Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 25 August 2011 - 11:16 PM
Meni gre tudi za živce to, predvsem dragi/draga, prav izumetničeno in prisiljeno se sliši.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 August 2011 - 11:22 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 August 2011 - 07:43 AM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 26 August 2011 - 08:00 AM

Posted 26 August 2011 - 08:32 AM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 26 August 2011 - 08:51 AM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 August 2011 - 11:19 AM
še huje je pa, če reče samo MOJ, js ošpice dobim, res.

z mojim sva šla tja pa tja, moj mi je kupil to in ono, blablabla.

+1
In, ko sem ze pri tem ... je ze bilo omenjeno ... izraz "LAJKAM"! OSPICE!!!
V bistvu mi je ful neumno, ko kdo pred drugimi kliče z ljubkovalnimi imeni, ne samo moj/moja, lubi, draga/draga. Dobim občutek, kot da prav hočejo pokazat, kako zelo se imajo radi, kako so kul in oh in sploh.
+1
Saj ga bo počasi konec, upam, vsaj v vsej njegovi veličini.
Samo potem se bo pa začel ... SNEGEC !

: D
Posted 26 August 2011 - 12:25 PM
Ko jaz svojega fanta omenjam drugim, ga pač omenim z njegovim pravim imenom. Ponavadi ljudje hitro ugotovijo, da gre za mojega fanta, če pa ne, pa vprašajo.

Ne razumem nadute ljudi. Kaj imajo od tega? Se počutijo tako zelo ogrožene?
Posted 26 August 2011 - 01:11 PM
še huje je pa, če reče samo MOJ, js ošpice dobim, res.

z mojim sva šla tja pa tja, moj mi je kupil to in ono, blablabla.

mene ena prijateljica za štos kliče draga, js pa njo lepa.

Jaz, ko govorim o "mojmu" rečem "moj". Ampak to ni nič ljubkovalno, ampak enostavno okrajšava od "moj fant, moj partner" in podobno.
Pri nas so v družbi tudi muci, "hani", lubi, ... ki mi niso najljubše, ampak probam ignorirat, saj sva tudi midva nekaj časa imela interno foro, da sva en drugega klicala piško ali spiško. In potem sva se kar navadila in niti opazila nisem več, da ga kdaj tako pokličem.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 26 August 2011 - 01:14 PM
Jaz pa striktno po imenu (na začetku sem ga še celo po priimku, ha ha) in znorim,
če me kdo drug kako drugače pokliče.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 August 2011 - 01:22 PM
(na začetku sem ga še celo po priimku, ha ha)

Jaz sem ga šele par dni nazaj preimenovala v imeniku v J., prej sem ga imela po imenu in priimku. XD
― V. Van Gogh
Posted 26 August 2011 - 01:27 PM
Jaz ga bom pa pustila po imenu in priimku. x)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 26 August 2011 - 02:24 PM

Meni gredo tud na živce vsi, ki naslavljajo svoje partnerje s kakšnimi osladnimi. Ena moj prijateljica in njen tip se tud v družbi kličeta muci pa muca. JAOOOO O_o ?
Posted 26 August 2011 - 02:35 PM
pa "dihanje za ovratnik" mi gre enako na živce(predvsem punce so tiste, ki so rade posesivne,pa nonstop morajo bit poleg....da ja ne pobegne kam...

-"duhovitneži"(ki vsak stavek,pogovor obrnejo na hec, pa še to tak totalno tup

Posted 26 August 2011 - 09:08 PM
Naaa zivce mi gredo ljudje, ki te prizadenejo in si ne dajo dopovedati, da so te prizadeli in, da bi rad imel vsaj nekaj casa pred njimi mir. Ne razumem, kako ti lahko nekdo v isti sapi izkazuje naklonjenost in nenaklonjenost. Ali pa samo jaz cloveka preprosto ne razumem.
Posted 26 August 2011 - 09:13 PM
(na začetku sem ga še celo po priimku, ha ha)

Sally, mene tudi zanima zakaj.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 26 August 2011 - 09:26 PM

Ko sem huda nanj, je tudi pozvan po priimku. ˘˘
Posted 26 August 2011 - 09:28 PM
Meni je ful seksi to.

― V. Van Gogh
Posted 26 August 2011 - 09:30 PM
Meni tudi, meni je njegov priimek ful všeč.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users