Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36332 replies to this topic

#5061 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 August 2007 - 12:25 PM

Jst sem se peljala mimo dvakrat. Modro osvetljavo so imel smile.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5062 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 August 2007 - 12:29 PM

zakaj se pa nisi ustavla in šla v gužvo, da bi mi lahko povedala, kako je blo? tongue.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#5063 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 26 August 2007 - 04:09 PM

thumbup.gif šparovček je odprt! mi je mami pokazala kako se to nardi =)

adriane - v Tivoliju je bilo kar precej ljudi, niti ne tako veliko starih kot prejšnje leto, a mladih pa zagotovo. varnostniki so bili pri stopnicah in tipali po torbicah (kot da skrivam drogo ali kaj), ograja vse povprek. Več dekličev in fantičev je bilo zunaj kot notri (hecno, a ne, saj smo vendar bili LE zunaj =)), a le za toliko časa, dokler niso spraznili polne vrečke alkohola. Skoraj kot na maškaradi (vsi vemo zakaj se gre, a ne =): buffalo, zvezdice, mini kiklce, joškice, frizure za kozlat itd..). Anyway, malo pivo, union, toplo seveda, je bilo 3€ (!), prijetna novost pa je bila poleg Zale še navadna voda Dana. Kar se tiče samega Umeka in njegove glasbe bi težko rekla, da je pogruntal nekaj novega, meni je bilo vse na moč podobno, z vmesnimi hik, bump in tresk dodatki (Martin audio ozvočenje, najboljše kar se sploh da dobit) . Všeč mi je bil light-show, mislim, da so se kar potrudili (posebej so me fascinirale luči "moving head" s koračnim motorjem, ki so se prav elegantno vrtele). Okoli so hodili "simobilovci" in so za vsak poslan sms dali štumfek za mobitel/mp 3. Lani so bile še majice, cd-ji in blokci za pisanje, letos nič. Aja, pa zastonj salomonelo so dajali, v obliki sladolednih kepic =) Pa da ne pozabim še na Ladota, Jankoviča in ostale govorce, ki so se silili pred mikrofonom. Koliko denarja so na koncu zbrali ne vem, a okoli 10ih, pol 11ih je bilo okoli 10.000 € (končni cilj je bil 50.000€)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#5064 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 26 August 2007 - 10:48 PM

Jazst sem bla v Tivoliju, na Umeku ne, ne maram te muske. Maškar polno, ja.(: Pjanega folka p se meni ni zdelo neki velik. Uglavnem dolgčas, zame.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#5065 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 27 August 2007 - 10:51 AM

nism lih računalniški tip osebe biggrin.gif in me zanima, kako narediš video. npr. mam en komad in bi ga rada dala na you tube. kako temu komadu dodaš video (iz slik)?
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#5066 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26392 posts

Posted 27 August 2007 - 11:49 AM

windows movie maker je ena od opcij. kako to narest, ti pa ne bi več vedla povedat ... je že nekej cajta minil, odkar sm se s tem hecala :/.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5067 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 27 August 2007 - 11:52 AM

ok, hvala!
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#5068 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 27 August 2007 - 02:03 PM

No da povem svojo situacijo. Izpit sm pisala 6 in s to oceno nism zadovoljna. Lahk grem še na en rok, sam je ta zadnji in me skrbi da ne bi v primeru popravljanja tega pisala negativno. V pravilniku sm prebrala slednje:
Člen 31
[size=1]Študent se zaradi izboljšanja pozitivne ocene lahko odloči za ponovno opravljanje izpita. To pravico ima
le enkrat pri vsakem predmetu. O tem mora najkasneje v treh dneh po objavi rezultatov obvestiti učitelja.
Učitelj prijavnico z vpisano oceno razveljavi. Veljavna je ocena zadnjega opravljanja izpita.
Študent lahko izjemoma popravlja oceno izpita tudi kasneje, vendar najdlje do diplomiranja, po predhodni
odobritvi komisije za študijsko področje na utemeljeno prošnjo študenta. V primeru, da pri popravljanju dobi negativno oceno, se mu prizna, da je izpit opravil z oceno šest.[/s
ize]

Kaj a to slučajno pomen, da če zavrnem oceno 6, se mi potem kljub temu, da pišem izpit negativno, vpiše 6?

