Jump to content

Photo

Slike vaših hišnih ljubljenčkov

• Please log in to reply
5577 replies to this topic

#501 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 02 January 2007 - 02:42 PM

IPB Image
-evo, to j pa naša Sivka (ja, smešn ime, mama je kriva smile.gif ), ko spi zraven jaslic. jaslice mamo bl mini, Sivka je pa kar rejena smile.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#502 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 02 January 2007 - 02:43 PM

Pa kaj so vse mačke tko mahnjene na jaslice?
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#503 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 02 January 2007 - 02:50 PM

ej nevem. pa že pred leti sem mela enga mucka - Silvestra, pa je isto zmer spal zraven/na jaslicah smile.gif
  • 0

IPB Image

#504 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 02 January 2007 - 06:48 PM

QUOTE(nihrida @ 1. 1. 2007 - 18:05) View Post

Men je pa še zmer bedarija tako menjavanje in oddajanje psov.... Problem je v tem k ljudje ne vejo kaj bi, pol pa živalce trpijo. evil.gif

Tudi jaz sem enakega mnenja, zato vsem, ki tole berete zapomnite si, če ste se odločili imeti doma žival, to ni za eno leto ali 5 let, ampak za 15 let... in z ursi sva že govorili o tem preko zs-ja....
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#505 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 02 January 2007 - 11:08 PM

Anja,ok,zdj štekam.
Ursi, down.gif !!! Kako lahko? Zakaj?Kretenizem je to,saj se ne morš naveličat živali,ja o moj bog,no.
Poglejte tole:
-da naša čivava sploh je hrano ji more mama(pa vrjamm da bo polovico folka kle se skor skolzlalo,sam jeb*t ga) zgrist hrano in ji plunt vn.
-ne sme ji plunt na posodico ampak nujno na roko ker drugače ne je
-če se že po kakem slučaju spomni da ne rabi zgrizene hrane in roke na kateri ta hrana pol konča ...
-se spravi jest tudi iz posode ... ! ampak,mormo it pred vhodna vrata in zvonit ene 2 minuti medtem ko en ostane s psičko v dnevni sobi in ji na ves glas kriči : ''lopov je,lopov je'' ''muca ti bo popapala,muca ti bo popapala'',''ama ama,ama ama'', potem naštejem vse pse k jih ona pozna(sosedove in tetine) da rata fouš in začne renčat,ko še to ne pomaga,se spravm z njo k posodi in se delam da bom začela jest njeno hrano in začnem zraven renčat, da misli da sem jaz pes in, da si želim njene hrane- ponavadi rata v 40%!!! Ona sploh ne je-enostavno povoha se namrdne in gre.
še do 1ga leta nazaj (ma jih 13) smo ji na dan skuhal tud po 3 obroke-včasih nobenga ni zbrala.Da o konzervah ne govorim(vse sorte),ker jih enostavno ne je.
Ko gre mami na wc gre za njo,ko gre mt v špajzo prcapla za njo,(fora je v tem,da je mat v penziji in sta res full navezane in vem,da psi sledijo po stanvanju osebam,sam to kar ona dela je že teženje in teroriziranje)in smo jo kdaj do daske naveličani ampak nam kej tazga ne bi na misu pršlo.
Jz zdj ne vem kakšni so bli tvoji razlogi za oddajo?Ker edino upoštevala bi še to,da so ti starši prepovedali kar naenkrta imet žval,svojga stanvnaj pa še nimaš in si zato iskala nadomestnega lastnika.Ampak baje ni to blo,ne?
Hočm rečt,da smo tud mi kdaj totalka naveličani in zmozgani ker se obnaša kot čisti degeneriranc ampak jo mamo najrajš na svetu in če bi blo treba bi ji cel dan grizla hrano in ji pluvala magar direkt v usta če bi sam tko jedla. Ne morš se kr tko naveličat,to je objestnost do stvari,živali,sebičnost!!!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#506 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 02 January 2007 - 11:14 PM

He he he, si me nasmejala Rea. Naš čivavek je tak, da mu meso pokažeš in zbeži v sobo. biggrin.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#507 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 02 January 2007 - 11:49 PM

Naše jaslice so te dni povsod sam pod smrekico ne smile.gif joj te mačke mačkaste.
  • 0

#508 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 02 January 2007 - 11:51 PM

rea, kapo dol surrender.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#509 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 03 January 2007 - 07:21 AM

