Spovednica
Posted 29 May 2008 - 05:43 PM
jutri bom pa nedvomno zahtevala pogovor z direktorico, da ji povem par pripomb tudi, da bo vedela, da sem nezadovoljna. ker je res, da če nikoli ne poveš in ne probaš spremenit in čakaš na boljše čase, se nikoli nič ne zgodi.
potem pa še v borbo za lanski regres, ki so mi ga dolžni.
Posted 29 May 2008 - 06:18 PM
Posted 29 May 2008 - 06:19 PM

Posted 29 May 2008 - 07:57 PM
Pa vsec mi ratuje zaseden tip

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 29 May 2008 - 08:08 PM

Posted 29 May 2008 - 08:38 PM

Posted 29 May 2008 - 09:01 PM

Posted 30 May 2008 - 10:33 AM
Posted 30 May 2008 - 10:42 AM

Na živce mi grejo tisti, ki pravijo, da je golf samo za "elito".

Moj fotr je nehal kadit (pokadil je 2,5 škatlic na dan) in si za ta denar kupi letno karto. Po moje ta denar izredno dobro porabi.
Posted 30 May 2008 - 10:58 AM
Posted 30 May 2008 - 11:00 AM
tut men gre moj brat s tem po mojem mnenju preseravanjem, malo na živce...
čeprav verjetno je kr luštno - en zunanji miren športek...
drgače sem dons ful vesela. moj G. je že doma s faksa, to pomeni, da bova lahko kaj skupaj. ne kot včeraj ko ga do 21h niso spustili kremplji fakultete

js sm pa vesela, da je že doma. pa čeprav zraven mene samo sudoku rešuje js sm pa na kišti... (ah ja, vem, patetična sm)

Posted 30 May 2008 - 11:10 AM
Posted 30 May 2008 - 11:44 AM

Posted 30 May 2008 - 01:18 PM

Obe s prjatlco sva zaspale, ob 8 bi mogla pridt, pa sm ji ob 2 ponoč napisala sms, da nej pride ob 9, ker pa ona nikol ne zamuja in k je bla ura 9.15 sm vedla, da je zaspala, ji pošlem sms, če sploh pride in sva se zmenle, da se zmenva za v pondelk, tko, da se nej bi vsaka zase prpravlala.
Tečt sm šla tud mal kasnej in ne ob 8, ker sm zaspala, a ne, joj. Pa ful je blo vroče.
Pa spet en model z huge psom k je tko čudn z repom valovil da nism vedla a me ne mara al me mara.
Pa sm se kr zadrla, da če je hud in da ga nej k seb pokliče, pa je pol psu neki govori v stilu ''pusti jo'', LOL.
Potem se je še opraviču- ja, res lepa gesta ampak halo, če bi jz tekla naprej bi šou ps za mano glede na to, da je že k sm stala k men hodu, skor sm se posrala v gate ker je bil ps res ogromn.
Zdj sm se umila, pojedla zajtrk, grem na sonce mozole posušit

Sj sam zgleda tak nevaren, sam k ga vidš izza ovinka in te skor kap rukne maš res skor posrane gate. Sm šla brat opis nemške doge:
Temperament: prijazen, zelo vdan svojemu lastniku, posebej prijazen do otrok, zadržan do tujcev, samozavesten, neboječ, lahko vodljiv. Visok prag vzdražljivosti in ne sme biti agresiven.
čuvaj: zelo pozoren, zelo dober
Zmožnost šolanja: visok potencial učljivosti, vendar zahteva šolanje brez vsake grobosti.
Dober z otroci? zelo vdan otrokom, zaščitniški
Dober z drugimi živalmi? neagresiven, če je pravilno socializiran
Odnos do tujcev? nezaupljiv, zadržan
Karakter: ljubeč, vdan, pogumen, plemenit, prijateljski
Primeren lastnik: v kolikor je pes poslušen, ni potrebno, da je lastnik fizično močan, predvsem mora lastnik imeti dovolj časa zanj, predvsem v obdobju socializacije, ki se začne kmalu, ko mladiček pride od vzreditelja k novemu lastniku ter čas za vsakdanji sprehod. Dobro je, da lastnik pozna osnove vzgoje psa, da že kmalu vzpostavi hierarhično lestvico, na kateri mu je pes podrejen.
Potencialni problemi obnašanja: boječnost, agresivnost.

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 30 May 2008 - 01:32 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 30 May 2008 - 01:34 PM
Posted 30 May 2008 - 01:43 PM
Če bi te hotu napast bi te pa itak napadu še predno bi se zavedla za kaj gre (slaba tolažba, pa vseeno).
Joj, ja, slaba! Sj sm takoj vedla, da je n. doga in to, samo veš tist prvi šok ko si presenečen in nepripravljen, da boš sploh kaj zagledal pred sabo... pač nelagodje, ko pes ni na vrvici.
Enkrat sva se šla s fantom ponoč sprehajat na pot spominov in je bla tema, mičkn se je pa vseen vidlo, lih tok, obris veš, in kr naenkrat slišva kako neki ibr ibr ibr teče proti nama, in v naslednji sekundi ps na men, skor do ram mi je skoču ... tkrt je pa bil srce v hlačah, ja...
Na srečo se je hotu igrat, samo si lahko predstavljaš kaj te vse prešine ko vidš psa k udriha proti teb in prstane NA teb.
Fak ej.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 30 May 2008 - 07:55 PM
Pogrešam ga, da se mi meša.
Danes, ko se je poslavljal od mene, sem bila vsa hladna do njega, da me še zdaj boli srce.
Nisem ga upala niri pogledati v oči, ker sem komaj zadrževala solze. Pogrešam ga, ful.
Posted 30 May 2008 - 08:02 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users