Nova McDonalds uniforma?

Česa ne bi nikoli oblekle/obule?
Posted 21 February 2014 - 04:37 PM
Posted 21 February 2014 - 05:35 PM
Čakaj, je še bolj očitna:
Ko je bil Moschino še živ, pa je naredil tole:
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 February 2014 - 05:36 PM
Hahaha, res je. Ta, ki si jo prilepila je še hujša. No, kar obe sta.
Posted 22 February 2014 - 04:07 PM
Gledam link s prejšnje strani. Do zdaj sem našla celo eno kombinacijo, ki mi je normalna.
Wtf, tale pa izgleda, kot da bi iz kakšnega filma pobegnil.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 23 February 2014 - 04:08 PM
Ene so res smešne. Sem pa opazila, kako jih večina kupuje 2nd hand, pa moški se oblačijo v ženske kose, in seveda obratno.
Velik plus se mi zdi, da ima res vsak svoj stil. Vsak je nenavaden. Na naših ulicah, recimo, vidiš same klone, in mogoče kakšno svetlo izjemo vmes.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 February 2014 - 06:01 PM
Saj, ko pa kdo izstopa (ni važno ali v pozitivnem ali negativnem smislu), se ga pa na veliko kritizira.
Posted 24 February 2014 - 06:32 PM
To bi pri nas bilo edino mogoče, če bi čez noč vsi hoteli imeti čisto samosvoj stil. Potem bi se morda kaj spremenilo. Meni je po eni strani prav fajn, da se lahko dobesedno v temi oblečeš in namečeš nase karkoli ti že pride pod roko, pa te noben ne bo čudno gledal. Po drugi strani pa jaz verjetno ne bi takšna okoli hodila.
Eni so res prav simpatični, npr. tale Pika Nogavička: http://www.hel-looks...ve/#20131031_01
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 24 February 2014 - 06:34 PM
Posted 24 February 2014 - 10:03 PM
Saj, ko pa kdo izstopa (ni važno ali v pozitivnem ali negativnem smislu), se ga pa na veliko kritizira.
Če izstopa na slab način, ja. Vidiš pa tudi po LJ kakšno res dobro oblečeno punco ali fanta, za katerimi se obrneš. Ker si impresioniran, ne zgrožen.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 10 March 2014 - 01:02 PM
Posted 10 March 2014 - 01:05 PM
Stoji pa tud ko da jo srat
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 11 March 2014 - 06:06 PM
Valentino by Havaianas, 309 $
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 March 2014 - 07:17 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 12 March 2014 - 02:07 PM
Posted 18 March 2014 - 10:47 AM
Loafers.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 18 March 2014 - 12:10 PM
To so slippers (saj so res kot copati) , loafers so to:
― V. Van Gogh
Posted 18 March 2014 - 02:33 PM
A dejansko se jim rece slippers.. Sem mislila, da so neka podvrsta loafers, ti so mi se pogojno ok, ma teli slippers so mi pa asociacija na zavaljene bogatune, ki gredo ponoci na wc. Taki snobovski.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 18 March 2014 - 05:59 PM
£1440.00
― V. Van Gogh
Posted 18 March 2014 - 08:29 PM
Posted 18 March 2014 - 09:00 PM
OMG!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users