Jump to content

Photo

Vaše trenutne želje

• Please log in to reply
7127 replies to this topic

#5081 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29997 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 January 2009 - 04:46 AM

menjava službe - a.s.a.p. .......
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5082 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 24 January 2009 - 10:27 AM

Js si pa ful, ful želim, da bi tile trije tedni že končno minili in da bi moj tamal prišel že nazaj domov smile.gif, ker ga res noro pogrešam, pa ker vem, da tud on mene in predvsem zato, ker se tm nimajo nič fajn!

Potem si pa še želim, da se en muci pozdravi! Veterinar mu baje ni napovedal nič dobrega sad.gif Tako, da si srčno želim, da se po kakem čudežu res pozdravi!
  • 0

#5083 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 24 January 2009 - 10:54 AM

Da se mi lak za fimo maso ohladi oz. posuši smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#5084 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 January 2009 - 11:00 AM

QUOTE(_Planet_ @ 24. 1. 2009 - 0:53) View Post

Kinky socustvujem biggrin.gif odkar sem enkrat prevec pogumno rekla frizerki naj kar strize frufru po mili volji sedaj recem raje malo manj pa grem enkrat na mesec k njej, da mi vsakic malo postrize, ker se ne morem gledat s prekratkim frufrujem...malo se da resiti tako, da ga ceses postrani...malo biggrin.gif

He he, saj tako zelo zelo hudo ni, malo sem pretiravala, pa še postrani ga imam postiženega, ampak mi je pa malo preveč zarezal frizer, malo, nisem se navadila. Pa še nesimetrično sem postrižena, imam na eni stran daljše kot na drugi, pa je sprememba - nisem navajena, to = to.

Da bo danes huda žurka v Cvetličarni. yahoo.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5085 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 24 January 2009 - 12:22 PM

da nardim čimbolše zagovor magisterija blink.gif
  • 0

#5086 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 24 January 2009 - 01:22 PM

Exotica, držim pesti.
Sem kar malo ponosna na tebe, čeprav te ne poznam, ker si stara kot jaz in tako pridna builder.gif

QUOTE(Kinky @ 24. 1. 2009 - 11:00) View Post

Da bi vsaj s kom govoril o sebi. Da ne bi tega storil. Da ne bi bilo res. cry2.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#5087 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6802 posts

Posted 24 January 2009 - 01:31 PM

Da bi se zbudila, in bi vse skupaj bile samo sanje.

rolleyes.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#5088 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 24 January 2009 - 01:49 PM

QUOTE(Adriane @ 24. 1. 2009 - 13:22) View Post

Da bi vsaj s kom govoril o sebi. Da ne bi tega storil. Da ne bi bilo res. cry2.gif

ohmy.gif cry.gif

Ne vem kaj te tare, a se pridružujem tvoji želji. wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#5089 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 24 January 2009 - 02:11 PM

Sita sem že tega smotanega vremena, mraza, snega in si res močno želim poletje
  • 0
We must let go to live on.

• Guests

Posted 24 January 2009 - 02:16 PM

Da bi uspela danes začet seminar pisat. Ok, ali pa vsaj jutri. Recimo, da se danes zakopljem v literaturo.
  • 0

#5091 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 24 January 2009 - 02:21 PM

Da bi se naučila referat za geografijo smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#5092 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28081 posts

Posted 24 January 2009 - 02:58 PM

QUOTE(Kinky @ 24. 1. 2009 - 11:00) View Post

He he, saj tako zelo zelo hudo ni, malo sem pretiravala, pa še postrani ga imam postiženega, ampak mi je pa malo preveč zarezal frizer, malo, nisem se navadila. Pa še nesimetrično sem postrižena, imam na eni stran daljše kot na drugi, pa je sprememba - nisem navajena, to = to.

jaz sem se enkrat v srednji soli postrigla z dolgih las cez ramena na precej kratko + pri straneh nekaj pobrito, kar picilo me je en petek in sem sla, potem pa jokala ves vikend z ruto na glavi in velikimi soncnimi ocali lol smile.gif sele naslednji teden v soli sem se malo pomirila, ko sem dobila nekaj pohval smile.gif ampak od takrat se nisem vec na kratko postrigla, ceprav me vsake toliko pici, da bi se smile.gif najbolj mi je manjkal obcutek las na vratu pa, da mi nekaj valovi okoli uses smile.gif

danes je spet disco v Cvetlicarni ne? Pride tudi Adriane a ne? Pa Dragica? smile.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5093 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 24 January 2009 - 03:34 PM

Hehe, jaz imam dolge lase še vedno, ampak se mi zdi pač kratki, ker sem navajena bila na čupo do sredine hrbta. Zdaj so pa malo čez ramena, ampak saj rasejo hitro, je dobro pognojeno. lol1.gif

Da da, Adriane pa še kdo, Dragica pa ne.

• 0

#5094 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28081 posts

Posted 24 January 2009 - 03:50 PM

^^

biggrin.gif

pa fajn discotirajte smile.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5095 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 24 January 2009 - 09:02 PM

Minus 5 kil huh.gif
  • 0

#5096 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 24 January 2009 - 09:52 PM

Nekaj časa so moji nohti fajn kakovosti pri daljši verziji, po nekaj mesecih pa se jim popolnoma utrga, saj se NONSTOP plastijo! cry.gif Tako da imam zdaj čisto kratke in niti ne puščam daljših spet, ker so še zdaj katastrofalni. Pogrešam dolge in nalakirane down.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#5097 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 January 2009 - 03:11 PM

Hvala enako. Tako imam grde nohte, da ne pomnim, kdaj sem imela nazadnje tako katastrofalne. Morala sem jih porezat čist v živo, ker so se mi noro lomili in plastili, pa mehki so bli ko palačinka.
Naročila sem dva super lepa laka in ko ju dobim, ju ne bom imela kam namazat. Jutri grem v DM, reskiram 15€ in kupim moj ljubi Alessandro utrjevalec, ki dela čudeže. sleep.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#5098 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 25 January 2009 - 03:25 PM

QUOTE(Adriane @ 24. 1. 2009 - 13:22) View Post
Exotica, držim pesti.
Sem kar malo ponosna na tebe, čeprav te ne poznam, ker si stara kot jaz in tako pridna builder.gif

gracias chiquita kiss1.gif ...a ti maš tudi 25 let??? super, pol nism najstarejša wink.gif

...ma ja se je v zadnjih malo več kot 2 letih vse tko na hitro odvijalo, kaos od lajfa - kot absolventka šla brezskrbno v Barcelono na prakso, pol pa me tam pritisnili, da sm hitro diplomirala, se že čez par mescev vpisala na magisterij in jutri komi čakam da si ga skinem s k in mam mir do oktobra...pol pa me doktorat čaka smile.gif
  • 0

#5099 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14312 posts

Posted 25 January 2009 - 03:32 PM

QUOTE(_Planet_ @ 24. 1. 2009 - 0:53) View Post

Frčica :| A to te kar tako boli ali je kaj narobe z zobom?

Da se mi cupa hitro posusi in grem spat. smile.gif

Ne, samo dlesen, pa je ze bolje.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#5100 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 25 January 2009 - 03:35 PM

Vsaj 1 normalen teden ermm.gif .

Pa da mi eden po kakšnem čudežu za bd kupi guerlainov terracota kohl.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users