Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5101 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86832 posts

Posted 26 August 2011 - 09:31 PM

biggrin.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5102 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 August 2011 - 09:32 PM

On pa ne mara tega, ker ga pač vsi drugi tako kličejo, zato to dobi kazensko, kadar je bimbo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5103 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86832 posts

Posted 26 August 2011 - 09:38 PM

Čisto pravilno. ˆ-ˆ

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5104 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 August 2011 - 11:54 PM

Fluffy, tvoj bivši je imel bolj opasni priimek. twisted.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#5105 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29997 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 August 2011 - 03:25 PM

da imajo nekateri povsem nepoklicane interpretacije povsem jasnih izjav.

materi sem danes povedala, da bom jedla riž z bučkami in ona začne takoj blebetat o tem, kako naj si nardim rižoto in dam noter še korenje pa papriko pa svašta. pa še zdej ji ne potegne, zakaj nihče izmed nas treh ne mara njene rižote. laugh.gif

frendici sem povedala, da me zanima budizem in da o tem berem. zdaj me nenehno bombardira z you tube posnetki nekih fejkerjev, ki so bli včasih Američani in jih je nekaj nekoč davno poflešalo in so zdej vsi pametni, ker so budistični menihi in so požrli vse znanje, ki ga zdaj nesebično (hahaha) delijo med uboge nevedneže. rolleyes.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5106 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 August 2011 - 03:28 PM

QUOTE(Ana @ 27. 8. 2011 - 0:54) View Post
Fluffy, tvoj bivši je imel bolj opasni priimek. twisted.gif

twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#5107 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28081 posts

Posted 27 August 2011 - 06:22 PM

QUOTE(Špela @ 27. 8. 2011 - 16:25) View Post

Pa še zdej ji ne potegne, zakaj nihče izmed nas treh ne mara njene rižote. laugh.gif

Zakaj? : )

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5108 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29997 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 August 2011 - 06:59 PM

ker tlači noter svašta, zato sem danes tut mal sitna ratala, ko je začela s korenjem in papriko. laugh.gif z bratom sva rabila ene 4 leta, da sva ji dopovedala, da lahko neha meso noter tiščat, foter pa itak ne mara riža.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5109 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28081 posts

Posted 27 August 2011 - 07:41 PM

smile.gif
  • 0

#5110 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 27 August 2011 - 08:56 PM

_planet_ & Sade, ne vem, enostavno sem se navadila, da me kliče Anči. Zdi se mi bolj otroško in neresno...Poleg anči sem še ančka. Oboje mi je ful všeč.
Ko so me pa v OŠ klicali tako sem pa jokala in bila čist iz sebe - ker je bilo tako ime neki grdi stari baburi in sem se vedno spomnila nanjo, ko so me tako poklicali laugh.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#5111 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 August 2011 - 09:08 AM

Ko se z nekom pogovarjam po FB chatu in ne odpiše 15 minut. To me totalno razkuri!
  • 0
Viens, reste ici!

#5112 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 28 August 2011 - 12:36 PM

QUOTE(Ana @ 22. 8. 2011 - 20:57) View Post

Včasih mam filing da nekateri enostavno označijo celo mapo in vse vržejo gor. Pacienti.

Nekateri? Jaz pri večini opažam da to delajo. Pri eni punci še posebej. Izgleda da je našla neke stare slike in potem je na njenem fb nastalo kakih pet novih map: "mini Lina", "mala Lina", "Teenage Lina", "Lina, high school", "nora leta",... v posamezni mapi pa je bilo po 200 slik, od tega po 15 enakih (ker so bile slikane na 3 sekunde) mogoče je na prvi imela ustnice našobljene pod malo drugačnim kotom kot na tretji itd. drugače pa identične slike, ma daj izberi si najbolj všečno pa objavi eno, ne pa miljon iz iste serije.

Pa se ima tale punca drugače za ful baš neko, kao malo jača fashionista, slika vsake nove nohtke vsako novo uro, vsako novo majčko i <3 CK, i <3 Guess, bila je tudi kao miss Maribora, njena mama pa je neka svetnica v Mb.

