Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#5121 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 31 May 2008 - 05:26 PM

Morska: Vlak iz LJ do ZG je skoraj đabe. Če že date ne vem koliko do Berlina bo pa to ja najmanjši problem ermm.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5122 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26149 posts

Posted 31 May 2008 - 05:30 PM

evo tle je še povezava do informacij glede vlaka do in iz ZG.

http://www.slo-zelez...hrvaska/zagreb/

• 0

#5123 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 31 May 2008 - 05:37 PM

o hvala punce!! (kok koristnega na tem forumu!! oops.gif ) bom malo bolj vrgla v akcijo in razgovor naprej. sm kolegici omenla tut to, da gre lahko z vlakom, ko bo pršla 2 dni prej pa je Mistress of complicaton povedla, da letališča so po njenem mnenju daleč od postaj železniških in ker še nikol ni bla v ZG da skratka ... je to cel problem!!! AAAAAAAA!
dobr nč, jo bomo malo spumpali za to opcijo! ker meni res ne diši težit ljudem, ki se bi mogli fjakat gor in dol po vročini na obakrat delovni dan. joj upam, da bo za! pls pls pls!! laugh.gif

• 0

#5124 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 31 May 2008 - 05:39 PM

Samo to je res grozno, ko na kakega takega nabašeš. Je lahko drugače čisto v redu, a kaj ti pomaga, če ti v določenih trenutkih požre živce, čas in denar. z enimi pač ne moreš potovat. JBG.
Uživajte v Berlinu!

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#5125 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26149 posts

Posted 31 May 2008 - 05:40 PM

Sicer pa ej....malo nesramno... To, da je ona neorganizirana in ji mora bit vse k riti prinešeno (recimo bližina železniške postaje in letališča) ni tvoj problem. Vidva s fantom povejta, kako bosta to naredila, zdej je pa na njej, al se bo podredila, al ne. Je v manjšini...
  • 0

#5126 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 31 May 2008 - 05:46 PM

Tukaj imate še super uporabno stran, kjer v levem predelu najdeš "Driving directions".
Če boš not vpisala naslov letališča in naslov železniške v Zagrebu, ti bo točno vrglo ven mapo, kako do tja prit.

Povprašajte malo okoli, kateri taksiji so najcenejši ali pojdite s tramvajem.
Zagreba ne poznam, tako da ti kaj več ne morem pomagat.

http://www.viamichel.../MaHomePage.htm

Edit: Po kartri je 2,5 km razdalje.

http://www.viamichel...t...=5&ie=UTF-8
Za vsak slučaj, preverite podatke. biggrin.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#5127 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4246 posts

Posted 31 May 2008 - 05:54 PM

Jezim se, ker mi snov ne ostane v glavi. Hkrati pa jemljem naslednji izpit preveč na izi, ker imam že neke bonuse, s katerimi lahko črtam vprašanja. Je pa drugače to kr precej zahteven izpit. Že vidim, da mi bo žal na koncu mad.gif
  • 0

#5128 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 31 May 2008 - 05:56 PM

oh sej ste ful pomagale! pa kr uha se mi smejejo k sm dubla tlele podporo IPB Image ! drgač je punca ful v redu, sm pa tut že js pomislna, da mogoče ni za potovat skupi... mogoč je pa tut ona to začutla, pa zato komplicira, k se želi umaknit... hmmm.
bomo užival - se bom posebno potrudla, da bo to prvo in edino, kar mi bo pomembno wink.gif !

ps: pogledla - karta do ZG je 16€ če grejo 3je - res je najceneje. in iz lj gre 7x na dan, kar tut ni slabo. sam še poklicat morem kok časa se pelje.
juhu!!
  • 0

#5129 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 31 May 2008 - 06:00 PM

Saj maš napisane prihode in odhode vlakov. Tam ene 2:30 rabi v eno smer.

Vidim, da IC vozi le 1x v dnevu. Za tega si gledala, da bi vzela skupinske vozovnice za tri.

