Hrvaška
Posted 26 June 2017 - 10:15 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 June 2017 - 04:58 AM
Vem da iščem iglo v senu + sem pozna + sem optimistična
- priporoča katera kak lep apartma na Hrvaškem (lokacija ni tako zelo pomembna).
Novejši apartma, klima, dovoljene živali, plaža max 100m, ne ogromno ljudi na plaži (kake centralne, javne odpadejo), vrt z žarom. Vem, da sem zahtevna.
Če ima katera kak predlog, bom vesela.
Tole vse ima hisa kamor hodijo moji peijatelji... je pa seveda zasedena...
Posted 19 July 2017 - 09:17 AM
Vsem, ki imate otroke, toplo priporočam tale hotel v Rovinju.
Vrhunska hrana, velik spa, ki je praktično prazen, notranji in zunanji bazeni, ogromna plaža (kamenčki, skale, betoniran pomol), ki je tako velika, da brez problema najdeš xy prostorčkov, kjer si čisto sam, naravna senca borovcev ali hotelski ležalniki, animacija za otroke 12h/dan. Pred hotelom pa ogromna površina zelenja, didaktičnih poti, borov gozdiček - super tudi za vse, ki imate psa. Res na nivoju.
Posted 19 July 2017 - 09:42 AM
Zdaj je pa nocitev 400 €?

― V. Van Gogh
Posted 19 July 2017 - 09:43 AM
Ja, brutalna cena je... mislim da 365€ nočitev (na sobo), full board, visoka sezona.
Posted 19 July 2017 - 10:04 AM
Holy fuck, to pa je cena.
Posted 19 July 2017 - 10:42 AM
A lahko še enkrat malo napišete izkušnje o Breli?
Imama ogledane tri apartmaje. Kdaj se najbolj splača it, kako je s toploto vode, kako je za male otroke? (minusi, plusi...?)
Seveda sprašujem za naslednje leto, ker sva se zadnjič nategnila in bom rezervirala že letos. Ko sem se spravila na rezervacije letos januarja, je bilo že ful vse razprodano in ker gremo spet na lošinj, smo bli prisiljeni vzet edini še frej teden v apartmaju, ki smo ga želeli....
Posted 19 July 2017 - 10:46 AM
amarin bom jaz rezervirala, če bomo kaj hodili v jeseni. Sem imela rezervacijo za februar, pa smo zboleli in sem prodala kupon. Je pa res fenomenalen hotel, ja.
Posted 19 July 2017 - 10:49 AM
Mene pa tak nivo sploh ne pritegne. ne vem, se mi zdi, da ne rabim tisoč in ene animacije oz. da je moj otrok ne rabi, da se bolje izrazim. mene bi vse to kar živčno delalo, pa gužva... da ne govorim o ceni
Mi smo šli za vikend spomladi za 100 € za vikend na morje v en XY hotel, pa smo se imeli krasno.
Posted 19 July 2017 - 10:55 AM
Meni bi pa za kakšen vikend prav pasalo it, ampak 800 € res ne dam.
Fiona, Brelo imam jaz v lepem spominu, ampak je bila že septembra gužva. Nočem vedeti, kako je sredi glavne sezone.
Bili smo v apartmaju blizu plaže, je pa do tja kar nekaj stopnic. Plaže so velike in lepe, voda je izredno čista in v redu temp., naravno senco se tudi najde brez problema. Razen gužve mi je bilo vse super.
― V. Van Gogh
Posted 19 July 2017 - 10:58 AM
Mene pa tak nivo sploh ne pritegne. ne vem, se mi zdi, da ne rabim tisoč in ene animacije oz. da je moj otrok ne rabi, da se bolje izrazim. mene bi vse to kar živčno delalo, pa gužva... da ne govorim o ceni
Animacije ne rabiš koristiti, če je ne želiš, te nihče ne sili. Hkrati se lahko umakneš tako, da ni prav nobene gužve, ker je površina hotela tako ogromna, da ljudi, če jih ne želiš, ne vidiš. Enako je v času zajtrka/kosila/večerje - imaš možnost sedeti popolnoma odmaknjeno, kjer okoli ni ljudi.
Posted 19 July 2017 - 11:00 AM
Jina, kdaj septembra pa si bila - začetek?
saj mi bi šli ali zadnji teden avgusta ali pa zadnji teden junija. me pa samo skrbi, da ne bo junija premrzla voda...
Ali pa morda tudi prvi teden septembra, ja.
Ker bomo šli vmes še 1-2 x na morje mi je vseeno, če gremo izven sezone.
Morda veš v katerem apartmaju ste bili, če ti je bil všeč?
Posted 19 July 2017 - 11:27 AM
Ja, na začetku, ampak se res ne spomnim, v katerih apartmajih smo bili. :/ To je bilo 7 let nazaj.
Mene glede premrzle vode ne bi skrbelo, niti junija ne. Je dovolj južno.
Ena slika plaže. Pesek je povsod droben in okrogel, tako da se komot pride v vodo. Jaz res ne maram tistih velikih ostrih skalurin, kjer se lahko prej ubiješ, preden zaplavaš.
― V. Van Gogh
Posted 19 July 2017 - 11:39 AM
Meni bi pa za kakšen vikend prav pasalo it, ampak 800 € res ne dam.
Zanimivo, da te pritegne "družinski hotel", kot ga oglašujejo
Posted 19 July 2017 - 11:50 AM
A kakšen hotel ni družinski? To je samo marketinška poteza. Meni je dovolj že to, da je na nivoju in pet friendly.
Midva drugače nikoli ne hodiva v hotele, za en vikend bi pa pasalo dati vse 4 od sebe, za dlje niti ne bi šla.
― V. Van Gogh
Posted 19 July 2017 - 11:54 AM
Ja, nekje na Makarski je en hotel, ki je samo za odrasle . Sensimar Živogošće. Pa v Istri so tudi...
Posted 19 July 2017 - 11:57 AM
Saj ni bil to point.
― V. Van Gogh
Posted 19 July 2017 - 11:59 AM
Ja vprašala si, če kakšen hotel ni družinski, jaz sem pa odgovorila.
Posted 19 July 2017 - 12:05 PM
Valda obstajajo, ampak v večini hotelov je verjetno še vedno več družin in upokojencev, kot (mladih) parov. Zato se mi pridevnik "družinski" res ne zdi nek faktor, ki bi vplival na mojo izbiro.
― V. Van Gogh
Posted 19 July 2017 - 12:36 PM
hotel prav poudarja, da je ohinsoploh za otroke.V naši FB skupini (otroci 07/2014) je pomoje vsaka druga družina že bila dol.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users