Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#5081 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 29 May 2008 - 05:43 PM

hvala za podporo. že razmišljam o menjavi službe. itak še ne vem, če mi bodo pogodbo podaljšali.
jutri bom pa nedvomno zahtevala pogovor z direktorico, da ji povem par pripomb tudi, da bo vedela, da sem nezadovoljna. ker je res, da če nikoli ne poveš in ne probaš spremenit in čakaš na boljše čase, se nikoli nič ne zgodi.
potem pa še v borbo za lanski regres, ki so mi ga dolžni.

• 0

#5082 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 29 May 2008 - 06:18 PM

ravnokar sem se priključila facebooku (se toliko govori o tem, da me je preveč firbec matral)
  • 0

#5083 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 29 May 2008 - 06:19 PM

vse mi gre na živce res vsaka najmanjša stvar me zmoti mad.gif
  • 0
We must let go to live on.

#5084 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 29 May 2008 - 07:57 PM

Danes sem povedala kolegici za tisti fetiš, ki ga se nikoli nbenmu nisem. Skratka, cis normalno je odreagirala in zdej mi je cis kul o tem govorit, ko sem 1x prebila zid, oz. pac dejstvo "nekomu povedat".

Pa vsec mi ratuje zaseden tip down.gif. Pa se poznam njegovo zensko.
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#5085 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19999 posts

Posted 29 May 2008 - 08:08 PM

skoraj 40ur sem že pokonci wacko.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#5086 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 29 May 2008 - 08:38 PM

Preklela prfokso za bajlo. kje je deja vu ko ga potrebuješ. prebavne motnje bi ji spustila in naj čiča na wcju evil.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#5087 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 29 May 2008 - 09:01 PM

Grizem si nohte v pričakovanju na bližajoče se rezultate od izpita.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#5088 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 30 May 2008 - 08:44 AM

QUOTE(MLadoLetNa @ 29. 5. 2008 - 21:08) View Post

skoraj 40ur sem že pokonci wacko.gif

ojoj ermm.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#5089 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11989 posts

Posted 30 May 2008 - 10:33 AM

Vsakič, ko izvem, da se kdo od mojih bivših sošolcev oz. kolegov spreminja v japija in začne igrat golf, se mi dvigne pulz. Ker ne maram tega fake fancy življenjskega stila, k ga eni furajo samo zarad imidža.
  • 0

#5090 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26148 posts

Posted 30 May 2008 - 10:42 AM

Frida sorry...tle se pa moram oglasit. verymad.gif Sama igram golf in NISEM japi in NIMAM fancy življenjskega stila. Velika večina ljudi igra golf zato (med njimi sem tudi jaz), ker jim je sama igra in njen princip všeč, ne pa zaradi imidža.

Na živce mi grejo tisti, ki pravijo, da je golf samo za "elito". huh.gif Sploh ni res. Golf si sponzoriram sama, ker sem študentka pa nimam nekih velikih prihodkov. Za primerjavo naj povem samo, da oprema za smučanje stane ravno toliko kot ena povprečna golfska oprema, karta pa ravno toliko. S to razliko, da je sezona v golfu dolga 10 mesecev (tam kjer ni snega celo 12), smučarska sezona pa 3-4 mesece (takšne sezone roko na srce že dolgo ni bilo). Denarja pa porabiš isto. Kaj se torej bolj splača?
Moj fotr je nehal kadit (pokadil je 2,5 škatlic na dan) in si za ta denar kupi letno karto. Po moje ta denar izredno dobro porabi.
  • 0

#5091 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11989 posts

Posted 30 May 2008 - 10:58 AM

Jest sem govorila za svoje kolege in znance, s katerimi smo včasih krave skupaj pasli, zdej so pa ratal take finoče, da kr res ni. Tko da chill out.
  • 0

#5092 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 30 May 2008 - 11:00 AM

moj brat hodi na golf s svojim tastom (bodočim) pa na razna križarjenja itd.. in meni se tut zdi to malo tako no... high society. oba starša od njegove punce sta direktorja in drugače dvomim, da bi se s tem ukvarjal tudi tale naš komaj 18 letni fantiček!! mogoče res ni ne vem kaj... samo določeni športi veljajo že od nekdaj za prestižne, ki so jih bogati vzeli za svoje - tenis, smučanje, jadranje, golf, ... in pač mogoče se sem in tja ukvarja s tem še kak "povprečenež (al kako čem temu rečt)".. samo stereotip obstaja...
tut men gre moj brat s tem po mojem mnenju preseravanjem, malo na živce...
čeprav verjetno je kr luštno - en zunanji miren športek...

drgače sem dons ful vesela. moj G. je že doma s faksa, to pomeni, da bova lahko kaj skupaj. ne kot včeraj ko ga do 21h niso spustili kremplji fakultete IPB Image in je še ful živčen prišel domov, ker ga je nek sošolec zajebal (v bistvu se je sam no...) in vse kaže, da ne bo mogel it na en izpit, ki ga ima za pogoj.. hm, bomo videli, kako se bo izteklo.
js sm pa vesela, da je že doma. pa čeprav zraven mene samo sudoku rešuje js sm pa na kišti... (ah ja, vem, patetična sm) IPB Image .
  • 0

#5093 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6797 posts

Posted 30 May 2008 - 11:10 AM

Ne morem se učit ko je sestra doma. Prav utesnjuje me bit v sobi zraven. Pa še vroče je.

