Pomojem res lahko na inspekcijo prijavis. Sploh ne razumem kako ne razumejo, da jo to isto, kot da pridem z 200€

Posted 09 June 2020 - 07:26 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 09 June 2020 - 07:34 AM
Glede na to, da ob rezervaciji ne rabiš povedati, da boš plačal z boni, ampak šele ob prijavi, ne morejo zavrniti.
Posted 09 June 2020 - 07:39 AM
Če vnaprej obvestijo? Itak ne bom rezervirala, sam mi gre pa ful na živce
Posted 09 June 2020 - 07:40 AM
Kako se bo res to njemu izplacalo, ce bo na 0.
Pomojem res lahko na inspekcijo prijavis. Sploh ne razumem kako ne razumejo, da jo to isto, kot da pridem z 200€
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 June 2020 - 07:41 AM
Posted 09 June 2020 - 07:45 AM
_M_ kako so pa obrazložili, zakaj ni ta ponudba z bonom? Ali so rekli, da oni bonov sploh ne sprejemajo?
Posted 09 June 2020 - 07:48 AM
Matilda, zakaj jih pa ne bosta koristila?
Posted 09 June 2020 - 07:49 AM
Samo to so mi dodali na konec ponudbe:
Hkrati Vas prijazno obveščamo, da koriščenje bonov po tej ponudbi ne bo možno. Hvala za razumevanje.
Posted 09 June 2020 - 07:52 AM
Jaz bi jim pa odgovorila. "Potem pa Vas prijazno obveščam, da sem vašo ponudbo posredovala tržnemu inšpektoratu. Hvala za razumevanje."
Posted 09 June 2020 - 07:56 AM
Preden to naredim, bi se rada res prepričala, da so v prekršku.
Posted 09 June 2020 - 08:17 AM
Matilda, zakaj jih pa ne bosta koristila?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 June 2020 - 08:27 AM
No, ne razumem, apartmajo so v Bovcu, vidva lahko zastojn spita v Kobaridu. A ostala Slovenija vaju ne zanima?
Posted 09 June 2020 - 08:31 AM
Bill Bullard
Posted 09 June 2020 - 08:36 AM
Ja ne vem, pač vidva s tem izgubita, ne pridobita
Posted 09 June 2020 - 08:38 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 09 June 2020 - 08:51 AM
Bill Bullard
Posted 09 June 2020 - 08:52 AM
Jaz si pa res želim malo razvajanja samo za naju v Olimiju, npr. Hotelska soba, polpenzion, kopanje, savne... vsaj za eno noč :-)
Posted 09 June 2020 - 08:55 AM
Jaz tudi razmlišljam o čem takem, za kar bi mi bilo drugače škoda denarja.
A so ruski bifeji zdaj spet dovoljeni al ne?
Posted 09 June 2020 - 09:06 AM
Posted 09 June 2020 - 09:16 AM
Preden to naredim, bi se rada res prepričala, da so v prekršku.
Edino kar bi lahko bil utemeljen razlog za zvrnitev bona je ta, da se s slednjim lahko plača le nočitev oz. nočitev z zajtrkom. Torej, če je ponudba recimo polpenzion. Drugega jaz ne vidim, pa še to je potem njihov odgovor totalno butast in si delajo slabo reklamo. Sicer bomo pa danes videli vsebino uredbe in bo takoj jasno kaj lahko in ne smejo delat.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users