Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13443 replies to this topic

#501 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 09 November 2005 - 08:55 PM

[quote=Špela]
danes sem šnofala po kleti v mullerju na čopovi, kjer imajo baby reči in nisem zapazila nobene akcije pri nobenem izdelku za umivanje dojenčka ... cry.gif na katalog se pa nism spomnla, ko sem že bla tam ...
ermm.gif boga sad.gif čudno,no-mogoče pa je že potekla samo ne verjamem-ziher traja kak tedn akcija
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#502 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 November 2005 - 10:13 PM

- dva glossa Vollare Glamour Shine 3D
- Gliss Kur fluid za špice
- maskara Oriflame Volume 500%

Z vsemi tremi proizvodi neverjetno zadovoljna.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#503 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 November 2005 - 10:31 PM

.

Penaten pene nisem nikjer videla. cry.gif Sem malo tam poličke gledala, če kje piše za to peno, pa je samo ne bi trenutno bilo, pa tudi tega nisem nikjer zasledila.

Sem pa kupila
- Penaten waschcreme za obraz in roke..... že umila obraz in temeljito umije, kože ne izsuši (vsaj ne prvič biggrin.gif ), pa ful lepo diši.
- Dior Powder Eyebrow Pencil sable/sand - kooončno - super je - res naredi obrvi totalno naravne, pa še luštkan šilček je zraven
- Scheller vazelin z ognjičem
- Bettina Barty vlažilni losjon Chocolat (za pojest čokoladni vonj) - cena ugodna - malo čez jurja, noter ga je pa kar velikodušnih 500ml
- Dusch Das - Abendsonne (z eteričnimi olji) - gel za tuširanje

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#504 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 November 2005 - 12:31 AM

QUOTE(DiLeMa)
-
- Gliss Kur fluid za špice
Z vsemi tremi proizvodi neverjetno zadovoljna.

hehe,dilema,me veseli,da si zadovoljna s tem gliss kur fluidom,res je dober.
A klasovega si imela(silikon)(če si,kaj ti je boljše za konice?)

Jenna,kok si pa dala za penaten gel za obraz&roke(ker možno,da je bil ta v akciji?!Če je bil 500,potem bi bilo možno-samo ne verjamem,ker je pisalo,za umivanje otroka,al neki tazga)
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#505 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 November 2005 - 01:04 AM

.

Jaz sem dala okoli 700 za ta kremni gel. Pa to je zdaj neka nova stvar.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#506 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 November 2005 - 11:57 AM

QUOTE(rea)
hehe,dilema,me veseli,da si zadovoljna s tem gliss kur fluidom,res je dober.
A klasovega si imela(silikon)(če si,kaj ti je boljše za konice?)

Rea, sem imela Klasovega tudi že prej, pa mi je ta Gliss Kur bolj všeč ker ni masten ... je bolj tko kot ena kremica, Klasov silikon pa je bolj ... ne vem, nekak lepljiv.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#507 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 10 November 2005 - 12:01 PM

jst sem pa v pondelk dobila od Oriflama (itak) vazelin Spa in set za manikuro, ki ga bom lahk sprobala pomoje nasleden vikend... da bom v pondelk lepa na zagovoru diplomske IPB Image

do takrat imam pa še delo in skor nč frej cajta (unga pa pol raj z lubijem preživim, kot pri lakiranju nohtov wink.gif )

• 0
Posted Image

#508 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 November 2005 - 03:46 PM

.

Meni so pa sporočili od doma, da sem dobila od Avona (sprobat pa še ne morem..... poročam v momentu, ko se to zgodi biggrin.gif ):
- senses 'winter sensation' gel za prhanje
- senses 'winter sensation' losjon za telo 2x
- dry skin relief piling za telo
- dry skin relief 24-urna hidratantna krema za telo
- dry skin relief lip balm

.

• 0

#509 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 November 2005 - 04:14 PM

Jenna ... vidim, da si se prav besno vrgla na Avon. biggrin.gif
  • 0

#510 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 November 2005 - 04:16 PM

.

Dobesedno obsedena sem ratala! biggrin.gif
Res upam, da so ti izdelki, kar se dobre kvalitete tiče, vse, kar premorejo. biggrin.gif Da ne bo spet v naslednjih kampanjah kakšnih 'must have' zadevščin.....

.
  • 0

#511 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 November 2005 - 04:19 PM

Jenna mi že dolgo naročamo iz Avona in to na veliko ker je v teh katalogih VEDNO kakšna absolutno must have zadeva.
Mislim da z mamo še nikoli nisva iz nobenega kataloga naročili manj kot 10 zadevščin ... če pa vse tak fino izgleda!! biggrin.gif
  • 0

#512 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 November 2005 - 04:23 PM

.

Ma ja, res je. ermm.gif Pri nas sta se tudi še starša zagrela.... biggrin.gif

.
  • 0

#513 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 10 November 2005 - 10:15 PM

Nazadanje sem kupovala pri Avonu:
-Olivna maska za lase
-Gel za tuširanje s shea maslom
-Losjon za telo z vanilijo in sojinim mlekom
-Maska za noge s sivko
-Krema za noge proti trdi koži
-Krema za pete
-2 laka
-En lipgloss
  • 0

#514 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 10 November 2005 - 10:19 PM

Včeri parfumček od Madone- pop
mmmmmmmmmmmm
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#515 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 10 November 2005 - 11:17 PM

Od Avona je super tudi SPA gel z olivnim oljem, sem ga dobila včeraj in je božanski. Fajn navlaži kožo.
  • 0

#516 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 11 November 2005 - 11:23 AM

Punchka, kupla sm si tisto peno od Afrodite, ki si mi svetovala, super je!! Naravnost navdušena. :thumright:
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#517 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 November 2005 - 04:30 PM

deodorant nivea pure (fino mi diši)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#518 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 November 2005 - 04:52 PM

nivea stay real puder v prahu wink.gif
  • 0

#519 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 11 November 2005 - 05:48 PM

v pon. sem si kupila poleg pene Afrodite še maski za obraz od Balee(multi vit. in neki morskega), babylove za tušat in Esential tonik od Garnierja
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#520 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 November 2005 - 06:13 PM

QUOTE(URŠKA)
Punchka, kupla sm si tisto peno od Afrodite, ki si mi svetovala, super je!! Naravnost navdušena.  :thumright:

Ful vredu. Praktično vsi, ki so uporabili to peno so mi rekli, da jim je super!

QUOTE(princeska)

nivea stay real puder v prahu Wink

Ti je vredu? Sestavine? Cena?

Uf sem tečna se opravičujem oops.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users