Jump to content

Photo

Katero stvar ste nazadnje kupili?

• Please log in to reply
6446 replies to this topic

#5161 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3375 posts

Posted 05 March 2019 - 12:49 PM

Naročila jogi za otroško posteljico, kupila nepremočljivo podlogo za jogi, posteljnino, podlogo za spanje na boku, podlogo za previjanje, komplet 3h tetra pleničk, rutica/slinček in držalo za dudo, sem si dala duška :blush3:

Pri posteljnini sva bila šokirana, da imajo praktično vsi proizvajalci neke svoje mere koutrov in blazin in sva dobila 6-delni komplet s posteljnino, koutrom blazinico in obrobo kot darilo od mojih staršev, potem ko sem začela gledat za dokupit še eno posteljnino (ker moraš imet eno za preoblečt), sem pa vsa šokirana ugotovila, da so to čist neke XY mere in sem lahko kupila posteljnino samo od te firme, ker nobena druga ne paše :glare: 

In najhuje je da imajo teh 6-delnih setov kar veliko vrst, mislim da nekih 7, ampak da bi prodajali ločeno samo posteljnino od njih pa ne, je pa edino ena v roza in ena v modri :evil:

Taka je, s temi vilami, v živo se mi zdi da lepše izpade:

posteljnina.png

To sva pa izbrala kot komplet, mi je ful lepša:

posteljnina-komplet.png

Podloga za previjanje katera bo šla na komodo v spalnici, glavna bo sicer v kopalnici:

previjalna.png

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#5162 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 05 March 2019 - 01:37 PM

Potem bos imela ves previjalni material podvojen?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5163 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3375 posts

Posted 05 March 2019 - 02:02 PM

Ne, ne bom, ta je mišljena bolj da jo imam kam odložit, če jo rabim samo kaj obleči ipd ker imam oblačila v komodi, recimo ko bova šli ven, vse za previjanje bo v kopalnici, tja bom nesla tudi par bodijev ipd, samo toliko da mi je ne bo treba zaradi tega, ker bi preoblekla ene hlačke konstantno nosit iz sobe v kopalnico in nazaj, pa saj to pride prav tudi če kam greš pa flikneš v avto in imaš podlogo za previt v prtljažniku

Itak je dovolj prostora, pa zdaj s to akcijo je bila mislim da 16€, tako da zakaj ne

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#5164 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19349 posts

Posted 05 March 2019 - 02:18 PM

Če boš le uporabljala :D
Drugače odložiš na posteljo ali kavč...
  • 0

#5165 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 05 March 2019 - 02:19 PM

Obstajajo še bolj praktične prenosne podloge ko greš naokoli, ki se zložijo na čist majhno. V tem smislu...

Wickelunterlage-1.jpg

Wickelunterlage-3.jpg

Wickelunterlage-4.jpg

Se mi zdijo bolj praktične za prenašanje naokoli kot te klasične + bolj eco friendly kot tiste za enkratno uporabo. 

• 0

#5166 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19349 posts

Posted 05 March 2019 - 02:21 PM

Jaz dam kar na tetra plenico.
  • 0

#5167 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86442 posts

Posted 05 March 2019 - 02:24 PM

Jaz tudi, za na pot vzamem samo to in mokre robcke.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5168 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26029 posts

Posted 05 March 2019 - 02:27 PM

Meni se tudi te potovalne zdijo fajn - midva bova najbrz imela previjalno postajo v sobici, kreme in druge stvari za nego pa v kaksni kosarici na predalniku, da jo lahko sabo vzamem dol v dnevno sobo cez dan (kjer bi imela to potovalno previjalno podlogo). Kaj takega mogoce:

41YpiG9UqEL.jpg

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5169 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32552 posts

Posted 05 March 2019 - 02:52 PM

Če boš le uporabljala :D
Drugače odložiš na posteljo ali kavč...

Jaz vam še enkrat povem, da se previjalna v dnevni (komoda z vsemi oblacili, navrh pa previjalna) super obnese :-) itak se največ tam zadržuješ. Edino kar mogoče komu predstavlja problem, je to, da si moraš vodo prinesti pred previjanjem. Jaz nisem niti v kopalnici niti v spalnici imela nič posebej pripravljeno
  • 0

#5170 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86442 posts

Posted 05 March 2019 - 03:01 PM

Če imaš spalnico zgoraj, to nikakor ne pride v poštev.

• 0

― V. Van Gogh

#5171 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32552 posts

Posted 05 March 2019 - 03:06 PM

Mi smo v spalnici prakticno samo ponoči spali. Čez dan sva midve vec ali manj kr na kavcu, itak sva bli sami..
  • 0

#5172 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 05 March 2019 - 03:09 PM

Vecina torb ima previjalne podloge zravn. Ta trda je cisto neprakticna za s sabo. Pa tudi otroka odlozis kamorkoli za hlace gor dat, saj ni vedno novorojencek, hehe. Scasoma je ze skoraj malo nevarno na visini :D

No, saj vsakemu svoje, samo skusamo obvarovati pred zapravljanjem :D 10 tu pa 10 tam pa se nasankas za par 100. Jaz se se vedno.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5173 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32552 posts

Posted 05 March 2019 - 03:14 PM

Pa na koncu ostanes z goro neke krame, s katero ne veš, kam.
  • 1

#5174 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3375 posts

Posted 06 March 2019 - 12:35 PM

Ja vsaka kaj kupi kar mogoče na koncu ne pride prav, mogoče bo pri meni ta podloga, ampak glej tako sem se odločila :wink1: Še vedno mislim, da bo prišla prav glede na to, da bom imela vsa oblačila v komodi.

Za posteljo ali kavč bi spet morala hodit v nek XY prostor, potem je vseeno, če bi jo oblačila v kopalnici. Bom poročala čez par mesecev, če se je obnesla

• 0

#5175 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24747 posts

Posted 07 March 2019 - 09:19 AM

V Lidlu:

lučke za na kolo,

za mulca števce za kolo

oreščke + čokolado za v službo :D

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#5176 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32552 posts

Posted 07 March 2019 - 09:24 AM

Auč, jaz sem tudi včeraj kupila nekaj čokolad (temnih, s sadjem) za v službo, pa sem jih danes pozabila!

• 0

#5177 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86442 posts

Posted 07 March 2019 - 05:14 PM

joolz-uni-day2-rain-cover-900x900.jpg

• 0

― V. Van Gogh

#5178 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86442 posts

Posted 18 March 2019 - 06:24 PM

Darilo za mami

TvojaZgodba_Home_300x300px_new_1.jpg

o.60184.jpg

• 0

― V. Van Gogh

#5179 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32552 posts

Posted 02 April 2019 - 06:33 AM

Včeraj sem si po trenutnem navdihu kupila žepnico v Hoferju in sicer Resnica o aferi Harry Quebert. Saj ne, da sem jo že prebrala, ampakp zdaj sem začela gledati še serijo in me je prijelo, da si jo ponovno preberem.

• 0

#5180 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17682 posts

Posted 13 April 2019 - 04:56 PM

https://www.pikanai....-s-podatki.html
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users