O moj bog rea!Tega pa še nisem slišala da kdo psu zgrize hrano ker noče ničesar jesti al pa samo posebno pripravljeno in lepo prebavljivo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ...mi je smešno in žalostno hkrati...ampak tudi jaz psa ne bi oddala če bi se mogla tudi povsem prilagoditi.V bistvu če se odločiš za takšno žival moraš v vsakem primeru res skoraj vse prilagoditi da funkcionira-skrbet moraš da se prilagodiš zarad lulanja pa kakanja,pa sprehodov pa da ni sam v hiši,počitnice moraš prilagoditi,če ga želiš s sabo,če ne pa mu moraš zagotoviti nekje normalno bivanje,tudi stroški zdravljenja so veliki...skratka ni obratno-ne more biti obratno, da bi pes skrbel sam zase..Gre se za živo bitje ki se naveže in to zelo...ah škoda besed za take osebke...mislim da takšnim ni pomoči-egoizem na višku.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#510 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 03 January 2007 - 03:23 PM

Tik na smrekci (napada jabolko laugh.gif ):

IPB Image
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#511 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 03 January 2007 - 03:30 PM

ko j luštkan!pa čist na smrekco paše!
  • 0

IPB Image

#512 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 03 January 2007 - 06:03 PM

QUOTE(Anja88 @ 2. 1. 2007 - 13:31) View Post

Ker je dala oglas, da psičko v tem letu odda. rolleyes.gif
Ursi-dlaka terierjev se trima, ne brije. Če je trimana redno ima pravo trdo dlako, kot jo mora imeti. Pa še izpada ne takrat, če jo orng in redno trimaš. Tudi pri šnavcarjih mnogi delajo napako in jih brijejo(nerazstavljalci).
Bom malo groba, ampak nima kaj prida dobrega razmišljanja, če je sploh pomislila na to, da bi psičko oddala in nabavla drugega psa (saj je bilo tako mišljeno, kolikor se spomnim). mad.gif

Mi imamo 11.5 starega orng dominantnega psa, bi se lahko reklo zelo zahtevnega. Bi si tudi jaz želela več psov, vzeti kake začasno pod streho, pa ne gre. In tako je, pes ostane.

No glede trimanja-VEM kaj je in gre tudi nasa psicka na vsake dva meseca na trimanje.Vendar ima ze po naravi mehkejso dlako in malce bolj kodrasto(sploh kadar je mokra)-zato sem rekla,da ima mehkejso dlako,kar je res-in jo tudi po hrbtu ima.
Prav-ni vazno,ce ti moje razmisljanje ni vsec-jaz samo vem,da na kaj takega ne bi vec pomisila in da me je sram,da sploh kdaj sem.
Ti pa lahko povem,pa tudi sama verjetno ves-da se se precej hude stvari dogajajo pa noben nic ne rece,vcasih ostanejo zavedno prikrite.Vsaj jaz poznam vsaj dva taka primera-enega smo imeli celo v bloku,ki je bil dosti hujsi kot to da sem objavila oglas za 2 tedna in se premislila.
Ne poznas me in ne poznas mojega misljenja....vendar sama sem ze velikokrat prispevala denar (tudi kolendar sem enkrat dobila z 12 zivalmi iz zavetisca),zdaj bom prisepevala denar za operacijo za psicka Mora,podpisujem tudi peticije(nazadnje sem v lushu) in res ne poznas mojega misljenja.
Kar se tice moje psicke,se zna cisto dobro razumeti z psi,sploh z mladicki-zato sem si rekla,da bi bilo skrajno grdo,da bi jo dala stran(za brezveze),ker kaj takega res clovek pri pameti ne more naresti-sem si pa rekla,da bi potem kupila zraven nje (ali posvojila) enega manjsega kuzka.Recimo se enega visavca.
Psicka me ima zelo rada,jaz njo-zelo rada se uci in ni in nikoli vec ne bo razloga da jo oddam.Ce pa koga kaj se posebej zanima-me pa lahko na zs pise,pa mu tam brez problema odgovorim(ker tukaj smo zasli malo iz teme).
Z Verjo sva se lepo pogovorili po zs sporocilih in zdaj ni razloga da tukaj pisete in ponavljate kaj je lansko leto bilo.Raje spremljajmo in pomagajmo ter grajajmo nekoga ki res psu zeli slabo.Sama bi zivljenje dala za psa.Mogoce smesno za nekoga,ki ni tako nor na pse-ampak jaz bi resnicno.

