Plusi & Minusi
Posted 16 January 2009 - 08:20 PM
+ frendice
- šola me sploh ne veseli več
- ne bom ga vidla pol leta
- okužla sm se
- pjača
- ful preveč mi paše zle enga skadit. tazvitega.
Posted 17 January 2009 - 03:28 PM
+ bubimir
+ Flaksna
Se oproscam, ker sem radovedna ma .. kaj je to dvoje?

Posted 17 January 2009 - 03:58 PM

Bubimir je bla pa ena risanka. Čeprav domnevam da je najbrž ljubkovalno ime za njenga poba. Dvomim, da so kake asociacije med enim in drugim..

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 17 January 2009 - 04:37 PM
+ internet in skype
+ končala sem še eno seminarsko
- čakajo me še 4 seminarske
- učit se morm začet
Posted 17 January 2009 - 06:27 PM
Flaksna pr nas pomeni laks.

Bubimir je bla pa ena risanka. Čeprav domnevam da je najbrž ljubkovalno ime za njenga poba. Dvomim, da so kake asociacije med enim in drugim..
Aaa Cvetka hvala ti! Mi cisto zadostuje taksna razlaga.

Posted 17 January 2009 - 06:44 PM

Posted 17 January 2009 - 06:52 PM
+ glasba
+ familija
+ fant
- BABICA!!!
Posted 17 January 2009 - 07:07 PM
Bubimir pa kličem svojega poba, ja. Je pa to samo eden izmed njegovih mnogih nadimkov, ki so se nabrali v roku treh let.
Posted 17 January 2009 - 07:19 PM

P., me spravlja v smeh pa sploh je fajn

sestra
upam, da zcnem delat naslednji teden ker se mi bo doma strgalo
filmi, ki se mi vlecejo dol

mami, ker res ni dobr ce je skoz doma. je fajn, sam ko se nasitis druzbe nekoga
B., kaj mu ni jasn???
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 17 January 2009 - 07:19 PM

Posted 18 January 2009 - 08:20 PM
+/- Fant
-ljubosumna sem kakor še nikoli v življenju
-mood swings
-alkohol (ful mi gre na živce ker fant skos pije.pa saj ne da je alkoholik ali kaj

-samo jem
-pogrešam ga neopisljivo veliko
-obodbje imam, ko si kar domišljam stvari in nisem prepričana v njegovo zvestobo
Posted 21 January 2009 - 07:15 PM
+ družina, včasih se premalo zavedam kako mi je z rožicami postlano
+ fant
+ plani za morje
+ čaji (sadni, zeliščni, mešani, zeleni...obožujem ga)
+ nova mobilna igračka, ni mi žal za nakup
- soba,... kabuuuuum
- zdravje
- ne/zavedno manipuliranje
- ljudje, ki začnejo palamudit na neko vprašanje. mislim hej, sej nismo v osnovni šoli, češ, ne, ne povem kje sem kupila hlače, zato ker bom te mela samo jst. ...v tri krasne
- bližajoči se izpit
- nadutost
Posted 21 January 2009 - 07:31 PM

moje mače
K.
spanje
nov frfru
M.&T., seka nam

kaj enim v službi ni jasno?! budale!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 23 January 2009 - 12:36 AM

dlesen imam totalno vneto in boli!!
Nekdo me ni poklical
P. je zmaglil

dobila sluzbo
prebelila sem sobo, ful je lepa zdaj
komi cakam da navlecem moje stvari
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 January 2009 - 01:57 PM
+ pozdravla sm se
+ jutri greva plesat
+ lubi
+ Maja
- mraz je
- kosilo pride šele čez pol ure, js sm pa tako lačna
Posted 23 January 2009 - 02:19 PM

jutri, moje reci

dlesen manj boli
danes popoldne sem sama doma

pripravit moram prezentacijo, ne daaaa se mi!!!
jutri morm ze ob ene sestih vstat
Posted 23 January 2009 - 02:29 PM

+ plesne
+ lubek
- bacili, ki razsajajo okol
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 23 January 2009 - 06:01 PM
+kosilo v mehiški
+Dexter
+Tina Dico
-absolutno nič se mi ne da, pa bi se mi moralo
Posted 23 January 2009 - 06:21 PM
+ menjali smo kopalnico ...res je lepa

+ pogovorila sem se z mami o stvareh, ki so me mučile
- v ponedeljek imam izpit, pa ne znam še kaj dosti
- čaka me ful stvari za pospravit in uredit
- cel dan sem bila v hiši, nism šla nič ven na zrak se zluftat, pa bi mi tko pasalo, da bi se lažje naprej učila..
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users