Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#5061 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5199 posts

Posted 28 May 2008 - 08:15 AM

Pomoje sm se glihkar odločla, da bom vse skup nekam poslala. Ne vem zakaj skoz mislm, da sm jz odgovorna za to, kaj drugi počnejo. NOT. Vsak ma svojo pamet in nej dela z njo kar hoče, jz se ne mislm več obremenjevat s tem.

In če nam nehala vnaprej morit s stvarmi, ki se po vsej verjetnosti sploh navjo zgodile, si bom vrat prerezala. Jap. smile.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#5062 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 May 2008 - 08:19 AM

QUOTE(Frida @ 28. 5. 2008 - 9:15) View Post

Koga je predzadnjič katapultiralo od mize po čike?
hmm.gif laugh.gif laugh.gif

To bom najbrž jaz. oops.gif Pa še zato, ker je Frida na kolenih moledovala naj jih grem iskat, hi hi.

Buggy, please.....da te ne bo kap že pri teh rosih letih. Pojdi puzzle zlagat. sleep.gif Pa nočem biti nesramna...samo dobro ti želim.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5063 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 28 May 2008 - 09:19 AM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#5064 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 May 2008 - 09:34 AM

Bom vas jaz prijela v roke. Nobena več ne bo drznila po čiku seč sleep.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 28 May 2008 - 09:38 AM

Obupno se počutim zarade ene stvari ... Ne vem, kako naj to v sebi premagam, res. In ravno zdaj, ko me čaka ogromno dela in bi se morala skoncentrirati na to. Jebena čustva .... Aaaaaaa .... cry.gif
  • 0

#5066 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 28 May 2008 - 09:43 AM

^^ Mogoče se ti vse skupaj še zaradi tega zdi težje. Pritiski naredijo svoje.
Idi v naravo. Sama. Se magari zjoči, potem pa poskušaj ugotovit, koliko je dejansko resen problem in kaj lahko storiš, da ga omiliš.
Meni pomaga tudi šport, da glavo prepucam ali smeh s prijatelji.
Vso srečo! kiss.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

• Guests

Posted 28 May 2008 - 09:59 AM

Hvala, Adriane, zlata si. kiss1.gif Točno vem, kaj bi se moralo zgoditi, da bi se bolje počutila, ampak žal to ni mogoče, ker je odvisno še od nekoga. cry.gif Bom morala sama, ja... Kot že tolikokrat poprej ... Uhhhh, kar ugreznila bi se nekam ... cry.gif
  • 0

#5068 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 28 May 2008 - 10:17 AM

Povedala sem mami včeraj in sva se danes pogovarjali o selitvi in je začela jokat cry.gif
pa nikol ne joka
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 28 May 2008 - 10:55 AM

Vse mi gre na živce. Totalno sem psihično uničena in ne vem več, kaj naj nardim. Pa še ful samo se počutim.
  • 0

#5070 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 May 2008 - 12:48 PM

Jaz za cigarete krivim svoje stresno življenje. closedeyes.gif

SOVRAŽIM LJUDI, KI PO NEKI ČUDNI LOGIKI MISLIJO, DA JE ZAŽELJENO, DA SO DJ-i ZA 1km NAOKOLI SEBE!!! Pri nas v okolici živi eno budalo, ki štanc (itak, to so tak posebna vrsta ljudi) nabija tako, da mene včasih stresa v stanovanju. Jao ej, če ga bi mela tu, bi po moje prišlo do krvošprica.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5071 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 28 May 2008 - 12:49 PM

Fakin šit. Kje zaboga naj najdem kaj pametnega o novoveški zgodovini Afriki. Naj gre v tri krasne če se je odločil to raziskovat, zakaj zaboga mora s tem pol nas nonstop filat in na izpitu samo Afriko spraševat? Ko pa je izdal knjigo o Aziji pa je bila Azija oh in ah. Naj vsaj tiste knjige, ki jih ima iz knjižnice sposojene vrne v knjižnico, da se bomo vsaj iz česa imeli za učit...
  • 0

#5072 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 28 May 2008 - 08:27 PM

Joj določeni ljudje mi grejo tako na živce s svojim obnašanjem da nevem kaj naj, poleg tega pa govorijo eno in seveda delajo drugo kar me tako razkuri potem sem pa še na koncu jaz tista sitna in vsega kriva evil.gif
  • 0
We must let go to live on.

#5073 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 28 May 2008 - 08:53 PM

Da nebib la skos tko dobre volje in vsa naspidirana, ker me utrujapočas tongue.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#5074 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6797 posts

Posted 29 May 2008 - 12:56 PM

Zapiske za nem imam woot.gif
Zdaj se lahko grem učit rolleyes.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#5075 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 May 2008 - 01:00 PM

Sovražim folk, ki misli, da je njihovo mnenje merilo za vsa ostala. Se pravi - če kdo enako razmišlja in "deluje", kot oni, je kul... če odstopa, je pa že beden in čuden.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#5076 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 29 May 2008 - 05:02 PM

globoko razmišljam, da bi pustila službo. ker me ne cenijo. sem deklica za vse oz. pomožna tajnica / kurirka, ko me potrebujejo, drugače pa glumim gljivu. ko je pa panika, pa ostalim zagusti, pa jaz rešujem situacije. in to tajnici, ki sem jo pred tremi meseci jaz uvedla v posel, sedaj me pa uči kako naj se na telefon javim.
mislim, da je ful brezveze, da imam univerzitetno izobrazbo in da razmišljam o magisterijo. to kar jaz delam bi lahko delal človek z osnovno šolo.
o plači ne bi začela, ko je druga zgodba.
in tako stvari potekajo že deset mesecev (hmmm, a ni pripravništvo v javnem sektorju tako dolgo? ne pri nas, ker je fino imeti izobraženega pomočnika, ki dela za male pare ---> sem cenejša kot študent)

no pa sem se malo izkihala!
  • 0

• Guests

Posted 29 May 2008 - 05:19 PM

Supergirl, točno vem, kako se počutiš. Sem bila v podobnem šmornu. cry.gif
  • 0

#5078 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 29 May 2008 - 05:22 PM

Supergirl, ti kar razmišljaj v tej smeri in diskretno išči novo zaposlitev. Da si nekje, kjer se ne moreš razvijat, je popoln absurd! Sploh pri tvojih letih!
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#5079 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 May 2008 - 05:24 PM

Preveč sem spala danes. Vsega skup med 12 in 13 ur ermm.gif . Grem še malo naokoli, pol pa spet študij.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5080 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26148 posts

Posted 29 May 2008 - 05:26 PM

Popoldan sem za 2 uri kar mrknila...spala sem kot top! Se šibam zdej učit. 6.6. se nestrpno približuje.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users