• 0
I am falling between dreams and reality

#513 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 03 January 2007 - 06:18 PM

tole je pa moj novi akvarij in notri od mojega skrbstva dalje dve leti pa pol stare zlate ribice smile.gif
akvarij je zelo velik in širok, na sliki pa deluje kar majhen, pa ribe so mi že tudi zeloo zrasle, ena se mi zdi da ma tam okol 7,8 cm, uglavnem že kar veliko cool.gif

pa zanimivo je, ker ima ena prekrasen repek, tak dolg valujoč in plapujoč v vodi, te hiptonizira v spanje zvečer laugh.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
to je ta prekrasna ribica, ki pa žal na fotki izgleda rahlo defektno, ker se je v tistem trenutku obračala, in ker je repek plapujoč, je bil še zavit smile.gif

pa takole ribe od blizu zgledajo kot eni morski psi, sicer so pa fensi šmensi lušne blush3.gif
  • 0

#514 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 03 January 2007 - 08:33 PM

Mladoletna, a modrc reklamiraš?
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#515 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 03 January 2007 - 08:36 PM

oops.gif laugh.gif laugh.gif

edina slika celoetnega akvarija je to bila, potlej sem pa vseno popnla wink.gif

sicer pa kr po resnic povej, da je prisrčen ane ?! laugh.gif
  • 0

#516 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 03 January 2007 - 10:42 PM

Kaj to - akvarij al modrc?

Nč mi ni všeč, če ne bi že pohvalila. biggrin.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#517 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 03 January 2007 - 10:44 PM

QUOTE(nihrida @ 3. 1. 2007 - 20:33) View Post

Mladoletna, a modrc reklamiraš?

laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#518 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 03 January 2007 - 10:46 PM

QUOTE(rea @ 3. 1. 2007 - 1:08) View Post

Anja,ok,zdj štekam.
Ursi, down.gif !!! Kako lahko? Zakaj?Kretenizem je to,saj se ne morš naveličat živali,ja o moj bog,no.
Poglejte tole:
-da naša čivava sploh je hrano ji more mama(pa vrjamm da bo polovico folka kle se skor skolzlalo,sam jeb*t ga) zgrist hrano in ji plunt vn.
-ne sme ji plunt na posodico ampak nujno na roko ker drugače ne je
-če se že po kakem slučaju spomni da ne rabi zgrizene hrane in roke na kateri ta hrana pol konča ...
-se spravi jest tudi iz posode ... ! ampak,mormo it pred vhodna vrata in zvonit ene 2 minuti medtem ko en ostane s psičko v dnevni sobi in ji na ves glas kriči : ''lopov je,lopov je'' ''muca ti bo popapala,muca ti bo popapala'',''ama ama,ama ama'', potem naštejem vse pse k jih ona pozna(sosedove in tetine) da rata fouš in začne renčat,ko še to ne pomaga,se spravm z njo k posodi in se delam da bom začela jest njeno hrano in začnem zraven renčat, da misli da sem jaz pes in, da si želim njene hrane- ponavadi rata v 40%!!! Ona sploh ne je-enostavno povoha se namrdne in gre.
še do 1ga leta nazaj (ma jih 13) smo ji na dan skuhal tud po 3 obroke-včasih nobenga ni zbrala.Da o konzervah ne govorim(vse sorte),ker jih enostavno ne je.
Ko gre mami na wc gre za njo,ko gre mt v špajzo prcapla za njo,(fora je v tem,da je mat v penziji in sta res full navezane in vem,da psi sledijo po stanvanju osebam,sam to kar ona dela je že teženje in teroriziranje)in smo jo kdaj do daske naveličani ampak nam kej tazga ne bi na misu pršlo.
Jz zdj ne vem kakšni so bli tvoji razlogi za oddajo?Ker edino upoštevala bi še to,da so ti starši prepovedali kar naenkrta imet žval,svojga stanvnaj pa še nimaš in si zato iskala nadomestnega lastnika.Ampak baje ni to blo,ne?
Hočm rečt,da smo tud mi kdaj totalka naveličani in zmozgani ker se obnaša kot čisti degeneriranc ampak jo mamo najrajš na svetu in če bi blo treba bi ji cel dan grizla hrano in ji pluvala magar direkt v usta če bi sam tko jedla. Ne morš se kr tko naveličat,to je objestnost do stvari,živali,sebičnost!!!

vem o čem govoriš...same here biggrin.gif
  • 0

#519 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 03 January 2007 - 10:51 PM

Naša kosmatinka pa ima svojo košaro kar pod jelko.
IPB Image
  • 0

#520 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 03 January 2007 - 11:01 PM

pač ma velik dela biggrin.gif[attachmentid=799]

Attached Files

• 0