Kontracepcijske tablete
Posted 27 January 2007 - 09:30 PM
Posted 28 January 2007 - 02:32 PM

Posted 28 January 2007 - 02:52 PM

Posted 28 January 2007 - 09:16 PM
Ni bojazni za nosečnost?
mogoče je mal hecno vprašanje, sam rajš vprašam

Posted 28 January 2007 - 09:23 PM
Posted 28 January 2007 - 09:32 PM

Posted 28 January 2007 - 11:03 PM

Posted 29 January 2007 - 11:42 AM
Posted 03 February 2007 - 04:34 PM
Kontracepcijske tabletke povečajo obolelost za rakom na prsih
Pri mladih puncah, ki uporabljajo oralno kontracepcijo predenj postanejo prvič mamice, se močno poveča tveganje za razvoj raka na prsih pred menopavzo.
Znanstveniki z bolnišnice Altoona v Pennsylvaniji so preiskovali rezultate 34 študij iz celotnega sveta mladih žensk, ki so jemale oralno kontracepcijo predenj so postale prvič noseče.
Raziskovalci, vodil jih je dr. Chris Kahlenborn, so odkrili, da se je pri ženskah, ki so jemale tablete več kot štiri leta pred prvo nosečnostjo, povečalo tveganje za obolelostjo za rakom na prsih za 52 odstotkov.
Kahlenbornova študija opozarja, da mlada dekleta ne poznajo stranskih učinkov jemanja kontracepcijskih tabletk.
»Ko sem študiral medicinsko literaturo, sem opazil, da se je trend pojavil,« je povedal Kahlenborn. »Tiste, ki uporabljajo za prvo kontracepcijo tabletke, se povečalo tveganje za obolelostjo raka na prsih pred menopavzo.«
»Kljub temu da se je trend pokazal, je še vedno najpogostejša prva kontracepcija tabletke in še vedno mlade punce poslušajo, da je ta način zaščite varen, tudi za zdravje.«
O nevarnostih zaščite bi morala več narediti ministrstvo za zdravje, da bi se mlade punce lažje odločile za način kontracepcije.
Povzeto po Newstarget.
Posted 08 February 2007 - 11:52 AM
Posted 08 February 2007 - 02:21 PM
Jasmine in yarina ni isto,to sta 2 vrsti tablet z full nizko stopnjo hormonov,ne napihujejo(zarad česa clo zgubiš kilo dve,pri drugih tabletah ravn zarad te napihnjenosti oz vode dobiš kilo,dve)in sta za doplačat okol 2 do 3 jurje
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 08 February 2007 - 02:26 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 08 February 2007 - 03:40 PM
Posted 10 February 2007 - 10:31 PM
Nimam sploh izkušenj z njimi, ker jih nikoli nisem jemala. Pač moje osebno mnenje je, da je ziher bolš, če jih ne ješ, ker vsake tablete majo kake bad stranske učinke! Dolgoročno gledano sigurno!
se čisto strinjam!
Tudi jaz le in izključno kondome!Sicer sma s fantom zelo dolgo bila brez oz. sma pazla na varne/nevarne dneve..ampak sma se odločila, da boljše, da uvedema stalno prakso kondomov, čeprav, moram priznat, da mi je absolutno ljubše brez!

Posted 10 February 2007 - 11:55 PM
Jst uporablam Logest tabletke in so mi čist fajn glede na to, da ni blo na srečo nč "stranskih# učinkov -nism se zredila, tud mozoljev nism dobila al pa kej podobnga. Se mi pa zdi, da me pogosteje boli glava- ne fajn, ampak sam tko me mal pošpika vsake tolko cajta, prej pa me je mogoč glava bolela 2x na leto. Nwem al so vzrok tableti al kej druzga...
Uh, srečnica. Jst sem se, ko sem bla na Logestkah, zredila. Mislim .. ne lih 10 kg, ampak sem se nekako ful napihnjano počutla. In še celulit mi je začel nastajat. In da o tem, kako mi je nihalo razpoloženje (v enem trenutku sem se valjala po tleh od sreče, takoj v naslednjem pa sem bla zjebana do konca) ne govorimo.
Hvala bogu mi je vsaj malo mozoljev zginlo če ne drugo

Pablo Picasso
Posted 11 February 2007 - 12:10 AM

Posted 11 February 2007 - 12:12 AM
Mladina pokvarjena.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 February 2007 - 12:15 AM

Posted 11 February 2007 - 12:23 PM

Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users