Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 26 August 2011 - 09:31 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 August 2011 - 09:32 PM
On pa ne mara tega, ker ga pač vsi drugi tako kličejo, zato to dobi kazensko, kadar je bimbo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 August 2011 - 09:38 PM
Čisto pravilno. ˆ-ˆ
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 August 2011 - 11:54 PM
Fluffy, tvoj bivši je imel bolj opasni priimek.

Posted 27 August 2011 - 03:25 PM
materi sem danes povedala, da bom jedla riž z bučkami in ona začne takoj blebetat o tem, kako naj si nardim rižoto in dam noter še korenje pa papriko pa svašta. pa še zdej ji ne potegne, zakaj nihče izmed nas treh ne mara njene rižote.

frendici sem povedala, da me zanima budizem in da o tem berem. zdaj me nenehno bombardira z you tube posnetki nekih fejkerjev, ki so bli včasih Američani in jih je nekaj nekoč davno poflešalo in so zdej vsi pametni, ker so budistični menihi in so požrli vse znanje, ki ga zdaj nesebično (hahaha) delijo med uboge nevedneže.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 27 August 2011 - 03:28 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 27 August 2011 - 06:59 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 27 August 2011 - 07:41 PM

Posted 27 August 2011 - 08:56 PM
Ko so me pa v OŠ klicali tako sem pa jokala in bila čist iz sebe - ker je bilo tako ime neki grdi stari baburi in sem se vedno spomnila nanjo, ko so me tako poklicali

Posted 28 August 2011 - 09:08 AM
Ko se z nekom pogovarjam po FB chatu in ne odpiše 15 minut. To me totalno razkuri!
Posted 28 August 2011 - 12:36 PM
Včasih mam filing da nekateri enostavno označijo celo mapo in vse vržejo gor. Pacienti.
Nekateri? Jaz pri večini opažam da to delajo. Pri eni punci še posebej. Izgleda da je našla neke stare slike in potem je na njenem fb nastalo kakih pet novih map: "mini Lina", "mala Lina", "Teenage Lina", "Lina, high school", "nora leta",... v posamezni mapi pa je bilo po 200 slik, od tega po 15 enakih (ker so bile slikane na 3 sekunde) mogoče je na prvi imela ustnice našobljene pod malo drugačnim kotom kot na tretji itd. drugače pa identične slike, ma daj izberi si najbolj všečno pa objavi eno, ne pa miljon iz iste serije.
Pa se ima tale punca drugače za ful baš neko, kao malo jača fashionista, slika vsake nove nohtke vsako novo uro, vsako novo majčko i <3 CK, i <3 Guess, bila je tudi kao miss Maribora, njena mama pa je neka svetnica v Mb.
In pa tista, ko v roki "držijo" sonce, ki zahaja.

To in vse ostalo kar ste omenjale so pač take tacky reči, ki vedno pri drugih izpadejo bolj neumno kot pa pri samem sebi. Glede hrane in pijače pa jaz rada vidim take slike, seveda če so vsaj malenkost vredne fotografiranja.
[color=#CC33CC]še huje je pa, če reče samo MOJ, js ošpice dobim, res.

z mojim sva šla tja pa tja, moj mi je kupil to in ono, blablabla.

Ravno v to temo sem že pisala o tej sošolki (test nosečnosti attention whore) in ona je zmeraj čutila potrebo po tem, da je bivšega (ki je tudi hodil na našo šolo) v vsakem stavku opremila z 'moj'. Pa vsi vemo za koga je šlo. Moj Gregor pa ni taki, moj je ful fajn; Moj Gregor pa mi je zadnjič rekel..; Joj, moj Gregorček pa mi je prinesel...
Dobim občutek, kot da prav hočejo pokazat, kako zelo se imajo radi, kako so kul in oh in sploh.
Ampak taki ponavadi ravno nimajo najbolj blestečega odnosa, so po mojih izkušnjah najbolj oddaljeni in nesproščeni en ob drugem in s takimi fintami hočejo kompenzirat.
^ona sva sta tudi šla narazen pred parimi mesci

meni je to tudi bruh...razni ljubiji,muciji,....
pa "dihanje za ovratnik" mi gre enako na živce(predvsem punce so tiste, ki so rade posesivne,pa nonstop morajo bit poleg....da ja ne pobegne kam...

