Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 31 August 2011 - 04:28 PM

Posted 31 August 2011 - 04:31 PM
Posted 31 August 2011 - 04:32 PM
Na začetku je imel krasno navado, da je vsakemu bežnemu znancu, ki se je prikotalil mimo, izvedel tour de house. Seveda vključno z najinim delom. Pol pa seksaj/se tuširaj/se sprehajaj v spodnjem perilu v miru.

Mja, grem v kot, sem v podobnem stanju kot Urška. :E
In tudi jaz sem navajena hoditi po hisi v spodnjem perilu, sploh poleti, ko je vroce.
Posted 31 August 2011 - 07:54 PM
Ko se z nekom pogovarjam po FB chatu in ne odpiše 15 minut. To me totalno razkuri!

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 31 August 2011 - 07:58 PM

Mhm, to pa ja. Meni je prijetno ob misli, da bi lahko povabila k sebi svojo najboljšo prijateljico in njenega
fanta in obratno - ko bo imela nared hišo, mi ne bo mučno iti k njej. Še celo njenega mladiča bi spustila v svoje
stanovanje, ker vem, da bo kultivirani. ˘˘
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 31 August 2011 - 09:55 PM

Posted 31 August 2011 - 10:32 PM

Posted 01 September 2011 - 10:18 AM
Posted 01 September 2011 - 10:27 AM

Živcira me, da živim doma, da nimam svojega miru, da mi skos nekdo narekuje tempo, urnik itd. glava me boli od tega. Živcira me tudi, da sem strašno nezadovoljna, da me vse moti, vse boli in sem zadnje čase oh in sploh en nergač. Upam, da se stvari čimprej pomirijo, se vrnejo na svoje tirnice. Živcira me tudi, da kljub nekaterim jasnim znakom, da nekaj ni ok, oz. ni kot bi moralo biti ljudje kar molčijo in nič ne rečejo, če ne poveš, se problemov ne da reševati in nastaja vse večje sranje. Želim si, da bi lahko mirno zlila svojo dušo in se olajšala. Ves ta odrasli svet in pretvarjanje, preprosto ni zame.
Posted 01 September 2011 - 10:35 AM

Na živce mi gre, da ljudje trosijo naokrog svoja mnenja kot neke splošne resnice, potem jih pa po možnosti čez eno leto popolnoma spremenijo. Seveda se ves čas obnašajo kot, da se teh trenutnih načel držijo že vse življenje.
Posted 01 September 2011 - 06:26 PM
Planet: lobotomec=človek s polovico možganov? al je kak drug pomen?

Jezi me, da vsi ves čas nekaj kritizirajo. Je res treba vse okoli sebe dol tlačit, da se sam boljše počutiš?

Živcira me tudi, da kljub nekaterim jasnim znakom, da nekaj ni ok, oz. ni kot bi moralo biti ljudje kar molčijo in nič ne rečejo, če ne poveš, se problemov ne da reševati in nastaja vse večje sranje.
Ja, ne vem, zakaj smo taksni. : (
Glede kritiziranja sem zadnjic poslusala - v Waldorfski (mislim, da je bila Waldorfska) soli otroka na govorilnih urah najprej pohvalijo, izpostavijo njegove pozitivne plati, sele na koncu omenijo podrocja, ki mu ne lezijo najbolj.
Posted 01 September 2011 - 07:29 PM
Danes sem v centru vidla milijon smotanih fazank, ki so okoli laufale cela popisane. Wau, kake popisane frajerke ...

Posted 01 September 2011 - 07:31 PM

Posted 01 September 2011 - 07:32 PM
Pa ni to, meni je ta tradicija nasploh bedna. Mene ni nikoli nihče popisal, ker se nisem nastavljala, kot se nastavljajo ostale malo slatkice. Pa če bi me kdo popisal bi se mi najbrž kr malo zmešalo in bi se poskusla nekak skrit (starše bi poklicala naj pridejo pred šolo po mene), ne bi po centru veselo paradirala, potem pa še dala slike na FB.

Posted 01 September 2011 - 07:39 PM
Jezi me, da vsi ves čas nekaj kritizirajo. Je res treba vse okoli sebe dol tlačit, da se sam boljše počutiš?

Na živce mi gre, da ljudje trosijo naokrog svoja mnenja kot neke splošne resnice, potem jih pa po možnosti čez eno leto popolnoma spremenijo. Seveda se ves čas obnašajo kot, da se teh trenutnih načel držijo že vse življenje.
O ja. Ne maram takega folka.
Posted 01 September 2011 - 07:40 PM
mislm, ja... drugače bi ble brucke

Posted 02 September 2011 - 07:46 AM
Glede kritiziranja sem zadnjic poslusala - v Waldorfski (mislim, da je bila Waldorfska) soli otroka na govorilnih urah najprej pohvalijo, izpostavijo njegove pozitivne plati, sele na koncu omenijo podrocja, ki mu ne lezijo najbolj.
Zavijanje kritike v sendvič smo vešči vsi, le nekaterim se ne ljubi niti direkt povedat, kaj šele na en pametn način, še vedno me žre.
Posted 02 September 2011 - 08:40 AM
Posted 02 September 2011 - 09:23 AM
Danes sem v centru vidla milijon smotanih fazank, ki so okoli laufale cela popisane. Wau, kake popisane frajerke ...

Jaz na železniški delam v lj in tam jih je blo skooooooooz polno. In potem si vse starejše slišal komentirati, kako jim grejo na živce ti mulci, hehe

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users