Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5161 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 31 August 2011 - 04:28 PM

Čeprav jaz pa po drugi strani komaj čakam, ko bom mela svojo hišo pa bom mela razne dinner partyje pa to. woot.gif Tega se pa prav veselim.
  • 0

#5162 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 31 August 2011 - 04:31 PM

PJ, ja seveda, to že. Povabiš pač ljudi, ki so ti blizu, se pripraviš in si takrat od volje. Ne pa, da uleti sestrična od sošolca iz osnovne šole od očeta od fanta in se od tebe pričakuje, da boš čitčetal z njo. Sedaj to sicer ni več tako pogosto, nekoč pa je bila vsak dan nova oseba, ki si me je ogledovala. Ker sem pač hči od nekoč pomembne osebe za njegovo družbo. Mar bi pobiral vstopnino.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#5163 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28083 posts

Posted 31 August 2011 - 04:32 PM

QUOTE(redkvica @ 31. 8. 2011 - 17:25) View Post

Na začetku je imel krasno navado, da je vsakemu bežnemu znancu, ki se je prikotalil mimo, izvedel tour de house. Seveda vključno z najinim delom. Pol pa seksaj/se tuširaj/se sprehajaj v spodnjem perilu v miru. biggrin.gif

wacko.gif PREZIRAM tour de house! Sem ze enkrat pisala, da moj dom ni Ikea!! :E Ampak folk se rad hvali, obiski pa bedasto bolscijo v vsak mm hise in v glavi delajo seznam, kaj postoriti doma, da bodo imeli bolje/lepse urejeno kot ti. wacko.gif Aja, da ne pozabim glupihtupih pripomb, zakaj je pa to tako, zakaj pa nimate tako, tako je boljse, tako je blaaaaa blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Mja, grem v kot, sem v podobnem stanju kot Urška. :E

In tudi jaz sem navajena hoditi po hisi v spodnjem perilu, sploh poleti, ko je vroce.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5164 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 31 August 2011 - 07:54 PM

QUOTE(Ana @ 28. 8. 2011 - 9:08) View Post

Ko se z nekom pogovarjam po FB chatu in ne odpiše 15 minut. To me totalno razkuri!

rolleyes.gif laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#5165 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 August 2011 - 07:58 PM

QUOTE(Plain Jane @ 31. 8. 2011 - 17:28) View Post
Čeprav jaz pa po drugi strani komaj čakam, ko bom mela svojo hišo pa bom mela razne dinner partyje pa to. woot.gif Tega se pa prav veselim.

Mhm, to pa ja. Meni je prijetno ob misli, da bi lahko povabila k sebi svojo najboljšo prijateljico in njenega
fanta in obratno - ko bo imela nared hišo, mi ne bo mučno iti k njej. Še celo njenega mladiča bi spustila v svoje
stanovanje, ker vem, da bo kultivirani. ˘˘

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5166 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 31 August 2011 - 09:26 PM

QUOTE(rea @ 31. 8. 2011 - 20:54) View Post

rolleyes.gif laugh.gif

Kaj zavijaš z očmi, ti si ena izmed tistih, ki to redno počne. tongue.gif

• 0
Viens, reste ici!

#5167 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 31 August 2011 - 09:55 PM

ja, dddddddd, sj to je jasno laugh.gif
  • 0

#5168 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28083 posts

Posted 31 August 2011 - 10:32 PM

Lobotomec mi po tretji osebi sporoci, da NUJNO potrebuje vpogled v neke dokumente, po vpogledu naj bi jih NUJNO poslala naprej. Lobotomcu naslednjo sekundo posljem NUJNO potrebovane dokumente na mail s pripisom, naj cimprej javi, ce je vse ok. Lobotomec se ne oglasi prvi dan, lobotomec se ne oglasi drugi dan. Tretji dan poklicem lobotomca (za katerega vem, da redno prebira maile) in pobaram kako kaj stoji? In lobotomec zmagoslavno odvrne: "JA, SAJ SM VIDU MEJL!" Me veseli, da si ga videl, res!! woot.gif wallbash.gif
  • 0

#5169 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26071 posts

Posted 01 September 2011 - 10:18 AM

Da tukaj prakticno NE mores unovcit kovancev za 1 ali 2 centa oz. da ti jih nikjer NE VRNEJO, ce je znesek par centov manj od okrogle(jse) cifre (razen menda v Aldiju in Lidlu, moram preverit). Kartice FTW.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5170 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27524 posts

Posted 01 September 2011 - 10:27 AM

Planet: lobotomec=človek s polovico možganov? al je kak drug pomen? laugh.gif

Živcira me, da živim doma, da nimam svojega miru, da mi skos nekdo narekuje tempo, urnik itd. glava me boli od tega. Živcira me tudi, da sem strašno nezadovoljna, da me vse moti, vse boli in sem zadnje čase oh in sploh en nergač. Upam, da se stvari čimprej pomirijo, se vrnejo na svoje tirnice. Živcira me tudi, da kljub nekaterim jasnim znakom, da nekaj ni ok, oz. ni kot bi moralo biti ljudje kar molčijo in nič ne rečejo, če ne poveš, se problemov ne da reševati in nastaja vse večje sranje. Želim si, da bi lahko mirno zlila svojo dušo in se olajšala. Ves ta odrasli svet in pretvarjanje, preprosto ni zame.
  • 0

