QUOTE(Anja88 @ 2. 1. 2007 - 13:31)

Ker je dala oglas, da psičko v tem letu odda.
Ursi-dlaka terierjev se trima, ne brije. Če je trimana redno ima pravo trdo dlako, kot jo mora imeti. Pa še izpada ne takrat, če jo orng in redno trimaš. Tudi pri šnavcarjih mnogi delajo napako in jih brijejo(nerazstavljalci).
Bom malo groba, ampak nima kaj prida dobrega razmišljanja, če je sploh pomislila na to, da bi psičko oddala in nabavla drugega psa (saj je bilo tako mišljeno, kolikor se spomnim).
Mi imamo 11.5 starega orng dominantnega psa, bi se lahko reklo zelo zahtevnega. Bi si tudi jaz želela več psov, vzeti kake začasno pod streho, pa ne gre. In tako je, pes ostane.
No glede trimanja-VEM kaj je in gre tudi nasa psicka na vsake dva meseca na trimanje.Vendar ima ze po naravi mehkejso dlako in malce bolj kodrasto(sploh kadar je mokra)-zato sem rekla,da ima mehkejso dlako,kar je res-in jo tudi po hrbtu ima.
Prav-ni vazno,ce ti moje razmisljanje ni vsec-jaz samo vem,da na kaj takega ne bi vec pomisila in da me je sram,da sploh kdaj sem.
Ti pa lahko povem,pa tudi sama verjetno ves-da se se precej hude stvari dogajajo pa noben nic ne rece,vcasih ostanejo zavedno prikrite.Vsaj jaz poznam vsaj dva taka primera-enega smo imeli celo v bloku,ki je bil dosti hujsi kot to da sem objavila oglas za 2 tedna in se premislila.
Ne poznas me in ne poznas mojega misljenja....vendar sama sem ze velikokrat prispevala denar (tudi kolendar sem enkrat dobila z 12 zivalmi iz zavetisca),zdaj bom prisepevala denar za operacijo za psicka Mora,podpisujem tudi peticije(nazadnje sem v lushu) in res ne poznas mojega misljenja.
Kar se tice moje psicke,se zna cisto dobro razumeti z psi,sploh z mladicki-zato sem si rekla,da bi bilo skrajno grdo,da bi jo dala stran(za brezveze),ker kaj takega res clovek pri pameti ne more naresti-sem si pa rekla,da bi potem kupila zraven nje (ali posvojila) enega manjsega kuzka.Recimo se enega visavca.
Psicka me ima zelo rada,jaz njo-zelo rada se uci in ni in nikoli vec ne bo razloga da jo oddam.Ce pa koga kaj se posebej zanima-me pa lahko na zs pise,pa mu tam brez problema odgovorim(ker tukaj smo zasli malo iz teme).
Z Verjo sva se lepo pogovorili po zs sporocilih in zdaj ni razloga da tukaj pisete in ponavljate kaj je lansko leto bilo.Raje spremljajmo in pomagajmo ter grajajmo nekoga ki res psu zeli slabo.Sama bi zivljenje dala za psa.Mogoce smesno za nekoga,ki ni tako nor na pse-ampak jaz bi resnicno.