Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 29 August 2011 - 12:47 AM
Enako. Ne maram vabiti ljudi k sebi, absolutno še manj maram, da je kdo v moji sobi. Že to, da diha tisti
zrak, me iritira. Tudi ne maram hoditi k ljudem na obiske, se raje dobim kje zunaj na pijači.
Fant je tukaj izločen.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 August 2011 - 01:14 AM
Posted 29 August 2011 - 11:24 AM
Zadnjič enako, gremo na sprehod, pa se z mojim sploh slišala nisva, helikopterji so bili nad nami več kot eno uro. Razen, da se nekdo na tuj račun fijaka tam gori, me prav zanima kakšna je dejanska korist! Kot da res kaj uporabnega vidijo s take višine!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 29 August 2011 - 11:26 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 29 August 2011 - 11:48 AM

Če odmislim, da je pri njej (pri nas

Posted 29 August 2011 - 11:57 AM

Ouch!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 29 August 2011 - 11:58 AM
Naaa zivce mi gredo ljudje, ki te prizadenejo in si ne dajo dopovedati, da so te prizadeli in, da bi rad imel vsaj nekaj casa pred njimi mir. Ne razumem, kako ti lahko nekdo v isti sapi izkazuje naklonjenost in nenaklonjenost. Ali pa samo jaz cloveka preprosto ne razumem.
Aham. Čeprav zadnje čase opažam, da imam zaradi takega vedenja tudi sama čudne izpade in nihanja razpoloženja. Enostavno ne vem več kako naj se obnašam ob takem človeku, ko vem, da me je včasih veselila njegova družba, sedaj mi gre pa na živce, a ne morem nič narediti, ker je sorodstveno povezano. Verjetno sem še zmeraj tisto naivno dekle, ki upa, da se je pa oseba spremenila, a me na vsake toliko spravi na realna tla s svojim obnašanjem. In definitivno zelo slabo prenašam laganje v obraz, neko sprenevedanje v obliki prijateljstva in prikrivanje resnice.
Na bruhanje mi gredo osebe, ki me imajo za manjvredno, ker sproti ne zapravim bajnih vsot denarja za cunje, in podobne pizdarije, ter se zraven obnašajo kot da so med 5% najbogatejših ljudi na svetu. Plus, ne razumem ljudi, ki si grejo TAKOJ kupit ENAKO stvar kot jo imam jaz, samo zaradi občutka, da ne bojo kaj zamudili in da bojo imeli več.
Posted 29 August 2011 - 06:33 PM
Enako. Ne maram vabiti ljudi k sebi, absolutno še manj maram, da je kdo v moji sobi. Že to, da diha tisti
zrak, me iritira. Tudi ne maram hoditi k ljudem na obiske, se raje dobim kje zunaj na pijači.
Fant je tukaj izločen.
Jaz postanem tok zoprna, če se kdo nenapovedan prikaže pri nama (itak to samo njegovi kolegi....ker jaz nimam prijateljev, kolegice/kolegi mi pa niso tok blizu, da bi jih vabila domoL), da gost začuti mojo vibro in se slej ali prej pobere. Na žalost so se nekateri naučili ignorirat moje obnašanje (ta najbolj vztrajen je sicer trenutno na P5

Pa živcira me moj občutek tesnobnosti in anksioznosti....kar en filing mam, da se MORA zgodit neki groznega...
Posted 29 August 2011 - 06:50 PM
Meni so nenapovedani obiski odraz precejšnje nekulture.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 29 August 2011 - 06:52 PM
Posted 29 August 2011 - 06:59 PM

Posted 29 August 2011 - 07:00 PM
Jaz ne bi prišla nenapovedano niti k fantu, pa sva res domača. Jaz ne maram da kdo hodi nenapovedano k meni in predvidevam, da drugi tudi tega ne bi marali ..
Posted 29 August 2011 - 07:07 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 29 August 2011 - 07:26 PM
Jaz ne maram da kdo hodi nenapovedano k meni
!!
In noben od mojih tega ne počne.
Je pa problem, če živiš z nekulturno primatsko cimro, ki ob najmanj primernem času vabi po 30 ljudi v stanovanje in nekako pozabi to prej povedat

Pred dvema urama sem šla spat z glavobolom zaradi celodnevnega učenja, zbudila me je horda kričečih ljudi, ki so prišli baje na žur.