QUOTE(Limona @ 22. 8. 2011 - 21:40) View Post

In pa tista, ko v roki "držijo" sonce, ki zahaja. down.gif laugh.gif

To in vse ostalo kar ste omenjale so pač take tacky reči, ki vedno pri drugih izpadejo bolj neumno kot pa pri samem sebi. Glede hrane in pijače pa jaz rada vidim take slike, seveda če so vsaj malenkost vredne fotografiranja.

QUOTE(Špela @ 26. 8. 2011 - 0:14) View Post

[color=#CC33CC]še huje je pa, če reče samo MOJ, js ošpice dobim, res. laugh.gif

z mojim sva šla tja pa tja, moj mi je kupil to in ono, blablabla. bruh.gif

Ravno v to temo sem že pisala o tej sošolki (test nosečnosti attention whore) in ona je zmeraj čutila potrebo po tem, da je bivšega (ki je tudi hodil na našo šolo) v vsakem stavku opremila z 'moj'. Pa vsi vemo za koga je šlo. Moj Gregor pa ni taki, moj je ful fajn; Moj Gregor pa mi je zadnjič rekel..; Joj, moj Gregorček pa mi je prinesel...

QUOTE(Marmelada @ 26. 8. 2011 - 9:51) View Post

Dobim občutek, kot da prav hočejo pokazat, kako zelo se imajo radi, kako so kul in oh in sploh.

Ampak taki ponavadi ravno nimajo najbolj blestečega odnosa, so po mojih izkušnjah najbolj oddaljeni in nesproščeni en ob drugem in s takimi fintami hočejo kompenzirat.
^ona sva sta tudi šla narazen pred parimi mesci smile.gif

QUOTE(Lo-Fi @ 26. 8. 2011 - 15:35) View Post

meni je to tudi bruh...razni ljubiji,muciji,....
pa "dihanje za ovratnik" mi gre enako na živce(predvsem punce so tiste, ki so rade posesivne,pa nonstop morajo bit poleg....da ja ne pobegne kam... laugh.gifče pa že niso fizično prisotne, pa mobitel pregoreva )
-"duhovitneži"(ki vsak stavek,pogovor obrnejo na hec, pa še to tak totalno tup down.gif )

Poznam eno tako. Bli smo na rd, na katerega ni bila povabljena in je fantu na 3 minute pisala smse, med drugim to, da ona razmišlja da bi šla delat kot fotomodel za Lisco in kaj si on misli o tem. Ko ni odpisal v prvih 60 sekundah je poslala sms meni, da mu moram rečt, da ji naj odpiše. butl.gif

Ok, zdaj sem že izmučena ampak moram še to napisat. laugh.gif Na živce mi gre, ko človek ni tolko da bi opazil kdaj ni več zaželjen in kdaj je čas, da odpeketa domov! Imam prijatelja ki se skoz sam vabi k meni domov. Še posebej če je fant pri meni. Vsakič ko je kaka tekma kliče, da pride sem da bomo skupaj gledali. Potem pa nikakor ne zna it domov. Včasih je to bilo omejeno samo na situacije, ko mojih ni bilo doma, zdaj pa skoz. Zadnjič spet. Ponavadi s fantom igrata tenis in po tenisu on vedno njemu reče kao zdaj se grema umit pol pa se dalje družimo. In prejšnič spet kliče da gremo gledat neki film. Pa se izgovorim da ne moremo ker ata gleda doli pa nimamo kje bit. Z ful očitnim namigovanjem da mi ni do tega. Pa on valda kaj te zdaj, bomo pač v sobi. In v isti sekundi prileti do hiše, ga jaz kličem da se še fant umiva in on meni 'ja in kaj zdaj, kot da ne morem v sobi počakat s tabo?' in kasneje je to zgledalo tako, da je on bil na svojem fb na mojem računalniku midva s fantom sva spala vsak na svojem koncu on pa na glas bere neka idiotska stanja (ki jih je sam že 2x prebral) in se smeji. In ve, da imamo doma pravilo da med tednom lahko imam obisk samo do polnoči, dlje ne. Par dni pred tem sva se o tem pogovarjala. Ampak dlje je ura tekla čez dvanajsto, manj je on kazal da ima namen it. Šel je komaj takrat, ko je fant rekel da bo šel domov. Največji hec pa je bil v petek, ko smo imeli piknik pri meni in jih je bilo kar nekaj tu. In okoli 1:30, se zadnja kopica odloči da gre domov. Ostal je on in še trije drugi. In prvi reče da gre počasi in ostala dva zadaj ja valda, midva tudi, pozno je....on pa totalno sprenevedanje in njim reče adijo sam pa obtiči na kavču. Pa midva s fantom FUL očitno da nama ni več (fant je na tleh zaspal) on pa namesto da bi šel začne kr neke posnetke na youtube kazat pa ga nobeeeen ni šmirglau ampak on je bil še vedno zanimiv sam sebi. Prau petkrat sem mogla rečt nekaj očitno namigujočega 'idi žeeeeeee', da je pol šel.

