Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5189 replies to this topic

#5121 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 23 March 2025 - 12:09 PM

Coco :lol:

Ne vem, jaz spim poleti, ko je najbolj vroče, samo v spodnjicah, sicer pa pižama.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5122 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 March 2025 - 12:40 PM

Jaz sem tudi poleti v kanotjeri, ker me zazebe v hrbet, da bi spala brez česarkoli, umrem, pa je lahko 30 stopinj. :lol:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5123 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 23 March 2025 - 12:42 PM

Meni je pa ful dober občutek.
  • 0

#5124 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 23 March 2025 - 01:38 PM

Jaz pa ne prenasam ogrevanega zraka v spalnici in sem pozimi raje oblecena in pokrita kot medved.
Poleti pa crkujem in bi se kozo slekla. Imam pa pizame za vsak letni cas.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5125 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 23 March 2025 - 01:45 PM

Midva tudi ne ogrevava, ampak jaz imam res ornk topel kovtr, medtem ko A.še tega ne rabi, ima samo eno navadno presito odejo, pižame pa tudi on nima.
  • 0

#5126 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 23 March 2025 - 02:04 PM

Uf, ni variante. Midva imava vsak po dvojni kovter (tisti od Vitapur, ki se ga spne), ko moz vstane, sem se cez zimo veckrat se z njegovim pokrila. :D Ne vem pa koliko stopinj je gor, ledenica.
  • 0

― V. Van Gogh

#5127 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 23 March 2025 - 02:32 PM

Jaz načeloma tud ne spim čisto gola (razen če zaspim po seksu), imava pa ful dobre kovtre od Odeje.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#5128 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 23 March 2025 - 02:43 PM

Jina, pri meni tudi ledenica in se zavijem kot medved. Norim, če moram dihati topel zrak.
  • 0

#5129 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 23 March 2025 - 03:36 PM

Jaz sem tudi poleti v kanotjeri, ker me zazebe v hrbet, da bi spala brez česarkoli, umrem, pa je lahko 30 stopinj. :lol:

Hvala enako, pizama for life. 😁
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#5130 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 24 March 2025 - 08:16 AM

enako. Jaz moram imet nekaj čez ramena. Se mi pa zgodi, da poleti zaspim brez, ampak proti jutri začnem iskat majico in jo vlečem čez glavo. 

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#5131 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19145 posts

Posted 24 March 2025 - 08:28 AM

Enako. :) 

Men gre pa Tika vedno bolj na k..., mislim, da jo bom kmalu odsledila, ker je zdaj postala očitno še prehranski guru in trenerka.  

• 0

#5132 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 24 March 2025 - 08:42 AM

Jaz sem jo ze zdavnaj. Nimava nic skupnega, vsebina o negi koze je pa itak malo circle jerk. Nic novega in vznemerljivega ze 20+ let.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5133 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19145 posts

Posted 24 March 2025 - 08:53 AM

Pa ja. Pa itak nisem na isti valovni dolžini z njo glede vsega, preveč fancy vse, drago in fino. 

• 0

#5134 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 25 March 2025 - 01:35 PM

Ona ima drugace res fajn profil o starsevstvu, ampak tale objava ob materinskem dnevu mi je pa totalno zgresena …

Attached File  IMG_5954.png   349.84KB   0 downloads
  • 0

― V. Van Gogh

#5135 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16806 posts

Posted 25 March 2025 - 01:37 PM

Meni pa v bistvu ni. Surprise, not :D
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#5136 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 25 March 2025 - 01:46 PM

Meni je tudi zgresena, sploh v teh casih, ko so sle cene vsega noro gor. Kdo si lahko privosci ob takih stroskih delat znatno manj ali celo ostat doma? Se to odgovornost prelagat zdaj na pleca zens/mam je res adijo pamet. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5137 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16806 posts

Posted 25 March 2025 - 02:25 PM

Ne vem kako si dojela objavo, jaz sem jo drugace. Naj se zamislijo tisti, ki so dovolili da smo kjer smo. "Dajmo si postaviti prioritete" je zame misljeno v splosnem smislu, nikjer ne pise da morajo te prioritete postaviti mame?
Zadeva je pac zgresena v svojem bistvu.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#5138 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 25 March 2025 - 02:45 PM

Fiona, zanimiv pogled. Tudi jaz sem razumela podobno kot Anouk in se tudi strinjam s tem, kar je napisala. Po drugi strani pa me ob takih temah vedno malo zbode vprašanje – ali to pomeni, da bi morale imet slabo vest tiste, ki delamo in nam zaradi tega otroci očitno niso vedno na prvem mestu? Kot da je že samo dejstvo, da si prizadevamo usklajevat kariero in družinsko življenje, nekaj, zaradi česar bi se morale počutit krive. Nasplošno imam občutek, da nam v resnici največjo mero slabe vesti ne povzroča lastna vest, ampak družba in njena pričakovanja o tem, kakšne naj bi bile kot mame.

• 0

― V. Van Gogh

#5139 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16806 posts

Posted 25 March 2025 - 05:45 PM

Mislim da si pricakovanja postavljamo same. Zdi se mi tudi da pac ne vem, morda ona izhaja res iz pozicije, kjer bi "morala" biti prva naloga zenske to, da je mama. S tem se naceloma ne strinjam, ker nismo/niso vsi za vse. Mi je pa to, da otroke vecinoma vzgajajo neke varuske ravno tako bedno kot kjer mas eno mamo in kopico otrok, ki od nje na koncu nimajo nic. Meni je seveda, logicno, najbolj blizu neka srednja varianta, kjer sicer malo delas (obv ne 8 ur vsak dan) in imas hkrati dovolj casa za otroke, gospodinjstvo, zase. Vem, loterija. Ampak dejnsko bi si tako zelela za vse.....tako bi moralo biti. In to bi bilo mozno, ce ne bi ziveli v svetu, kjer zdaj ze neka je.ena vrtnica stane 5 eur.
  • 0

#5140 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 25 March 2025 - 07:10 PM

Na to temo sem zasledila zadnje dni na Ig en reel, v smislu, da bi morali imeti ljudje čas, da živimo svojo skupnost (kakršnokoli že), ne da večino dni samo pobiramo drobtine, ki ostanejo med hitenjem od ene obveznosti k drugi. In zgornjo objavo razumem v enako.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users