Da ne bom offtopic, najbolj na živce mi grejo retardirani ljudje.
Posted 29 August 2011 - 10:03 PM
Aham. Čeprav zadnje čase opažam, da imam zaradi takega vedenja tudi sama čudne izpade in nihanja razpoloženja. Enostavno ne vem več kako naj se obnašam ob takem človeku, ko vem, da me je včasih veselila njegova družba, sedaj mi gre pa na živce, a ne morem nič narediti, ker je sorodstveno povezano. Verjetno sem še zmeraj tisto naivno dekle, ki upa, da se je pa oseba spremenila, a me na vsake toliko spravi na realna tla s svojim obnašanjem. In definitivno zelo slabo prenašam laganje v obraz, neko sprenevedanje v obliki prijateljstva in prikrivanje resnice.
Jap. :|
Danes sem razmisljala se naprej ... kako lahko clovek samovoljno potegne dolocene poteze, za katere ve, da bodo prizadele bliznje in se potem ni pripravljen soociti s posledicami? V redu, si naredil, kar si naredil, ampak ne pricakuj, da bomo vse mirno pozrli in, da bo zivljenje teklo dalje po ustaljenih tirih. In potem sem jaz zamerljiva. Umikam se, kolikor se da, ma, ko sem potisnjena v kot, šavsnem, kaj naj?!
Jaz postanem tok zoprna, če se kdo nenapovedan prikaže pri nama (itak to samo njegovi kolegi....ker jaz nimam prijateljev, kolegice/kolegi mi pa niso tok blizu, da bi jih vabila domoL)
+1 P. ima zaradi mene omejene obiske na minimum, ampak vcasih ne gre drugace in potem me strahoma opazuje, kdaj bom eksplodirala.
domoL? : D Sem ze nekje slisala, ma trenutno ne vem, kam vtakniti izraz. : )
Meni so nenapovedani obiski odraz precejšnje nekulture.
Jaz ne bi prišla nenapovedano niti k fantu, pa sva res domača. Jaz ne maram da kdo hodi nenapovedano k meni in predvidevam, da drugi tudi tega ne bi marali ..
Jap.
Ampak ... se kdo spomni casov, ko smo komaj imeli stacionarne telefone, mobilnih se nikjer ni bilo ... Takrat si pac prisel nenanpovedano na obisk, tako ali tako nisi imel dosti izbire. Na sreco sem bila takrat se otrok in mi je viselo dol za vse. : )
Posted 29 August 2011 - 10:20 PM

DomoL pa zato, ker veliko ljudi piše "šev domol" (valjda ker sklepajo, da če se pri glagolih, ki se končajo z L le-ta prebere kot v oz. u, pa sklepajo, da je domov ista stvar...čeprou mi tu ni jasno, zakaj še vedno napišejo "šev"

Posted 30 August 2011 - 12:31 AM

Aja, ha ha, svasta, kaksna logika. Nisem se opazila tovrstne zmesnjave, eni so res slike! : D
Sta mi pa padli v oko "najpri" in "tej" (misljeno kot kazalni zaimek "ti").
Posted 30 August 2011 - 07:42 PM

K sebi domov tudi ne vozim nobenih prijateljev, niti da bi prespali pri meni doma. Samo najboljša prijateljica, s katero se že dolgo poznava, pride občasno.
Ko bova enkrat s fantom skupaj živela kje na svojem, mi bo pomoje kar problem včasih, ker imam občutek, da on pa rad povabi kolege k sebi, jaz pa nočem, da bi vedno kdo visel v stanovanju in se moraš ukvarjat z njimi.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 30 August 2011 - 08:14 PM

Planet...takšne in drugačne bisere jaz najbolj opažam v komentarjih na 24 ur inp. Sej sleng ali pa pisanje v narečju čist štekam....sam pri "šev domol" sem pa prepričana, da se folk trudi pisat pravopisno....in fali.

Posted 30 August 2011 - 08:38 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users