Jump to content

Photo

Katerih jedi izrazito ne marate?

• Please log in to reply
876 replies to this topic

#501 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 November 2009 - 09:17 PM

Še nikoli nisem slišala, da bi kdo za rozine omenil, da so zlajnane. laugh.gif thumbup.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#502 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 November 2009 - 09:21 PM

Jah povsod so, folk jih tlači v svak drugi kos hrane na mizi.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#503 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 November 2009 - 09:31 PM

Ej, samo res. Potica, muffini, neke rozinove štručke, pa oblite s čokolado, FUJ.
Toleriram samo take, ki so obilno namočene v rumu. ˘-˘

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#504 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 24 November 2009 - 09:33 PM

QUOTE(Marmelada @ 24. 11. 2009 - 20:00) View Post

Jaz pa ne maram:
-artičok
-čebule
-rozin v pecivu, v muslijih in kar tako pa jih jem

Ej to za rozine pa isto haha, same jem, v pecivih jih pa ven dajem ker mi grejo na živce biggrin.gif

Ne maram še školjk, pa posušenega sadja. smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#505 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 November 2009 - 09:35 PM

Jaz pa ravno samih rozin ne prenesem, obožujem pa jih oblite s čokolado ali pa v čokoladi zraven lešnikov.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#506 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 24 November 2009 - 10:05 PM

Ne vem, Dilema. Verjetno zato, ker v tistem trenutku ne vidim mesa v prvotni oziroma ne pokriti obliki pred sabo hmm.gif . Doma mi nikoli ne jemo pohanega ali mletega mesa, v restavraciji se tega še v življenju nisem naročla, tak da je verjetno tudi nekaj na tem, da sem mela slabe izkušnje, ko sem kam prišla in sem pač jela to, kar je blo hmm.gif .

Aja, rozine meni tudi niso dobre v pecivu, niti v kombinaciji s čokolado. Same so mi še najboljše, če že.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#507 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 November 2009 - 11:05 PM

sade, kupljen biftek ješ? laugh.gif
Jaz ne. Naredimo fenomenalnega doma. Mi na kraj pameti ne pride, da bi tisti sumljivi zdris kupovala v trgovini ali mesnici, bljak.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#508 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 25 November 2009 - 10:23 AM

Točno, ne jem bifteka, ker se mi misel na to, da jem surovo meso gabi sleep.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#509 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 November 2009 - 12:42 PM

Jaz tudi ne bi mogla jest tatarskega bifteka, OMFG, to je surovo meso. cry.gif

Tatarski biftek so si Tatari pripravljali tako, da so meso ovili v krpo, zavitek pa so položili med sedlo in konja.
Jahanje je nadomestilo današnje sekljanje oziroma mletje mesa, menda pa je h kakovost jedi svoje prispeval tudi konjski znoj.
laugh.gif
  • 0

#510 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 25 November 2009 - 02:00 PM

^^
True, true.

Jaz imam pa rada tatarski, ceprav pridejo obdobja, ko se mi zagravza (kadar prevec razmisljam poleg).

V dobrih starih casih so ti v gostilni tatarski tako ali tako pripravili pri mizi.

Rozine so tudi meni nekoliko zlajnane, pa najbrz nas odbija tisti pomeckan, zguban videz. biggrin.gif Jih imam pa vseeno rada - tako same, kot v pecivu, ampak ne prepogosto (= enkrat ne leto v enem kosu domace orehove potice lol). Pa se to: ko jih jem, si vedno recem, lej B., to je posuseno grozdje, rada imas grozdje, zakaj ne bi imela rada posusenega grozdja. biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#511 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 November 2009 - 02:05 PM

QUOTE(_Planet_ @ 25. 11. 2009 - 14:00) View Post

Pa se to: ko jih jem si vedno recem, lej B., to je posuseno grozdje, rada imas grozdje, zakaj ne bi imela rada posusenega grozdja. biggrin.gif

Na žalost to tle nima veze, ker nista okusa niti malo podobna, sveže grozdje in rozine so po okusu worlds apart.
Itak je pri vsem sadju enako, jaz recimo obožujem sveža jabolka, tudi marelice jem, pa ananas in mango, posušeno pa mi je to ogabno.

Edino ena izjema je tle - sovražim sveže fige, suhe pa naravnost obožujem. wub.gif
  • 0

#512 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 25 November 2009 - 03:43 PM

Dilema sej vem, jaz si pac tako pravim and it works. biggrin.gif

Pri meni je ravno obratno, suhe fige mi niso ravno spica, sveze pa so mi svojevrstna poslastica. smile.gif
  • 0

#513 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 November 2009 - 03:44 PM

Jaz pa obožujem naš tatarski biftek, čeprav se žalostno (in zgražujoč sama nad seboj) zavedam, da jem v bistvu papricirano zmleto surovo mrtvo žival.

DiLeMa, nisi ti nekoč jedla t. bifteka? Nekak mam v spominu... :s

• 0

#514 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 25 November 2009 - 03:46 PM

ne maram tlačenke... bruh.gif
IPB Image
  • 0

#515 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 25 November 2009 - 03:50 PM

Ančka bruh.gif
  • 0

#516 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 25 November 2009 - 03:57 PM

ja točno to! Fotr pa mi vsakič teži: deej prooobej...dooobro jeeee... No way Hose! bruh.gif
  • 0

#517 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 25 November 2009 - 04:05 PM

Huh ja. Tega tudi jaz ne maram.
Pa fig tudi še vedno ne.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#518 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 November 2009 - 04:17 PM

Kar se tlačenke tiče - jaz je tudi ne jem, mi je ogabna že sama po sebi. Je pa res zelo pomembno, kako jo kdo naredi. V trgovini so ogabne in tam pa res po moje je natlačeno notri SVAŠTA (na sliki je lep primer). Moj stric je imel včasih take mini koline in je zase naredil eno tako manjšo (in je čist drugače izgledala) in se spomnim, da, ko sem bla bolj mala, sem pojedla kak kos in mi je bilo takrat zelo dobro. Pa še zdaj bi mi bilo, sam pač ne jem tega več.
  • 0

#519 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 25 November 2009 - 04:19 PM

Sej verjamem, da bi znala biti dobrega okusa, ampak meni se videz gravza in preko tega ne morem. :|
  • 0

#520 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 November 2009 - 04:22 PM

99,9% tlačenk ima oduren videz, ja.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users