Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#5101 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14384 posts

Posted 30 May 2008 - 08:21 PM

Jezna sem na Š. sva bili zmenjeni da grevo na pijačo zcečer, jo kličem prej za kje pa točno kdaj in sem jo zbudila! in ker gre potem ona naprej ven(v meni zelo ljube lokale, o ja twisted.gif ) sem ji rekla da ne bom na njen konec hodila za pol ure ker se more v vmesnem času zrihtat. Ma kurc in zdej gnijem doma, od togote mi gre na jok in bi lah prej zmenla s kom drugim!

v Topshopu vidla in probala ful hudo oblekco.perfect bi bla za poroko(kot svat, ne kot nevesta da ne bo pomote) ampak si je ne morem privoščit cry.gif perfect day, v glavnem. twisted.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 30 May 2008 - 08:30 PM

Ma, dej že priznaj, da se ženiš v soboto, nooo. laugh.gif
  • 0

#5103 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14384 posts

Posted 30 May 2008 - 08:32 PM

laugh.gif priznam, sam se hotla pršparat da ne bi vabila pol foruma na dekliščno pa poroko
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 30 May 2008 - 09:02 PM

Sem vedla, da zato tajiš heheheh. smile.gif
  • 0

#5105 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 30 May 2008 - 09:07 PM

Frčica, meni je tudi danes ena tko zatajila, dobro sej meni se tud ful nekej ni dalo, ker sem bla utrujena, samo vseeno, se vsaj pokliče a ne. Katastrofa, ful ne maram tega.
  • 0

#5106 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26196 posts

Posted 30 May 2008 - 09:25 PM

bad mi je. in to orng. mah ... kdaj je jesenski rok mature?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5107 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 30 May 2008 - 09:29 PM

Nika, to s eti zdaj samo tak zdi! Nehaj mozgat o preteklih predmetih in razmišljaj raje o tistih, ki pridejo.
Ocene gredo po Gaussovi krivulji. Če je tebi bilo težko, pomeni, da je bilo tudi drugim.
Res, nima se smisla požirat zaradi tega.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#5108 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15826 posts

Posted 30 May 2008 - 09:31 PM

Srečna se najbolj na svetu. Namreč T. mi je pravkar od doma prinesel pošto s faksa, kjer mi sporočajo, da mi priznavajo temo (naslov diplome) in, da imam opravljene vse obveznosti pred diplomo.

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#5109 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14384 posts

Posted 30 May 2008 - 10:02 PM

QUOTE(Freya_ @ 30. 5. 2008 - 22:07) View Post

Frčica, meni je tudi danes ena tko zatajila, dobro sej meni se tud ful nekej ni dalo, ker sem bla utrujena, samo vseeno, se vsaj pokliče a ne. Katastrofa, ful ne maram tega.

Ma ja no, pa še ni blo prvič(res pa je da je blo ful cjta nazaj)

and its getting worse, od vse togote sem si šla delat ledeno kavo in ugotovim da smo brez sldoleda, ura pa 10 zvečer. Spet lahko krivim Š. ker sem si nadejala ledene kave v mestu rpg.gif

• 0

#5110 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 30 May 2008 - 10:06 PM

Lahko bi koga izmed nas poklicala.
Hsul bi bil ziher za.
Jaz se učim whistling.gif Za oba izpita, ki ju imam naslednji teden, že vse vem. butl.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#5111 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14384 posts

Posted 30 May 2008 - 10:13 PM

ma lah bi ja, se strinjam pa sm luzer pa nism
  • 0

#5112 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 May 2008 - 11:30 PM

Nažrla sem se kupe v Cacau bruh.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5113 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 31 May 2008 - 08:50 AM

sleep.gif
  • 0

• Guests

Posted 31 May 2008 - 11:10 AM

Ljubim ga! wub.gif
  • 0

#5115 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 31 May 2008 - 01:22 PM

