kaj študirate
Posted 08 June 2007 - 11:53 AM
Posted 08 June 2007 - 06:14 PM

Posted 08 June 2007 - 06:20 PM

A modno oblikovanje se da študirat samo, če si bil prej na likovni? Vzporedno iz "krenga" faxa se pa ne da. Just curious.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 08 June 2007 - 08:53 PM
Da, da, že od nekdaj me vleče v učiteljske vode in s skoraj že končanim prvim letnikom faksa mislm, da sm na dobri poti do profesure

Ja, sej super. Ni letelo na vse profesorje, sploh ne, samo na tiste, ki niso za v te vode nooo...
Jst bom tudi mogoče enkrat profesorica

Posted 08 June 2007 - 10:29 PM
Posted 09 June 2007 - 07:28 AM
Rock chick, jst bom šla še enkrat čez vse prevode k smo jih delal čez let, da vidim, na katere finte je extra opozorila, da jih na izpitu NE sme biti. Pol bom šla mal čez še snov morfe, glagola 1 in glagola 2, sicer sem slovnični frik že tako ali tako, ampak zihr je zihr. Pol pa ... natovorla tono slovarjev na ff v torek zjutraj in upala na najboljše. Sej nama bo šlo, don't worry.
Ej, saj ni treba pretiravat!

Je pa dobra ideja da gresta obe čez vsaj nekatere prevode, pa pazita na te cardinal mistakes, pri prevajanju bodita dosledni! Pa vama bo zagotovo uspelo!

Srečno obema!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 June 2007 - 08:26 AM
Buggy, ne da se mi nazaj gledat, če si že napisala... A to študiraš univerzitetno matematiko al visokošolsko? Če si na univerzitetnem, KAPO DOL!!!!
Univerzitetna in vse mam s kolokviji narjen

Posted 09 June 2007 - 08:51 AM

Posted 09 June 2007 - 02:22 PM
Jst sem razmišljala da bi šla vzporedno na geologijo, kjer pa imaš v prvem letniku matematiko, ki zajema snov cele gimnazije in jo moraš res dobro znat. Problem je kako se v enem letu res naučit snov za katero si porabil 4 leta pa ti še ni šlo... Tko da vse čestitke tistim, ki so tega zmožni (je pa plus če te matematka veseli).

vuelvo a vos,
Posted 09 June 2007 - 02:45 PM
Crna, mislim, da bi se dalo, predvsem, če zahtevajo osnovno raven in ne višje.
Zakaj tak mislim? Gimnazije nisem redno končala, pač pa sem jo za par let dala na stran. Kasneje sem se le z enim narrejenim letnikom vpisala na maturitetni tečaj, kjer sem čez celo leto mela matematiko 5, na maturi 4.
Upoštevat moraš, da je matematika na gimnaziji na višjem nivoju. Odvisno, kaj zahteva tvoj študij, a mislim, da bi ti vendarle zneslo. Mam občutek, da si pridna pri študiju in bi lahko speljala. le sproti je treba delat, pa bo!
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 09 June 2007 - 05:00 PM

Posted 09 June 2007 - 05:26 PM

Raje bi šla kako prevajanje, kjer ni fizike, matematike in sličnega

vuelvo a vos,
Posted 09 June 2007 - 06:20 PM
Crna preden se odločiš se pozanimaj kako je z obvezno udeležbo na vajah in predavanjih (da se ti ne bo kej preveč pokrivalo). In seveda koliko časa je treba posvetit faksu (učenje, poročila vaj, domače naloge ipd.). Če večina porabi za to ogromno časa potem se mi zdi težko delat geodezijo vzporedno.
Posted 09 June 2007 - 06:48 PM

Sem se pozanimala; obveznost je potrebna (ampak pri glavnem študiju sem že to leto hodila za predavanja za naslednje, ker ponavljam, pa izpitov mislim narest čimveč), ur je ogromno.
vuelvo a vos,
Posted 09 June 2007 - 11:04 PM

Če pa maš že toliko rešeno za naslednji letnik pomoje ne bo panike. Probaj, če ne bo šlo pa navsezadnje lahko še vedno pustiš.
Posted 10 June 2007 - 12:57 AM
Itak me pa zanima ziljon stvari in mi ni težko najt eno za katero se bom odločla. Ne vem pa ali je možno napisat "prošnje" (oz. se pač vpisat, če je mesto) za več študijev in potem izbrat enega, al ne?
vuelvo a vos,
Posted 10 June 2007 - 07:34 AM
Posted 10 June 2007 - 09:00 AM
Univerzitetna in vse mam s kolokviji narjen

Uou. Buggy. Čestitam. Te kr občudujem, k so šli dva sošolca in sošolka tud to študirat. Dva sta obupala, en pa vztraja in mu tud gre dost dobr kokr sm slišala. Sm pa vidla ene zapiske z enega vašega predmeta in mate reeees težko. Kar je tud logično, če matematiko študirate, sam dejansko vidš, da številke ne pomenijo nič.
Js sm tud ful ponosna nase, da sm prišla na farmacijo, ker sm v preteklosti bla tud deležna velik opazk, da ne bom nardila gimnazije... Fora pa je v tem, da so mi to govoril osebki, k majo zdej narejeno bogo poklicno šolo, al pa kje delajo priložnostna dela.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users