Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5141 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28083 posts

Posted 30 August 2011 - 09:53 PM

^^

Ehe, zadnjic se je kolega delovno na hitro oglasil pri nas in nisem mogla pustiti ravno prazne mize, sem komaj izbrskala malinovec. : D In spotoma se ugotovila, da potrebujem 6 enakih kozarcev, trenutno jih imava nabrane z vseh vetrov, reklamne ipd.. Ceprav po drugi strani ima tudi to svoj sarm. : D : D

QUOTE(Ekaterina @ 30. 8. 2011 - 21:14) View Post

sam pri "šev domol" sem pa prepričana, da se folk trudi pisat pravopisno....in fali. thumbup.gif

Jap!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5142 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 30 August 2011 - 11:12 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 29. 8. 2011 - 1:47) View Post

Enako. Ne maram vabiti ljudi k sebi, absolutno še manj maram, da je kdo v moji sobi. Že to, da diha tisti
zrak, me iritira. Tudi ne maram hoditi k ljudem na obiske, se raje dobim kje zunaj na pijači.

Fant je tukaj izločen.

Word. sleep.gif

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 29. 8. 2011 - 19:50) View Post

Meni so nenapovedani obiski odraz precejšnje nekulture.

Ja. dry.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#5143 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 August 2011 - 06:18 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 29. 8. 2011 - 19:50) View Post

Meni so nenapovedani obiski odraz precejšnje nekulture.

Se strinjam. Pa jaz na splošno ne maram kaj dosti "tujcev" v svoji hiši, bognedaj sobi. To je moje zavetišče, moja intima (cela hiša nasploh), in me obiski motijo (tu izključujem fanta).
  • 0

#5144 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14312 posts

Posted 31 August 2011 - 06:36 AM

Jaz sem kar se tiče nenajavljenih obiskov na obeh bregovih.
Po eni strani ne maram, da mi kar nekdo hodi po mojem domu ipd.-tako kot sta pisali, po drugi strani pa se od doma spomnim časov, ko so ljudje hodili nenapovedano(čas, ko še ni bilo mobijev) in smo se dostikrat imeli res super, povsem spontano. DEfinitivno imajo takšni obiski tudi svoje pluse, ne pa vedno smile.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#5145 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 August 2011 - 06:38 AM

Jaz osebno pač ne vidim nobenega plusa pri nekulturnem vdiranju v mojo zasebnost.

Nasploh se z ljudmi raje dobivam zunaj.
  • 0

#5146 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14312 posts

Posted 31 August 2011 - 06:40 AM

Si že povedala, ja wink.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#5147 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 August 2011 - 06:44 AM

Drugega dela ne. tongue.gif Dobro, dam mir zdaj, haha.
  • 0

#5148 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 31 August 2011 - 06:46 AM

Meni gre tud to na k.
PRi fantu doma folk kar vletava, pa ne samo da bi se obesli na zvonec, ampak pozvonijo in preden vstaneš so že v dnevni. Mislim, kere manire ej... blink.gif

Pri meni bo zaklenjeno, pa nenapovedano ne sprejemam nikogar! Da komu pade na pamet kar v bajto vstopit, brez da pride kdo vrata odpret.... Mislm halo.

Drugače pa folk, ki nekaj obljubi, potem pa ne naredi tega. Again, samo druga situacija. Mater me to pogreje. Dj reč da ne boš, pa mirna bosna, ne pa da neki rečeš pa ne nardiš. rolleyes.gif rolleyes.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#5149 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 31 August 2011 - 08:22 AM

