Uuuu, Frčica, kje si dobila prevleki?
Amazon, pol je svilena, pol bombažna. Kaj vse naredim za kodre...
Posted 13 January 2019 - 07:04 PM
Uuuu, Frčica, kje si dobila prevleki?
Amazon, pol je svilena, pol bombažna. Kaj vse naredim za kodre...
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 January 2019 - 08:16 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 13 January 2019 - 10:07 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 14 January 2019 - 05:01 PM
Posted 28 January 2019 - 11:15 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 January 2019 - 11:30 AM
Moj je tud kupil en tak toaster zadnjič, ampak men je ful boljši uni, ki vrže toast ven, ko je popečen. On si namreč rad dela sendviče, jaz pa samo popečem kruh in si potem po svoje mažem oz obložim kruh.
Posted 28 January 2019 - 11:32 AM
vegan omega-3 & vitamin D
Pa bo spet pol leta mir
Posted 28 January 2019 - 11:33 AM
_M_
jaz obožujem stopljen sir v toasterju in mi je to zakon. Sva imela tudi tistega svoj čas.
Do sedaj sem imela enega maminega, ki je bil čisto majhen in zmečkal mi je sendviče (mišljeno je bilo, da samo popečeš šnito kruha, saj ni bilo možno nastavit višino).
Zdaj sem si pa kupila "pravega" in komaj čakam, da ga uporabim
Put A Kilt On It!
Posted 30 January 2019 - 10:42 AM
Jaz imam tudi takšnega, s tem, da naš je že v zadnjih izdihljajih, ker ga res skoraj dnevno uporabljamo. Za naslednjega bi si pa raje umislila takega, pri katerem lahko menjaš te plošče, da bi na najem pekla tudi vaflje ipd.
Posted 30 January 2019 - 12:11 PM
Tega Boschevega smo mimeli celo večnost, pa je z decembrom izpustil dušo .Super uporaben, kljub dnevni uporabi je nam pomoje ene 10 let zdržal.
Posted 30 January 2019 - 12:38 PM
Jaz imam od babice še prastarega Rowentinega. Star je po moje blizu 40 let in še vedno odlično dela. Res ga pa ne uporabljam veliko.
Posted 14 February 2019 - 11:17 AM
Upam, da se ti res dobro pritrdijo in se mi ne bodo več vozili gor in dol
Put A Kilt On It!
Posted 14 February 2019 - 12:53 PM
Posted 15 February 2019 - 01:35 AM
Midva imava take za pritrdit in so super.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 15 February 2019 - 08:27 AM
Prav zaradi te pritrditve sem jih naročila, ker sem vsakič tretjič, ko sem se usedla v avto, imela gumo pod sklopko in zavoro. In če nisem takoj opazila, sem med vožnjo imela probleme. Res upam, da sem naročila dobre.
Put A Kilt On It!
Posted 20 February 2019 - 09:49 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 21 February 2019 - 09:57 AM
supergirl - včeraj sem namontirala predpražnike in sem navdušena. So precej večji od dosedanjih, lepo oblikovani, debelejši, se lepo prilegajo. Pritrdijo se na klik in ne vidim možnosti, da bi se kam premaknili. Tako da res priporočam
Put A Kilt On It!
Posted 24 February 2019 - 09:17 AM
0 members, 1 guests, 0 anonymous users