Ma kak človek ne začuti da ni zaželjen?! Kak mu ni čudno da vsakič ko je fant pri meni hoče svetit zraven? blink.gif

Pa poznam par takih ljudi, vglavnem - na živce mi gre ko ljudje ne skapirajo kdaj niso več interesantni!
  • 0
Memento mori.

#5113 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 28 August 2011 - 12:56 PM

Oooo kok sovražim tak foolk!!! Pa kot da ne dojame da bi bila s fantom verjetno tut kej sama če je že pri teb, eni so res tok neuvidevni ej!!!! Mene je najboljši prijatelj (no, ne zdej da si neki ful zaupava, ampak poznam ga že 19 let, celo življenje torej) ceeel teden moril, kdaj lahko pride k meni, da ga naučim matematiko (na ekonomiji je, naredil ni niti ENEGA izpita). In ko sem ga spraševala v čem je sploh poanta da ga učim, če nima NIČ narejeno, je rekel, da za ponavljanje rabiš 2 predmeta met narejena, da mogoče se bo pa itak prepisal.

In jst sm mu 10x lepo povedala, da mam najpomembnejši izpit od katerega mi je odvisno vse, da se fuuuul učim in da mi je res brezveze zgubljat energijo z njim ker se bo na koncu ITAK prepisal. Ampak neee, neee to je samo opcija, on bi rad ponavljal. Se zmeniva da v torek po službi pride k meni, vstala sem ob 7h zjutraj, po službi zarad njega ful hitela domov, čist sem bila izmučena, on pride k meni in ČVEKA. Ene 3x začnem razlagat, napiševa ene pol strani in spet ČVEKA. In zabije da se bo itak prepisal ker je to pretežko. Fajn. AJEBES.jpg In namesto da bi spokal da se JST začnem učit kr čveka. In si začnem delat kosilo, nosim na mizo moje učbenike pa to, on pa še kar nič. Zmenjena sva bila od 13.30-3h, on je bil pri meni do petih, pa še to se je pobral samo zato, ker so sošolci prišli da smo se mi za faks skupaj učili.

Mislim res neuvidevno no, pa sej bi se z veseljem dobila z njim enkrat za pijačo pa da mal potračava, ampak ne pa da mu dam jasno vedet kok se mam za učit, on mi pa kr odžira čs. Ampak vseen mi je pa frend, nemorem mu kr rečt ajde spizdi.

Fak. mellow.gif

• 0

After all this time?

Always.

#5114 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 28 August 2011 - 02:47 PM

To je najhujše ja, ko ne moreš rečt 'pa daj spokaj se že', ker so to ponavadi taki ljudje ki bi to FUL zamerili. In pol bi ti bil najslabši in totalno nedružaben. Saj to je tudi ja, ful mi vzbuja zadušljiv občutek kot da ne morma s fantom bit pol ure sama brez da bi morala gledat na telefon oz poslušat kdaj se on na vratih pojavi. In tak mi je blo takrat, ko sem rekla da če lahko malo počaka, ker se še fant tušira, - itak da mi je jasno da lahko on komot v sobi počaka na njega ampak hotela sem da pač bi se lahko v miru stuširal pa oblekel, pa bi se še vmes malo pocartala pa to, kaj naj to pred njim delam al kaj.