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#5094 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26148 posts

Posted 30 May 2008 - 11:44 AM

Aja Frida biggrin.gif Nisem dobr prebrala...sem se pa mogla spovedat kako mi gre to na živce, da je to kar po defaultu eliten šport.
  • 0

#5095 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 30 May 2008 - 01:18 PM

Mal sm zabluzila dan cry.gif
Obe s prjatlco sva zaspale, ob 8 bi mogla pridt, pa sm ji ob 2 ponoč napisala sms, da nej pride ob 9, ker pa ona nikol ne zamuja in k je bla ura 9.15 sm vedla, da je zaspala, ji pošlem sms, če sploh pride in sva se zmenle, da se zmenva za v pondelk, tko, da se nej bi vsaka zase prpravlala.
Tečt sm šla tud mal kasnej in ne ob 8, ker sm zaspala, a ne, joj. Pa ful je blo vroče.
Pa spet en model z huge psom k je tko čudn z repom valovil da nism vedla a me ne mara al me mara.
Pa sm se kr zadrla, da če je hud in da ga nej k seb pokliče, pa je pol psu neki govori v stilu ''pusti jo'', LOL.
Potem se je še opraviču- ja, res lepa gesta ampak halo, če bi jz tekla naprej bi šou ps za mano glede na to, da je že k sm stala k men hodu, skor sm se posrala v gate ker je bil ps res ogromn.
Zdj sm se umila, pojedla zajtrk, grem na sonce mozole posušit laugh.gif pa k babi na kavo, pa pol standard na pilates pa s prjatlco se dobim.

Sj sam zgleda tak nevaren, sam k ga vidš izza ovinka in te skor kap rukne maš res skor posrane gate. Sm šla brat opis nemške doge:

Temperament: prijazen, zelo vdan svojemu lastniku, posebej prijazen do otrok, zadržan do tujcev, samozavesten, neboječ, lahko vodljiv. Visok prag vzdražljivosti in ne sme biti agresiven.
čuvaj: zelo pozoren, zelo dober
Zmožnost šolanja: visok potencial učljivosti, vendar zahteva šolanje brez vsake grobosti.
Dober z otroci? zelo vdan otrokom, zaščitniški
Dober z drugimi živalmi? neagresiven, če je pravilno socializiran
Odnos do tujcev? nezaupljiv, zadržan
Karakter: ljubeč, vdan, pogumen, plemenit, prijateljski
Primeren lastnik: v kolikor je pes poslušen, ni potrebno, da je lastnik fizično močan, predvsem mora lastnik imeti dovolj časa zanj, predvsem v obdobju socializacije, ki se začne kmalu, ko mladiček pride od vzreditelja k novemu lastniku ter čas za vsakdanji sprehod. Dobro je, da lastnik pozna osnove vzgoje psa, da že kmalu vzpostavi hierarhično lestvico, na kateri mu je pes podrejen.
Potencialni problemi obnašanja: boječnost, agresivnost.
IPB Image
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#5096 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 May 2008 - 01:32 PM

Ej doge so pa eni taki cortkani velikani, pa zelo zelo nežni. Tko da močno dvomim da bi ti kej naredu. Verjetno mu je blo zanimivo samo gibanje, pa je prišu zraven pogledat. Če bi te hotu napast bi te pa itak napadu še predno bi se zavedla za kaj gre (slaba tolažba, pa vseeno).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5097 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 30 May 2008 - 01:34 PM

Zadnji dnevi so nori, ful imam enih stvari. Komaj čakam, da minejo. Komi čakam, da grem na morjeee in da bodo stvari zrihtane.
  • 0

#5098 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 30 May 2008 - 01:43 PM

QUOTE(crna @ 30. 5. 2008 - 13:32) View Post

Če bi te hotu napast bi te pa itak napadu še predno bi se zavedla za kaj gre (slaba tolažba, pa vseeno).

Joj, ja, slaba! Sj sm takoj vedla, da je n. doga in to, samo veš tist prvi šok ko si presenečen in nepripravljen, da boš sploh kaj zagledal pred sabo... pač nelagodje, ko pes ni na vrvici.
Enkrat sva se šla s fantom ponoč sprehajat na pot spominov in je bla tema, mičkn se je pa vseen vidlo, lih tok, obris veš, in kr naenkrat slišva kako neki ibr ibr ibr teče proti nama, in v naslednji sekundi ps na men, skor do ram mi je skoču ... tkrt je pa bil srce v hlačah, ja...
Na srečo se je hotu igrat, samo si lahko predstavljaš kaj te vse prešine ko vidš psa k udriha proti teb in prstane NA teb.
Fak ej.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#5099 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6797 posts

Posted 30 May 2008 - 07:55 PM

Pogrešam ga, da se mi meša.
Danes, ko se je poslavljal od mene, sem bila vsa hladna do njega, da me še zdaj boli srce.
Nisem ga upala niri pogledati v oči, ker sem komaj zadrževala solze. Pogrešam ga, ful.

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

• Guests

Posted 30 May 2008 - 08:02 PM

Jaz tudi pogrešam svojega lubija. Sem bila danes z njim in ko sem odhajala domov, mi je šlo kar na jok. cry.gif Tak čuden dan je, tole vreme (ko je bilo pred nevihto) me je skoraj ubilo. cry.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users