-"duhovitneži"(ki vsak stavek,pogovor obrnejo na hec, pa še to tak totalno tup

Poznam eno tako. Bli smo na rd, na katerega ni bila povabljena in je fantu na 3 minute pisala smse, med drugim to, da ona razmišlja da bi šla delat kot fotomodel za Lisco in kaj si on misli o tem. Ko ni odpisal v prvih 60 sekundah je poslala sms meni, da mu moram rečt, da ji naj odpiše.

Ok, zdaj sem že izmučena ampak moram še to napisat.

Ma kak človek ne začuti da ni zaželjen?! Kak mu ni čudno da vsakič ko je fant pri meni hoče svetit zraven?

Pa poznam par takih ljudi, vglavnem - na živce mi gre ko ljudje ne skapirajo kdaj niso več interesantni!
Posted 28 August 2011 - 12:56 PM
In jst sm mu 10x lepo povedala, da mam najpomembnejši izpit od katerega mi je odvisno vse, da se fuuuul učim in da mi je res brezveze zgubljat energijo z njim ker se bo na koncu ITAK prepisal. Ampak neee, neee to je samo opcija, on bi rad ponavljal. Se zmeniva da v torek po službi pride k meni, vstala sem ob 7h zjutraj, po službi zarad njega ful hitela domov, čist sem bila izmučena, on pride k meni in ČVEKA. Ene 3x začnem razlagat, napiševa ene pol strani in spet ČVEKA. In zabije da se bo itak prepisal ker je to pretežko. Fajn.

Mislim res neuvidevno no, pa sej bi se z veseljem dobila z njim enkrat za pijačo pa da mal potračava, ampak ne pa da mu dam jasno vedet kok se mam za učit, on mi pa kr odžira čs. Ampak vseen mi je pa frend, nemorem mu kr rečt ajde spizdi.
Fak.

After all this time?
Always.
Posted 28 August 2011 - 02:47 PM
In zdaj ko sem tole tvoje prebrala, oh man, kr živčna postanem resda! Ker ne razumem in bi jih najraje malo stresla in sfockala, da se ne vrti vse okoli njih. Jaz recimo pri tebi tak gledam na situacijo, da če se že moraš ful učit za nek svoj izpit, in maš nevem svoj dan razdeljen na recimo en del učenje in pol preostanek dneva prosti čas, se pravi druženje s prijatelji ali pa crkljanje s fantom, in če veš da te to čaka oz. predstavlja del dneva se boš lažje spravil zraven in se naučil tisto kaj se moraš. Če pa je tvoj dan razdeljen na službo, učenje, preostanek dneva pa učenje nekoga drugega, pol te pa itak mine do vsega in nimaš volje niti za svoje učenje. In pol te človek, ki ne razume, da nimaš časa za čvekanje do take mere uspe ziritirat, da si že na koncu čist zafustriran in ti lahko cel dan pokvari.
Posted 28 August 2011 - 03:23 PM
Pa se ima tale punca drugače za ful baš neko, kao malo jača fashionista, slika vsake nove nohtke vsako novo uro, vsako novo majčko i <3 CK, i <3 Guess, bila je tudi kao miss Maribora, njena mama pa je neka svetnica v Mb.
Vem o kom govoriš ja.

Posted 28 August 2011 - 03:43 PM
Sploh se ne znam potegnit zase in zagovarjat sebe in uveljavljat svoje avtoritete. Fcuk!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 28 August 2011 - 03:51 PM
+1
:|
_planet_ & Sade, ne vem, enostavno sem se navadila, da me kliče Anči. Zdi se mi bolj otroško in neresno...Poleg anči sem še ančka. Oboje mi je ful všeč.
Aja, si se pac navadila, sem mislila, da je kaksna druga finta. : ) Meni je tvoje originalno ime sicer zelo vsec, Anči/Ančka pa grozno. : )
Posted 28 August 2011 - 04:47 PM

Posted 28 August 2011 - 08:22 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 29 August 2011 - 12:45 AM
Jaz sem po eni strani ful vesela, da nisem tok družabna in da bi mela tono prijateljev, ki bi hotl viset pri meni. Sicer pa lahko na prste ene roke preštejem kok prijateljev je bilo dejansko pri meni doma. In vštete so vse selitve do zdaj.

+1
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users