In zdaj ko sem tole tvoje prebrala, oh man, kr živčna postanem resda! Ker ne razumem in bi jih najraje malo stresla in sfockala, da se ne vrti vse okoli njih. Jaz recimo pri tebi tak gledam na situacijo, da če se že moraš ful učit za nek svoj izpit, in maš nevem svoj dan razdeljen na recimo en del učenje in pol preostanek dneva prosti čas, se pravi druženje s prijatelji ali pa crkljanje s fantom, in če veš da te to čaka oz. predstavlja del dneva se boš lažje spravil zraven in se naučil tisto kaj se moraš. Če pa je tvoj dan razdeljen na službo, učenje, preostanek dneva pa učenje nekoga drugega, pol te pa itak mine do vsega in nimaš volje niti za svoje učenje. In pol te človek, ki ne razume, da nimaš časa za čvekanje do take mere uspe ziritirat, da si že na koncu čist zafustriran in ti lahko cel dan pokvari.

• 0
Memento mori.

#5115 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 August 2011 - 03:23 PM

QUOTE(Zlatolaska @ 28. 8. 2011 - 13:36) View Post

Pa se ima tale punca drugače za ful baš neko, kao malo jača fashionista, slika vsake nove nohtke vsako novo uro, vsako novo majčko i <3 CK, i <3 Guess, bila je tudi kao miss Maribora, njena mama pa je neka svetnica v Mb.

Vem o kom govoriš ja. laugh.gif Ona je fukjena v glavo za moje pojme, sošolka od mojega fanta je bla lani (2 leti je starejša od njega se mi zdi) in še vedno je v prvem letniku. Njen foter je diler, mama pa je pol Maribora pokradla in pobegnila v LJ z nekim mladim. No, kaka pa naj bo ..

• 0
Viens, reste ici!

#5116 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 28 August 2011 - 03:43 PM

Na zivce mi gre, da sem tak slabic vcasih in imam totalno svoh zivce in no spine when i need it. Kar na jok mi gre.
Sploh se ne znam potegnit zase in zagovarjat sebe in uveljavljat svoje avtoritete. Fcuk!
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#5117 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28081 posts

Posted 28 August 2011 - 03:51 PM

^^

+1

:|

QUOTE(Sally @ 27. 8. 2011 - 21:56) View Post

_planet_ & Sade, ne vem, enostavno sem se navadila, da me kliče Anči. Zdi se mi bolj otroško in neresno...Poleg anči sem še ančka. Oboje mi je ful všeč.

Aja, si se pac navadila, sem mislila, da je kaksna druga finta. : ) Meni je tvoje originalno ime sicer zelo vsec, Anči/Ančka pa grozno. : )
  • 0

#5118 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 28 August 2011 - 04:47 PM

Jaz sem po eni strani ful vesela, da nisem tok družabna in da bi mela tono prijateljev, ki bi hotl viset pri meni. Sicer pa lahko na prste ene roke preštejem kok prijateljev je bilo dejansko pri meni doma. In vštete so vse selitve do zdaj. laugh.gif Je pa res, da deloma tudi zato ker imamo pač male otroke in zvečer ne more biti obiskov, da ne omenjam tega da so starši večinoma doma.
  • 0

#5119 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 28 August 2011 - 08:22 PM

Še ena stvar: na živce mi gre to, da mi nad glavo visi en big fat 'To do list' in se nikamor ne premaknem, pa vem, da bi bilo najbolje, da s temi stvarmi res čimprej opraviiiiiiimmmm. Jao :/
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#5120 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28081 posts

Posted 29 August 2011 - 12:45 AM

QUOTE(Plain Jane @ 28. 8. 2011 - 17:47) View Post

Jaz sem po eni strani ful vesela, da nisem tok družabna in da bi mela tono prijateljev, ki bi hotl viset pri meni. Sicer pa lahko na prste ene roke preštejem kok prijateljev je bilo dejansko pri meni doma. In vštete so vse selitve do zdaj. laugh.gif

+1
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users