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#5130 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 31 May 2008 - 06:45 PM

.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#5131 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 31 May 2008 - 06:49 PM

Kr tak grozen občutek sem dobila... Kr tko, ko pogledam v prihodnost, človeka kr strah rata. Okej, ko bo konc mature, se mi bo en velik kamen odvalil od srca, a po drugi strani sploh ne vem, kako se bo odvijalo vse skupaj. Par frendic k sm jih mela še iz OŠ, se je popolnoma spremenilo in se ful malo družimo. Razred iz gimnazije je bil itak sam formalno in mam kolegice, ampak so 3 iz čisto drugih koncev SLO in se bomo tekom počitnic bolj malo videle, no mogoče z eno. Tudi na morje smo se menile it, pa zdej ne vem, kaj bo ratalo iz tega. Še velika šansa je, da sploh ne dobim počitniškega dela in kaj bom delala cele dneve. Center, kjer prostovoljno delam, bo zaprt, zdej pa itak že 2 meseca nimam delavnic zaradi pomanjkanja časa in me nadomeščajo. Ena prijateljica, s katero sva res ful povezani, bo cele počitnice na morju. S fantom pa mava krizo in ne vem, koliko časa bova sploh skupaj.
Uglavnem bad. Sploh nočem pomislt, ker me tesnoba prime. Na koncu pa še sprejeta ne bom.

Včasih se mi zdi tok nesmiselno vse skupaj cry.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#5132 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12161 posts

Posted 31 May 2008 - 07:13 PM

Princess console.gif Sej bo, boš vidla, na koncu se bo vse rešlo, tako ali drugače. Samo zdej ki si pod stresom tako negativno razmišljaš.
IPB Image
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#5133 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 31 May 2008 - 09:54 PM

Ej princess tko pol za vsako stvar nadaljno v lajfu gledaš pa se sprašuješ a veš, sam pol bi vsi pod drevesi visel k bi se za veje obsel iz obupa, jebat ga, tko je.
Ko se slabo kej izide pač se in požreš kar si žveču in pač dalje treba it. Itak smo vsi miselni zombiji

Ful mi je cukr padu prej in sm po večerji same sladke stvari jedla in itak preveč ker jz k začnem ne znam nehat. Zdj me pa tko trebuh boli, lol. Sm hotla metin čaj, pa sm rajš kokakolo spila, baje pomaga pr slabosti happy.gif laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#5134 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 31 May 2008 - 10:42 PM

Hvala za tolažbo, sej bodo bolj sončni dnevi, ane.
  • 0

#5135 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 31 May 2008 - 10:56 PM

No, ja laugh.gif
Bodo, bodo smile.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#5136 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 31 May 2008 - 10:58 PM

Ah, Princeska, boš vidla, da bo vse boljše. Zdej res mogoč vidiš vse bolj črno, tud zarad mature in vsega tega stresa, sam boš vidla, da bo vse kul. console.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#5137 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15238 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 01 June 2008 - 07:10 AM

Jezna na ta smotan pro sieben, ker so dali ponovitev germanys top model nemogoče zgodaj zjutri. Ka ne morjo met ene fiksne ure? down.gif Jst se pa zbudim vsa vesela ob neki do osmih, kk fino, zdle bom pa mal gledla to, pa jade. Pejtevrit. down.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#5138 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4246 posts

Posted 01 June 2008 - 08:37 AM

Jezna sme nase, ker sem šla danes (ko nikoli ne hodim ob nedeljah) v trgovino po kruh. In se pripeljem na parkirišče, kjer me ena ženska rukne, ker ni gledala ko je vozila ven iz boksa. verymad.gif Pol pa še vpraša, če sva se ruknili?! Ja haloooo saj je te čutla, kak je zabilo. Potem pa je še pogledala in rekla eh saj to se bo dalo spolirat in je šla. Jaz pa čisto onemela nisem nič rekla. Kr nekaj. Kot neki bebček sem.
  • 0

#5139 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 June 2008 - 08:47 AM

QUOTE(Princeska @ 31. 5. 2008 - 19:49) View Post

Včasih se mi zdi tok nesmiselno vse skupaj cry.gif

Princeska - I know exactly how you feel. kiss2.gif Pridejo takšni trenutki, ko se sprašuješ o stvareh in poskušaš poiskati smisel obstanka na tem svetu. Ampak saj boš sama videla, da takšni dnevi pridejo in grejo. Maturo boš naredila z odliko (to si skoraj upam trditi, ker si zelo pametna in sposobna punca), prišla na željeni fax, itd. Življenje te pač postavlja pred razne preizkušnje. In tudi jaz imam kdaj slab dan, potem mi ga pa polepša...ne vem...pesem, ki so slišim, nasmeh na ulici.... wink.gif

bellini - a se na tvojem avtu kaj pozna? Upam, da ne, pa da boš to res lahko spolirala. Vidiš, tako se skozi lajf najlažje pride - malo se mona narediš, malo posmeješ, pa je. rolleyes.gif Jožef in Marija, ne morem verjeti v kakšnem svetu živimo. Anyway, upam, da je s tvojim avtom vse ok, pa da boš to jemala kot izkušnjo za naprej, se zgodi, ne skrbi.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5140 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 June 2008 - 09:04 AM

hvala cry.gif res ste zlate.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users