je.

After all this time?
Always.
Posted 02 June 2015 - 06:47 PM
Meni je pa všeč ta sezona, čeprav se ne držijo knjig. Je res manj akcije, ma se dogaja ful takih, akcijsko pripravljalnih zadev, malo zatišja pred nevihto.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 02 June 2015 - 07:01 PM
Meni tudi ni tako slabo. Ta zadnji del mi je bil všeč, pa nisem zombie freak sploh. Mi je všeč, da ni skoz nekih šokovnih stanj, čeprav tudi to seveda paše.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 02 June 2015 - 08:06 PM
Posted 02 June 2015 - 10:12 PM
Posted 03 June 2015 - 02:41 PM
Tudi meni serija ni med top 5, niti približno. Jo spremljam, čeprav nisem fanica fantazijskih, zgodoviniskih filmov in serij.
Na živce mi gre lik Melisandre, ker se za vsak drek slači in meče joške ven.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 05 June 2015 - 10:33 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 09 June 2015 - 04:01 PM
Je katera že pogledala deveti del? Vtisi?
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 09 June 2015 - 04:45 PM
Ja... Kar pretresljiv prizor je bil. Pa na koncu je tudi pravo presenečenje. Dober del, v glavnem.
Za zadnjega pa napovedujejo nekaj še bolj presenetljivega in šokantnega, baje...
Posted 09 June 2015 - 05:08 PM
Berem ful kritik na ta prizor, ker ga kao ni v knjigi, ampak baje si ga je GRRM izmislil, tko da ni bed. Je bilo pa grozno za gledat, ja. Pa skoraj še bolj grozna mi je bila una scena z Meryn Trantom. x( Me pa zanima, kaj ima Oberynov brat za bregom s to svojo določitvijo. Nekaj ziher.
Missandei je božansko lepa.
After all this time?
Always.
Posted 09 June 2015 - 06:08 PM
Pa skoraj še bolj grozna mi je bila una scena z Meryn Trantom.
Ja, sem čisto pozabila na to... kar slabo mi je bilo ob gledanju. Sem samo upala, da ne bo Arya soudeležena.
Posted 09 June 2015 - 06:13 PM
Pomoje še bo. Prostovoljno.
After all this time?
Always.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users