Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5121 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 August 2011 - 12:47 AM

Enako. Ne maram vabiti ljudi k sebi, absolutno še manj maram, da je kdo v moji sobi. Že to, da diha tisti
zrak, me iritira. Tudi ne maram hoditi k ljudem na obiske, se raje dobim kje zunaj na pijači.

Fant je tukaj izločen.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5122 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28083 posts

Posted 29 August 2011 - 01:14 AM

+1
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5123 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24830 posts

Posted 29 August 2011 - 11:24 AM

Sovražim vsako tekmo za Bežigradom, ker moram celo popoldne poslušat prelete helikopterjev. Včeraj sem v miru želela pogledat en dokumentarni film v ANG (brez podnapisov) in nisem nič slišala!
Zadnjič enako, gremo na sprehod, pa se z mojim sploh slišala nisva, helikopterji so bili nad nami več kot eno uro. Razen, da se nekdo na tuj račun fijaka tam gori, me prav zanima kakšna je dejanska korist! Kot da res kaj uporabnega vidijo s take višine!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#5124 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 August 2011 - 11:26 AM

Meni gre pa na živce babja literatura, pač knjige izključno in samo za ženske. huh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5125 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 29 August 2011 - 11:48 AM

Na živce mi gre cimrin fant in njegovo žvižganje. verymad.gif
Če odmislim, da je pri njej (pri nas rolleyes.gif ) 24/7, že celo poletje in da skače po stanovanju v samih gatah, mi dno zbije njegovo neumorno žvižganje po par ur skupaj, ko se nekateri skušamo učit. lart.gif
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#5126 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 29 August 2011 - 11:57 AM

blink.gif
Ouch!
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#5127 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 29 August 2011 - 11:58 AM

QUOTE(_Planet_ @ 26. 8. 2011 - 22:08) View Post

Naaa zivce mi gredo ljudje, ki te prizadenejo in si ne dajo dopovedati, da so te prizadeli in, da bi rad imel vsaj nekaj casa pred njimi mir. Ne razumem, kako ti lahko nekdo v isti sapi izkazuje naklonjenost in nenaklonjenost. Ali pa samo jaz cloveka preprosto ne razumem.

Aham. Čeprav zadnje čase opažam, da imam zaradi takega vedenja tudi sama čudne izpade in nihanja razpoloženja. Enostavno ne vem več kako naj se obnašam ob takem človeku, ko vem, da me je včasih veselila njegova družba, sedaj mi gre pa na živce, a ne morem nič narediti, ker je sorodstveno povezano. Verjetno sem še zmeraj tisto naivno dekle, ki upa, da se je pa oseba spremenila, a me na vsake toliko spravi na realna tla s svojim obnašanjem. In definitivno zelo slabo prenašam laganje v obraz, neko sprenevedanje v obliki prijateljstva in prikrivanje resnice.

Na bruhanje mi gredo osebe, ki me imajo za manjvredno, ker sproti ne zapravim bajnih vsot denarja za cunje, in podobne pizdarije, ter se zraven obnašajo kot da so med 5% najbogatejših ljudi na svetu. Plus, ne razumem ljudi, ki si grejo TAKOJ kupit ENAKO stvar kot jo imam jaz, samo zaradi občutka, da ne bojo kaj zamudili in da bojo imeli več.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

• Guests

Posted 29 August 2011 - 06:33 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 29. 8. 2011 - 1:47) View Post

Enako. Ne maram vabiti ljudi k sebi, absolutno še manj maram, da je kdo v moji sobi. Že to, da diha tisti
zrak, me iritira. Tudi ne maram hoditi k ljudem na obiske, se raje dobim kje zunaj na pijači.

Fant je tukaj izločen.

