v Topshopu vidla in probala ful hudo oblekco.perfect bi bla za poroko(kot svat, ne kot nevesta da ne bo pomote) ampak si je ne morem privoščit
Spovednica
Posted 30 May 2008 - 08:21 PM
v Topshopu vidla in probala ful hudo oblekco.perfect bi bla za poroko(kot svat, ne kot nevesta da ne bo pomote) ampak si je ne morem privoščit
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 30 May 2008 - 08:30 PM
Posted 30 May 2008 - 08:32 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 30 May 2008 - 09:02 PM
Posted 30 May 2008 - 09:07 PM
Posted 30 May 2008 - 09:25 PM
Posted 30 May 2008 - 09:29 PM
Ocene gredo po Gaussovi krivulji. Če je tebi bilo težko, pomeni, da je bilo tudi drugim.
Res, nima se smisla požirat zaradi tega.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 30 May 2008 - 09:31 PM
Srečna se najbolj na svetu. Namreč T. mi je pravkar od doma prinesel pošto s faksa, kjer mi sporočajo, da mi priznavajo temo (naslov diplome) in, da imam opravljene vse obveznosti pred diplomo.
Posted 30 May 2008 - 10:02 PM
Frčica, meni je tudi danes ena tko zatajila, dobro sej meni se tud ful nekej ni dalo, ker sem bla utrujena, samo vseeno, se vsaj pokliče a ne. Katastrofa, ful ne maram tega.
Ma ja no, pa še ni blo prvič(res pa je da je blo ful cjta nazaj)
and its getting worse, od vse togote sem si šla delat ledeno kavo in ugotovim da smo brez sldoleda, ura pa 10 zvečer. Spet lahko krivim Š. ker sem si nadejala ledene kave v mestu
Posted 30 May 2008 - 10:13 PM
Posted 30 May 2008 - 11:30 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 31 May 2008 - 08:50 AM
Posted 31 May 2008 - 11:10 AM
Posted 31 May 2008 - 01:22 PM
Tko dejstva žensk in njihovih usod mislim, so iste, ne pozitivne, zato upam, da ne bo vsem skupna ista končna zgodba. Ena ž. je že v grobu. Vsem je skupno nekaj in mačke.
Pa že tko sm pristaš tega, da ne razmišlaš oz. ne usmerš misli na kej grdga da ni preveč razglabljanja o tem pa magar v tvoji glavi, sam ko se ne morš znebit zbeganih misli, pa konec.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 31 May 2008 - 03:56 PM
Posted 31 May 2008 - 05:00 PM
Posted 31 May 2008 - 05:03 PM
Posted 31 May 2008 - 05:13 PM
že prou vidim, če bomo šli skup, kok bo to enga kompliciranja in kreganja za VSAKO malenkost!! fant mi je reku, da ima najbž samo reisefieber, samo pi***, kaj ga ima že zdej?? uničla mi bo potovanje zrd tega psihiranja vsak dan! in ko napsihira še naju, reče morem it se učit!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users