Zanimivo, mene pa ti obiski niti ne motijo, dokler so ljudje razumni glede časa obiska - recimo da ne pridejo ravno sredi tedna v času kosila.. Če pa gre kakšen sorodnik ali pa prijatelj ravno mimo in se mimogrede malo oglasi pa mi ni nič neprijetno. Pijačo in kakšno pecivo imamo pa itak vedno na zalogi za takšne primere, medtem ko oblačim pa mislim, da se tudi doma dost primerno (pač trenirka). Tudi to se pri nas zgodi, da pridejo nekateri kar čez vrata ne da bi zvonili - recimo najbližnji sorodniki (recimo teta) ali pa sosedje.. No ne uletijo ravno v dnevno sobo, ampk vstopijo v hišo in pozdravijo. Je pa res, da zna bit to za nekatere zelo neprijetno, zame sicer ne, ker sem tega navajena, ampak ko bova s fantom na svojem pa verjetno res ne bom želela, da nama kdo kar not uleti in pri čem zmoti wink.gif

Me pa v povezavi s tem bolj motijo "množični" obiski, da se ti pred hišo ali zidanico nenapovedano nabere cela skupina. Sploh v vinogradniških območjih se to pogosto zgodi. Pa da ne bo pomote, fajn je, ko se nas nekaj zbere, lahko zaradi mene tudi 20, samo v tem primeru, rada vidim, da se najavijo, ker za takšne obiske pa ne moreš imeti ravno vse na zalogi.. Jaz se pred takšnimi velikimi obiski rada malo zorganiziram, sicer se mi zdi da nastane cel kaos in pa neroden položaj, če česa zmanjka.
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#5150 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46184 posts

Posted 31 August 2011 - 11:12 AM

Nama pa se vsi obiski najavijo. cool.gif Sva malce predaleč, da bi kdo samo uletel na kavo. laugh.gif

Gre pa tudi meni na živce, ko obiski niti ne pozvonijo, ampak se kar prikažejo v dnevni sobi...
  • 0

#5151 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 August 2011 - 11:14 AM

Zato se pa zaklepa vrata. twisted.gif
  • 0

#5152 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46184 posts

Posted 31 August 2011 - 11:18 AM

Če živiš v hiši skupaj z babico in dedkom, ki se nenehno gibljeta iz hiše na vrt in obratno, je malce težko imet nonstop zaklenjena vrata. Se je že parkrat zgodilo, da sem katerega izmed njiju zaklenila ven, ko sem odhajala od doma in nisem vedla da je doma. laugh.gif
  • 0

#5153 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 August 2011 - 11:20 AM

Mene bi kap, če bi se mi nekdo kar prikazal v dnevni! IPB Image Pred parimi leti mi je kolegica razlagala, kako
se je enkrat zbudila, prišla v kuhinjo in pazite: videla soseda, kako sedi za mizo, bere časopis in si je še celo
skuhal kavo! To je pa res WTF scena.

Meni, kot sem že povedala, so nenapovedani obiski nekaj nesprejemljivega, nekulturnega, preprosto nisem
človek za takšne špase. Tudi neokusno se mi zdi, da taki obiski pričakujejo, da boš imel zdaj tono primerne
hrane, da jih boš nahranil. Fakof. Meni bi bilo skrajno nerodno se komu tak na vratih prikazat.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5154 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 31 August 2011 - 11:21 AM

Jaz sovražim že kake delavce, ki pridejo kaj popravit, al pa pogledat kak zaradi TVja, al pa karkoli. Ne maram folka doma vglavnem.

• 0
Viens, reste ici!

#5155 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 August 2011 - 11:22 AM

In potem seveda hodijo vsepovsod z ultra umazanimi čevlji in jih boli k. za vse.
Pa večinoma taki majstri prav smrdijo, stanovanje potem še nekaj časa ima neki čuden vonj.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#5156 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46184 posts

Posted 31 August 2011 - 11:29 AM

Ja pri nas se ti v dnevni kar tako prikaže dedek ali pa stric, ostali ne. Soseda, ki nikoli zvoni, pa navadno vstopi v hišo in se pred vhodnimi vrati dere s svojim sraka-like glasom: "Halo! Je kdo doma?" rolleyes.gif laugh.gif