Jaz postanem tok zoprna, če se kdo nenapovedan prikaže pri nama (itak to samo njegovi kolegi....ker jaz nimam prijateljev, kolegice/kolegi mi pa niso tok blizu, da bi jih vabila domoL), da gost začuti mojo vibro in se slej ali prej pobere. Na žalost so se nekateri naučili ignorirat moje obnašanje (ta najbolj vztrajen je sicer trenutno na P5 thumbup.gif sad.gif , tako da zadnje čase ni preveč nezaželenih gostov....razen fantovega pijanega očeta...).

Pa živcira me moj občutek tesnobnosti in anksioznosti....kar en filing mam, da se MORA zgodit neki groznega...

• 0

#5129 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 August 2011 - 06:50 PM

Meni so nenapovedani obiski odraz precejšnje nekulture.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#5130 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 August 2011 - 06:52 PM

Se mi zdi, da so nenapovedani obiski predvsem popularni na podeželju.
  • 0

• Guests

Posted 29 August 2011 - 06:59 PM

Ne vem, jaz sem dobila vtis, da so v Bosni čisto nekaj normalnega (fildžan viška...) in pač so to navado prinesli s sabo k nam...Sumim, da se njim moje obnašanje zdi odraz precejšnje nekulture. laugh.gif
  • 0

#5132 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 August 2011 - 07:00 PM

Jaz ne bi prišla nenapovedano niti k fantu, pa sva res domača. Jaz ne maram da kdo hodi nenapovedano k meni in predvidevam, da drugi tudi tega ne bi marali ..

• 0
Viens, reste ici!

#5133 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 August 2011 - 07:07 PM

Ja, še posebej zdaj, ko ima dobesedno vsak svoj GSM in se zlahko pošlje sms ali pokiče.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#5134 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 29 August 2011 - 07:26 PM

QUOTE(Ana @ 29. 8. 2011 - 20:00) View Post

Jaz ne maram da kdo hodi nenapovedano k meni

!!

In noben od mojih tega ne počne.
Je pa problem, če živiš z nekulturno primatsko cimro, ki ob najmanj primernem času vabi po 30 ljudi v stanovanje in nekako pozabi to prej povedat rpg.gif .
Pred dvema urama sem šla spat z glavobolom zaradi celodnevnega učenja, zbudila me je horda kričečih ljudi, ki so prišli baje na žur. cry.gif
Da ne bom offtopic, najbolj na živce mi grejo retardirani ljudje.
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#5135 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28083 posts

Posted 29 August 2011 - 10:03 PM

QUOTE(URŠKA @ 29. 8. 2011 - 12:58) View Post

Aham. Čeprav zadnje čase opažam, da imam zaradi takega vedenja tudi sama čudne izpade in nihanja razpoloženja. Enostavno ne vem več kako naj se obnašam ob takem človeku, ko vem, da me je včasih veselila njegova družba, sedaj mi gre pa na živce, a ne morem nič narediti, ker je sorodstveno povezano. Verjetno sem še zmeraj tisto naivno dekle, ki upa, da se je pa oseba spremenila, a me na vsake toliko spravi na realna tla s svojim obnašanjem. In definitivno zelo slabo prenašam laganje v obraz, neko sprenevedanje v obliki prijateljstva in prikrivanje resnice.

Jap. :|
Danes sem razmisljala se naprej ... kako lahko clovek samovoljno potegne dolocene poteze, za katere ve, da bodo prizadele bliznje in se potem ni pripravljen soociti s posledicami? V redu, si naredil, kar si naredil, ampak ne pricakuj, da bomo vse mirno pozrli in, da bo zivljenje teklo dalje po ustaljenih tirih. In potem sem jaz zamerljiva. Umikam se, kolikor se da, ma, ko sem potisnjena v kot, šavsnem, kaj naj?!