Men to ni jasn.... To je sam v primeru, ko popravljaš oceno kasneje,a ne?
  • 0

#5069 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26364 posts

Posted 27 August 2007 - 02:08 PM

Kot jaz štekam je takole:

1. Če greš zdaj takoj popravljat, ti velja nova ocena. Če narediš z 8 je potem končna ocena 8, če padeš, potem padeš.

2. Če imaš utemeljeno prošnjo za kasnejše opravljanje izpita, je zadeva taka: če pišeš višjo ali enako oceno, je veljavna tista ocena, če padeš, ti podarijo 6.
  • 0

#5070 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 27 August 2007 - 02:16 PM

ja no sj se mi je zdel, da ne bo to tak lahko biggrin.gif Hvala
  • 0

#5071 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26364 posts

Posted 27 August 2007 - 07:55 PM

A še koga, po tem, ko je suhe fige, peče jezik?!?!?
  • 0

#5072 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26364 posts

Posted 28 August 2007 - 08:55 AM

Mnja...mam že drugo vprašanje:

punce, kakšno vpisnino mate za fax? Natančneje tiste, ki ste/boste vpisale absolventa. Slišala sem, da je na EF 15€, na PF 30€, pri nas pa nas hočejo odret za astronomskih 63€. Se vam zdi to normalno? Za absolventa ko nimajo nič zveze z nami? Nobenih predavanj, vaj...?!?!?
  • 0

#5073 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 28 August 2007 - 09:01 AM

ojla, mene zanima če katera na forumu obvlada angleščino- slovnično, imam pol strani za prevest, tekst mora biti res pravilno slovnično napisan, saj je povzetek diplomske naloge!

hvala help
  • 0

#5074 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26364 posts

Posted 28 August 2007 - 09:02 AM

predlagam, da žrtvuješ par 10€ in daš to profesionalno prevest (kakšnemu študentu višjega letnika angleščine).
  • 0

#5075 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 28 August 2007 - 09:03 AM

[quote name='besweety_inside' date='28. 8. 2007 - 10:01' post='400160']
ojla, mene zanima če katera na forumu obvlada angleščino- slovnično, imam pol strani za prevest, tekst mora biti res pravilno slovnično napisan, saj je povzetek diplomske naloge!

hvala help
[/quotzmankuje mi časa,in jaz sem tud , kadar sem lahko komu tukaj pomagala, upam da bo kdo tud meni=)
  • 0

#5076 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26364 posts

Posted 28 August 2007 - 09:05 AM

Amm...pošlji meni. Po moje kar obvladam, glede na to da imamo vso študijsko literaturo v ANG.
  • 0

#5077 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 28 August 2007 - 09:15 AM

hvala pol smo rešili moje vprašanje wink.gif
- opzarjam zato, da ne bo prevelikega navala, ker mam sam pol strani=)
  • 0

#5078 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26364 posts

Posted 28 August 2007 - 09:17 AM

Torej ostaja aktualno moje vprašanje glede vpisnine biggrin.gif
  • 0

#5079 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 28 August 2007 - 10:33 AM

Jaz se žal ne spomnim cene, se mi pa zdi da je bila dokaj nizka, torej nižja kot normalni vpis. Aja, sem na FF.
63€ je res veliko, lahko vprašaš zakaj taka cena, ampak plačati boš morala pa vseeno.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#5080 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26364 posts

Posted 28 August 2007 - 10:34 AM

Smo pisal predstojniku katedre in je zagotovil, da se bodo o tem pogovarjali na jutrišnji seji za študentske zadeve or sth. like that.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users