• Guests

Posted 01 September 2011 - 10:35 AM

Jezi me, da vsi ves čas nekaj kritizirajo. Je res treba vse okoli sebe dol tlačit, da se sam boljše počutiš? rolleyes.gif

Na živce mi gre, da ljudje trosijo naokrog svoja mnenja kot neke splošne resnice, potem jih pa po možnosti čez eno leto popolnoma spremenijo. Seveda se ves čas obnašajo kot, da se teh trenutnih načel držijo že vse življenje.
  • 0

#5172 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28083 posts

Posted 01 September 2011 - 06:26 PM

QUOTE(ora @ 1. 9. 2011 - 11:27) View Post

Planet: lobotomec=človek s polovico možganov? al je kak drug pomen? laugh.gif

yes.gif

QUOTE(PurePoison @ 1. 9. 2011 - 11:35) View Post

Jezi me, da vsi ves čas nekaj kritizirajo. Je res treba vse okoli sebe dol tlačit, da se sam boljše počutiš? rolleyes.gif

QUOTE(ora @ 1. 9. 2011 - 11:27) View Post

Živcira me tudi, da kljub nekaterim jasnim znakom, da nekaj ni ok, oz. ni kot bi moralo biti ljudje kar molčijo in nič ne rečejo, če ne poveš, se problemov ne da reševati in nastaja vse večje sranje.

Ja, ne vem, zakaj smo taksni. : (

Glede kritiziranja sem zadnjic poslusala - v Waldorfski (mislim, da je bila Waldorfska) soli otroka na govorilnih urah najprej pohvalijo, izpostavijo njegove pozitivne plati, sele na koncu omenijo podrocja, ki mu ne lezijo najbolj.
  • 0

#5173 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 September 2011 - 07:29 PM

Danes sem v centru vidla milijon smotanih fazank, ki so okoli laufale cela popisane. Wau, kake popisane frajerke ... rolleyes.gif Na živce so mi šle laugh.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#5174 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 01 September 2011 - 07:31 PM

stara si in ne razumeš več sleep.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#5175 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 September 2011 - 07:32 PM

Pa ni to, meni je ta tradicija nasploh bedna. Mene ni nikoli nihče popisal, ker se nisem nastavljala, kot se nastavljajo ostale malo slatkice. Pa če bi me kdo popisal bi se mi najbrž kr malo zmešalo in bi se poskusla nekak skrit (starše bi poklicala naj pridejo pred šolo po mene), ne bi po centru veselo paradirala, potem pa še dala slike na FB. blink.gif
  • 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 01 September 2011 - 07:39 PM

QUOTE(PurePoison @ 1. 9. 2011 - 11:35) View Post

Na živce mi gre, da ljudje trosijo naokrog svoja mnenja kot neke splošne resnice, potem jih pa po možnosti čez eno leto popolnoma spremenijo. Seveda se ves čas obnašajo kot, da se teh trenutnih načel držijo že vse življenje.

O ja. Ne maram takega folka.
  • 0

#5177 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 01 September 2011 - 07:40 PM

a to srednje šolske fazanke?
mislm, ja... drugače bi ble brucke biggrin.gif laugh.gif
  • 0

#5178 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27524 posts

Posted 02 September 2011 - 07:46 AM

QUOTE(_Planet_ @ 1. 9. 2011 - 19:26) View Post

Glede kritiziranja sem zadnjic poslusala - v Waldorfski (mislim, da je bila Waldorfska) soli otroka na govorilnih urah najprej pohvalijo, izpostavijo njegove pozitivne plati, sele na koncu omenijo podrocja, ki mu ne lezijo najbolj.

Zavijanje kritike v sendvič smo vešči vsi, le nekaterim se ne ljubi niti direkt povedat, kaj šele na en pametn način, še vedno me žre.

• 0

#5179 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28083 posts

Posted 02 September 2011 - 08:40 AM

: (
  • 0

#5180 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 02 September 2011 - 09:23 AM

QUOTE(Ana @ 1. 9. 2011 - 20:29) View Post

Danes sem v centru vidla milijon smotanih fazank, ki so okoli laufale cela popisane. Wau, kake popisane frajerke ... rolleyes.gif Na živce so mi šle laugh.gif .

Jaz na železniški delam v lj in tam jih je blo skooooooooz polno. In potem si vse starejše slišal komentirati, kako jim grejo na živce ti mulci, hehe smile.gif . Meni so šli tudi, seveda, pa skoz so prišli spraševat, če prodajam alkoholce. Še če bi jih, bi rekla ne tongue.gif . Pa kakšni so bili na busu eni, jaoo!
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users