QUOTE(Ekaterina @ 29. 8. 2011 - 19:33) View Post

Jaz postanem tok zoprna, če se kdo nenapovedan prikaže pri nama (itak to samo njegovi kolegi....ker jaz nimam prijateljev, kolegice/kolegi mi pa niso tok blizu, da bi jih vabila domoL)

+1 P. ima zaradi mene omejene obiske na minimum, ampak vcasih ne gre drugace in potem me strahoma opazuje, kdaj bom eksplodirala.

domoL? : D Sem ze nekje slisala, ma trenutno ne vem, kam vtakniti izraz. : )

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 29. 8. 2011 - 19:50) View Post

Meni so nenapovedani obiski odraz precejšnje nekulture.

QUOTE(Ana @ 29. 8. 2011 - 20:00) View Post

Jaz ne bi prišla nenapovedano niti k fantu, pa sva res domača. Jaz ne maram da kdo hodi nenapovedano k meni in predvidevam, da drugi tudi tega ne bi marali ..

Jap.
Ampak ... se kdo spomni casov, ko smo komaj imeli stacionarne telefone, mobilnih se nikjer ni bilo ... Takrat si pac prisel nenanpovedano na obisk, tako ali tako nisi imel dosti izbire. Na sreco sem bila takrat se otrok in mi je viselo dol za vse. : )

• 0

• Guests

Posted 29 August 2011 - 10:20 PM

Planet....meni so tudi ob teh pripombah prišli na misel "stari časi", ko še stacionarnih telefonov ni bilo in so obiski prihajali nenapovedani. smile.gif

DomoL pa zato, ker veliko ljudi piše "šev domol" (valjda ker sklepajo, da če se pri glagolih, ki se končajo z L le-ta prebere kot v oz. u, pa sklepajo, da je domov ista stvar...čeprou mi tu ni jasno, zakaj še vedno napišejo "šev" hmm.gif ), in mi je smešno. smile.gif Nas je pa itak več na forumu opazilo to pogosto napako, zato včasih kakšna napiše domoL...najbrž ti je zaradi tega znano smile.gif
  • 0

#5137 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28083 posts

Posted 30 August 2011 - 12:31 AM

;)

Aja, ha ha, svasta, kaksna logika. Nisem se opazila tovrstne zmesnjave, eni so res slike! : D

Sta mi pa padli v oko "najpri" in "tej" (misljeno kot kazalni zaimek "ti").

• 0

#5138 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23495 posts

Posted 30 August 2011 - 07:42 PM

Jaz tudi ful sovražim nenapovedane obiske. To pa zato, ker doma nisem nekaj urejena. Imam po možnosti mastne lase, kakšne raztegnjene cunje na sebi, skratka katastrofa. laugh.gif

K sebi domov tudi ne vozim nobenih prijateljev, niti da bi prespali pri meni doma. Samo najboljša prijateljica, s katero se že dolgo poznava, pride občasno.

Ko bova enkrat s fantom skupaj živela kje na svojem, mi bo pomoje kar problem včasih, ker imam občutek, da on pa rad povabi kolege k sebi, jaz pa nočem, da bi vedno kdo visel v stanovanju in se moraš ukvarjat z njimi.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

• Guests

Posted 30 August 2011 - 08:14 PM

Marmelada...i feel you laugh.gif (jaz sem doma vedno v pižami). Pa tudi z gosti se mi ne da ukvarjat (mam uno pravilo "svakog gosta pola sata dosta") in glede na to, da nimava vrat med kuhinjo in dnevno sobo, se nimam kam umaknit razen v spalnico brat rolleyes.gif

Planet...takšne in drugačne bisere jaz najbolj opažam v komentarjih na 24 ur inp. Sej sleng ali pa pisanje v narečju čist štekam....sam pri "šev domol" sem pa prepričana, da se folk trudi pisat pravopisno....in fali. thumbup.gif

• 0

#5140 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 30 August 2011 - 08:38 PM

Ja, ti nenapovedani obiski so tudi meni osebno grozni, in včasih tudi nimam za ponudit nič drugega kot vodo ali cedevito, pač . . tako je. Sem rada vsaj malo pripravljena, tako in drugače, če kdo pride.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users