Help.
Danes sem sprobala tole čudo božje in mi par stvari ni jasnih (sem pa prebrala ravno celo temo).
1. A je možno, da sem preozka za tako stvar? Meni se namreč zadeva noter sploh ni odprla, čeprav mi v roki brez potrebe skače narazen, preden jo sploh ponesem do mednožja, noter je pa kr zložena ostala. Potem sem v nekem kasnejšem poskusu noter šarila s prsti in jo vlekla narazen in je ratalo, ampak je bilo nadvse boleče.
2. Vakuum. Če samo stiskam dno, mi ne popusti, da bi s prsti prišla do vrha, je pa enostavno premalo prostora. Sej vem da je nožnica nadvse raztegljiva in da bi morala skozi prit dojenčkova glava, ampak jaz dobesedno ne morem vtaknit še prsta noter, ko je šalca enkrat razprta

Aja, mišice stiskam intenzivno, tamponi so ponavadi šli noter brez problemov, luleki pa tudi, ampak takrat sem ponavadi vzburjena in se mi ne zdi primerljivo.
3. Dobila sem jo ven po cca triminutnem trpljenju, ampak ne vem, če sem glih popustila vakuum, ker je bilo konkretno boleče in se je nekam upirala. Tega se ne bom več tako lotevala, ker boli, zanima pa me, kolkokrat naj jo prekuham, da se bo zmehčala? 2xbo zadosti? Ker me je pri ustju kar lepo žulila.
4. Ne upam si odrezat več peclja, sem ga dala cca pol stran, ampak zdaj se bojim, da si jo narobe vstavljam in da si ga bom odrezala preveč. Me pa moti, ko je noter in šalco čutim. What should I do

Hvala za potrpljenje