Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5681 replies to this topic

#5061 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 14 April 2021 - 11:37 AM

Kavbojke ne kupovat, dol lezejo.

Blazno težko je dobit kavbojke, ki niso kot pajkice. Samo Levis sem našla.

Majice so ok. Okoli rokavov malo čudno skrojene, ampak za to ceno naj jim bo. Cos ima to pogosto malo mimo narejeno, za precej višjo ceno.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#5062 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 16 April 2021 - 08:02 PM

Mene je odvrnilo to, da nisem mogla nič probat so imeli zaprte garderobe, brez tega ni variante da kaj kupim sploh če ne poznam firme/številk zdaj pa še toliko bolj ko zaradi trebuha nisem ziher kako mi bo kaj stalo
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#5063 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 16 April 2021 - 08:50 PM

Frčica, kako to misliš, trgovine so polne širokih kavbojk. Ali si mislila samo na Reserved?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5064 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 16 April 2021 - 10:10 PM

Slabo sem se izrazila. Ne maram sirokih, pri oprijetih pa ne maram obcutka pajkic. Te ki imajo vec elastana se tudi ful hitro raztegnejo. Levis je imel edini oprijete z minimalno elastana, visji pas. Le temnejse bi lahko bile.
Coco, ali lahko doma pobarvas ali das kam pobarvati, da bi bil jeans res temno indigo barva?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#5065 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 April 2021 - 07:40 AM

Aaah, so. Ja, elastan v kavbojkah zna hitro propasti. :/ A veš, da ne vem, kje bi barvali, mogoče v kemičnih čistilnicah? (V Lj velikokrat ne vem, kam bi kaj nesla, v Bg imajo ogromno tovrstnih storitev, barvanje vseh možnih materialov, predelovanje, čevljar na vsakem koraku, itd., pred leti so ufurali tudi sneaker spa in vsakič, ko čistim in ščetkam svoje bele superge, pomislim, kako bi mi prav prišli. ) Nisem še nikoli barvala v indigo, samo osveževala črno, tako da ne bi vedla. Je pa kolega, ki je redno osveževal črna oblačila, prisegal na barve Coloreria Italiana, če ti to kaj koristi, predvidevam, da so kvalitetne.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5066 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 17 April 2021 - 08:28 AM

Coco, hvala, tudi jaz sem barvala le s crno.
  • 0

#5067 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 29 April 2021 - 03:19 PM

Ima kdo izkušnje z udobnimi platneni espadrilami za pozno pomlad/poletje? Rada bi, da se samo nataknejo in so primerne tudi za malo daljši sprehod 😊
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#5068 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 29 April 2021 - 05:09 PM

To tudi mene zanima. Ful so mi lepe, ampak vidim samo krvave žulje, ko pomislim na njih.

• 0

#5069 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 29 April 2021 - 06:35 PM

Jaz imam take na pasek zadaj iz Zare, so ok, noben presežek.

Ene platnene sicer z gumjastim podplatom (ne ta ratanast look) sem kupila več let nazaj v Alpini in so super comfy, nič ožulile. Kolegica ima iz Masa od Replay, so hudo lepe, pa ful jih nosi, tako da so verjetno tudi fajn za nosit. 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#5070 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32304 posts

Posted 30 April 2021 - 06:50 AM

Tole sem zasledila na strani trgovine, ki je pri nas, esapdrile Verbenas https://www.facebook...66035420274654/

Jaz sem sicer imela ene super lepe in udobne in Deichmanna, nežno roza z svetlikajočimi pikicami, sem jih uničila do konca v dveh ali treh poletjih, ker sem jih res veliko nosila, potem pa valda ni bilo več takih...
  • 0

#5071 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 30 April 2021 - 07:29 AM

Uuu super, hvala za tole informacijo. Drugace imajo free shipping po Evropi na njihovi uradni www.
  • 0

#5072 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27665 posts

Posted 02 May 2021 - 12:17 PM

Sneaker spa! : )))

Frčica, jaz imam ene ožje indigo kavbojke iz Bonprix spletne trgovine, samo je lanski model, jih ne najdem trenutno. Zaenkrat se lepo nosijo.

Ima katere one pletene Alpinine čevlje (Draž)?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5073 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19153 posts

Posted 05 May 2021 - 12:31 PM

Kaj menite o Adrijanini novi kolekciji? Men se zdi 50€ ful za navadno majico...

• 0

#5074 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85941 posts

Posted 05 May 2021 - 12:35 PM

Meni tudi. Te pletene pa meni niti do popka ne bi prisle, ne vem, kdo to nosi.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5075 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16983 posts

Posted 05 May 2021 - 01:15 PM

Meni vizualno ti topi niti niso napačni, ne vem kako se sicer to pletenje obnese na koži. Moteče je, da so kratki in pa seveda cena. Obleka za dojenje mi je sicer ful simpatična in bi kaj takega nosila brez potrebe po dojenju. Na splošno pa se mi zdijo njene stvari čisto predrage, ni to za mojo denarnico. Podobno kot torbice Lili Žagar.  :D

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#5076 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 05 May 2021 - 01:24 PM

Meni so te pletene predebele za poleti za nosit. Da imaš nekaj čez oblečeno pa smešno zgleda, ker je tako debel material in se vidim pri ramenih kot da bi bilo napihnjeno.

Pa ta kroj, ki se zaključi čisto ob vratu in debelo pletenje. Prav vidim kako bi se utekočinila med joškami.

Ta oversize majica mi je pa krneki. Škoda, da nisem spravila svojih iz 90ih.

• 0

#5077 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85941 posts

Posted 05 May 2021 - 01:37 PM

Jaz bi tudi svicala kot konj v tem. Neuporabno, v glavnem.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5078 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46026 posts

Posted 05 May 2021 - 05:14 PM

Ce pa to so kosi, ki jih vsak potrebuje v omari. Isto kot baby pink in baby blue trenirko... aja ne rece se jim vec trenirka ampak lounge wear.

Salo na stran, ima nekaj lustnih kosov, ampak vecina njene kolekcije ni “my cup of tea”.

A Lili Žagar? A mislis Lili Čadež?
  • 0

#5079 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 05 May 2021 - 05:35 PM

Ne, njena znamka Lili Inti.

Meni tudi samo lepo izgleda, uporabno pa ni.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#5080 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46026 posts

Posted 05 May 2021 - 06:25 PM

Oh, nisem vedla. Zanimivo, da se je vrgla v te vode.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users