Ne vem, neki se ful ujema- vzorec mislim in kr naprej razmišlam o tem, ker se bojim še ene izgube.
Tko dejstva žensk in njihovih usod mislim, so iste, ne pozitivne, zato upam, da ne bo vsem skupna ista končna zgodba. Ena ž. je že v grobu. Vsem je skupno nekaj in mačke.
Pa že tko sm pristaš tega, da ne razmišlaš oz. ne usmerš misli na kej grdga da ni preveč razglabljanja o tem pa magar v tvoji glavi, sam ko se ne morš znebit zbeganih misli, pa konec.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#5116 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14384 posts

Posted 31 May 2008 - 03:56 PM

Dons sem kupila za dihurje hrano, prvič za seniorje ker so dopolnili pet let. Ne morem verjet - še eni dve leti pa jih ne bo več cry.gif cry.gif cry.gif
  • 0

#5117 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 31 May 2008 - 04:21 PM

.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#5118 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 31 May 2008 - 05:00 PM

Tud sama lahko dodam učenje. Naučila sem se 2 lista, potem pa šla gledat stare sezone Sex and the city. butl.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#5119 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 31 May 2008 - 05:03 PM

Ne morm se učit, dons pa res ne.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#5120 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 31 May 2008 - 05:13 PM

ful sem že štufa kompliciranja okorg dopusta v Berlinu... po začetnih težavah z EasyJetom, ki ponuečlijajo najcenejši let pa še iz Benetk nam ful ustreza, smo mogli poiskat drugo opcijo. EJ se prodaja oz gre v stečaj - se ne ve, zato jim občasno ne dela spletna stran za kupit karte. čeprav še vedno objavljajo cene ipd... smo se s tem ukvarjali že 500x in zgubili že ful živcev, pa tudi obupali. zdej gremo z Germanwings iz Zagreba, s katerim je šel tudi moj fant v začetku tega meseca. nov problem za komplikacijo je, kdo nas bo peljal do ZG in kdo potem nazaj do Lj. potem bi mi2 s fantom ostala še 2 dni več, kolegica pa more bit ne vem zakaj že, prej doma. zdej je izjavila, da ona noče, da bi se neki kdo njej prilagajal v smislu, da greva mi2 tut prej z njo nazaj, potem ko sm ji pa rekla, da ql in da bova mi2 ostala še tista 2 dni, ker nama finančno nič ne predstavlja, saj bova pri fantovemu kolegu. pa je začela bluzit, da mogoče se ji sploh ne "splača" it, ker bi si mogla sama zrihtat prevoz iz ZG do Lj pa še pazi to: ne ve, kaj bo letos na Lentu in more videt, če ne bo kaj takega zamudila!!! mad.gif js sm se pa odpovedla CELEMU Rock Otočcu (ki sem se ga ful veselila celo leto!) zarad našega Berlina in ona je bila tista, ki se je nama vštulila, ko je videla, da s fantom namerava tja. da si ful želi it tja in ne vem kaj videt in bla bla bla - že ful dolgo in oh in sploh! potem mi reče prej po tel., da ne bom šokirana, če mi bo v treh urah rekla, da ne bi šla. zdej - ko smo že zrihtali hostel - pa gremo v hostel zarad nje - mi2 sva dobila zastonj bivanje pri tem kolegu!!! in ko sva mi2 že nakazala denar tut za letalsko karto njej, da bo ona to rezervirala. in js sm se mogla še neki sposodit, ker je moglo bit to nakazano prou tisti trenutek, ker se je njej tok mudilo. zdej pa ko denar stoji, pa se ne mudi več!! jooooj!! IPB Image že prou vidim, če bomo šli skup, kok bo to enga kompliciranja in kreganja za VSAKO malenkost!! fant mi je reku, da ima najbž samo reisefieber, samo pi***, kaj ga ima že zdej?? uničla mi bo potovanje zrd tega psihiranja vsak dan! in ko napsihira še naju, reče morem it se učit! IPB Image
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users