Meni še gre blazno na živce, ko se s Švicarji pogovarjam nemško in že tako vidijo, da moja nemščina šepa, pol pa mi začnejo vlečt po švicarsko, čeprav znajo tudi Hochdeutsch. Zaleti se nekam. Moja švicarščina se konča pri grüezi, hus in tri. rolleyes.gif

• 0

#5157 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 31 August 2011 - 11:31 AM

Jaz sem tudi skrajno zaščitniška, kar se tiče mojega stanovanja. Nočem, da je v stanovanju poleg mene kdorkoli razen fanta.
So izjeme, ko se pripravim in povabim ljudi na obisk, ampak to vključuje tudi pripravo hrane in pijače, pa to, da umaknem nekatere stvari, za katere nočem, da jih obiski vidijo/se jih dotikajo... in na sploh, da sem psihično pripravljena igrati gostiteljico. Drugače sem pa najbolj zadovoljna, ko ni nobenih obiskov na vidiku in ko imava s fantom mir pred vsem svetom.

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#5158 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 31 August 2011 - 03:03 PM

Meni gre pa na živce, ko se obisk počuti že preveč domače in turi noge s kavča že skoraj sebi za vrat ali na mizo. Uf, postanem čist naelektrena. Ali pa ko se kar ne spokajo dam. Pa sedijo na kavču cel večer, potem pa rečejo, če bi kak film gledali ermm.gif ja, TV sva kupila za druge, ne zase rolleyes.gif Pa še na stolu nej sedim zarad tega... In potem bi radi še pili, pa da jim k rit prinesem...

Najbol da grem meditirat, ker se mi je spet poslabšal... biggrin.gif

• 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#5159 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28083 posts

Posted 31 August 2011 - 04:17 PM

QUOTE(Ana @ 31. 8. 2011 - 12:21) View Post

Jaz sovražim že kake delavce, ki pridejo kaj popravit, al pa pogledat kak zaradi TVja, al pa karkoli. Ne maram folka doma vglavnem.

Jaaa, skoraj raje imam crknjeno oz. se lep cas pripravljam, da bom poklicala servis. :E

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 31. 8. 2011 - 12:22) View Post

In potem seveda hodijo vsepovsod z ultra umazanimi čevlji in jih boli k. za vse.

Ja! wacko.gif

QUOTE(Immortelle @ 31. 8. 2011 - 12:31) View Post

da umaknem nekatere stvari, za katere nočem, da jih obiski vidijo/se jih dotikajo... in na sploh, da sem psihično pripravljena igrati gostiteljico. Drugače sem pa najbolj zadovoljna, ko ni nobenih obiskov na vidiku in ko imava s fantom mir pred vsem svetom.

+1
Enkrat sem kolega skoraj po prstih, ko je stegoval roko, da bo zacel sariti po necem. Udarca sem se vzdrzala, sem mu pa rekla, da se ne bi slucajno cesa dotikal!

Ma je prav fino prebrati, da obstajate somisljenice, ker v svoji okolici veljam tudi zaradi tega za super cudaka.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5160 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 31 August 2011 - 04:25 PM

Fantov trenutni bioritem. Spat je šel ob 11h (AM!), ko sem jaz vstala. Pričakujem lahko, da bo spal do 20h. In se čudi zakaj sem tečna, ko njurim naj gre prej spat.

Vidim, da večina ljudi ne mara obiskov. Midva s fantom se jim tudi raje izogneva. Sploh, ko ima obdobja čudnega bioritma. biggrin.gif Žal pa smo v isti hiši z njegovim očetom, ki živi za obiske. Na začetku je imel krasno navado, da je vsakemu bežnemu znancu, ki se je prikotalil mimo, izvedel tour de house. Seveda vključno z najinim delom. Pol pa seksaj/se tuširaj/se sprehajaj v spodnjem perilu v miru. biggrin.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users