Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 22 April 2008 - 07:21 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 April 2008 - 10:20 PM

After all this time?
Always.
Posted 24 April 2008 - 10:24 AM

Posted 24 April 2008 - 10:28 AM
Ne prenesem ga!
Na živce mi gredo ljudje, ki se drenjajo na trolah. Moj zic, moj zic! Ja, pa mej toti zic, no, in si ga nesi domu!
Glih tlko, da te ne odrinejo, da pridejo do njega.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 30 April 2008 - 10:17 AM

NA začetku mi je bila sicer všeč, ampak zdaj ko je že na vsakem programu po 100x mi pa živce žre.
Posted 30 April 2008 - 05:35 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 06 May 2008 - 09:08 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 21 May 2008 - 08:31 PM
Posted 22 May 2008 - 03:11 PM
Posted 22 May 2008 - 03:28 PM
Na živce mi gre, ko ljudje pretiravajo. Ok, če nekdo reče o fak, ful se mam za učit ono res 500 strani, v resnici pa se ma samo 5 strani mi ni tak grozno, ker jaz tut to delam ampak ko nekdo reče ja nič ne znam, res ne potem pa piše pet pa lahko znorim. Krnekaj.
Podpis

Posted 23 May 2008 - 11:34 AM

Primer: danes stojim na prehodu za pešce s še nekaj ljudmi. Za nami se ta skupinica čefurčkov smeji in nekaj dogovarja. Potem vidim, kako mimo mene prileti neka stvar, za katero sem mislila, da je košček zmečkanega papirja.
Potem ta ista zadeva prileti v eno babico, ki je stala poleg mene. Ona tega ne opazi. Istočasno od zadaj zaslišim huronski smeh.
Potem pa začutim, da je nekaj priletelo meni v lase. Od zadaj se zasliši "Tooooooo!!!".
Prižge se zelena, čefurčki odhitijo mimo in vsake toliko eden pogleda nazaj v mene. Mislila sem, da se je tista stvar od mene odbila in pristala na tleh. Pa sem vseeno šla s prsti čez lase in ugotovila, da so mi prasci vrgli čigumi v lase.

Na srečo ni bil preveč lepljiv, zato sem ga brez problemov odstranila. Ampak bi se lahko končalo povsem drugače...
Ne razumem, kaj je z ljudmi... vedno bolj sem razočarana... a nimajo ene osnovne mere spoštovanja do človeka, ki ga niti ne poznajo?

Sicer pa še vedno verjamem, da se vse vrne.. slej ko prej.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 23 May 2008 - 01:17 PM
Immortelle sočustvujem s tabo, prasice proklete, jst jih zadavim, fuuuj.

Posted 23 May 2008 - 01:21 PM
Jaz bi takim ničvrednežem z lopato glavo odprla.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 23 May 2008 - 01:44 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 23 May 2008 - 01:54 PM
crna,
se TOTALNO strinjam. Ne verjamem v to, da se vse enkrat vrne. Vsaj iz mojih izkušenj lahko povem, da tisti, kateri so dobri po duši in se jebejo skozi lajf, skos konstantno tudi najebejo po malem in nikoli nimajo sreče v življenju. Tisti, kateri so flegmatični, netalentirani za karkoli in gnili v sebi, pa jim življenje servisira vse kot v pravljici. Katere ima bog rad, tiste tepe, pravijo.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 23 May 2008 - 03:16 PM
Meni se je danes zgodilo to:
hodim po Petkovškovem nabrežju v smeri proti prešercu. Neki gradijo tam, zato je bil ozek prehod za pešce, pa deževalo je. Za mano hodi en moški in me pohodi od zadaj (tist ko ti stopi na peto). Pogledam nazaj, ne reče ne bev ne mev, se v istem hipu prerine mimo mene in se za povrhu s svojim dežnikom zaleti ob mojega. Wtf?
Pol je pa šel naprej in se mu je dežnik zapletel v tisto mrežo, ki jo imajo okol gradbišča napeljano in se je moral namatrat.

Posted 23 May 2008 - 08:39 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 23 May 2008 - 09:05 PM
Rea

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users