Pazi, da ti ga kdo ne ukrade.

Slike vaših hišnih ljubljenčkov
Posted 03 January 2014 - 04:17 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 January 2014 - 08:04 PM
joj kak so lepi
Posted 03 January 2014 - 09:18 PM
Mislim, da ni bojazni, ker se boji tujcev. Veš kake je počel lani, ko smo fasado barvali, malarje je skoz hodu na okno gledat, pol pa sam, da mu je kdo potrkal po šipi je naredu ogromne oke, ves preplašen in piči mirko, pa je bil za šipo. No, ko me je pa en malar prosil, če ga lahko poboža, sem ga prinesla ven, je bil v mojem naročju pa je totalno znorel, k ga je un želel sam pobožati. Tako, da sva šla sam nazaj noter. Isto je bilo zadnjič k je en model tle pri meni prespal, skoz ga je zanimal kdo je, sam zraven pa ni prišel, je sam stegnu, če se je počutil ogroženega. Drugače pa tale naš lubani Taj je bil najden na smetišču v Postojni in predvidevam, da je to njegovo obnašanje posledica tistega okolja, kjer je bil ropot, čuden folk plus psi, ker njih se enako blazno boji.
Je pa moja senca on, mu dostikrat rečem, no pejdi sledilna naprava za mano, magari na skret če je treba. Kakšen to počne, ko pridem domov, točno ve, da sem js in vedno prileti iz ene sobe in pozdravi ter se pride popestovat pa tako nežno te s tačko po faci poboža in poliže če je treba. Res kar se karakterja tiče, mu noben od mačkov kar sem jih kdaj imela ne seže do konice repa, on je 1a cat, on je car oz moj mačji kralj in to točno ve:)
No pa še par fotk in vam neham utrujat z njim:)
Ko sta se imela z Diegotom še rada, njega ful pogrešam, se je malo pred novim letom odselil k sestri, Taj na žalost še zamar nima, da ga ni, čedalje bolj tak je, da želi, da je on edini:
Ko ti skočim v glavo, je zelo zabavno (meni seveda ne)
tudi jaz imam svoj povštrček:)
takole se igramo skrivalnice
Posted 03 January 2014 - 11:41 PM
hjoj
Posted 05 January 2014 - 02:36 AM
Mr. Bombastic
Zadnja fotka mi je prav za zjokat smešna, da zjutraj še vsa zaspana na ta prizor naletiš ti po moje srce v hlače pade
Ali pa ne, ker si navajena - kar je verjetneje
Tole sicer ni moj mačon, zadnjič sem ga pri mesarju zagledala in mi je bil ful lep (bajskast), pa sem ga morala šklocnit.
In še malo igranja v Photoshopu:
Posted 05 January 2014 - 11:21 AM
Ojoj no, kok je dobr ne glede, da deluje tako, kot bi s tremi levimi vstal in ne sam eno:) Js bi ga vseeno z veseljem počohala in malo pocrkljala:D I just love cats!
Posted 13 January 2014 - 09:37 PM
takole se je začelo leta 2013
---takole pa se je nadaljevalo
Diego se je z novoletnimi prazniki preselil k bratu Leeju, pesonja in bratu Mauiu.
Pri meni je pa g. Taj:D
Pa prosim ne me napast, da jih mučim al pa kej, ker pes je naravnost užival, Diegotu res ni bilo všeč, ampak ni imel tega na sebi niti 5 minut. Maui se je pa igral s tem, sploh s kapo, ovratnik ga pa ni oviral! To smo se samo slikal tako za hec, drugače pa niso imeli tega na sebi itd, da ne bo katera mislila, da jih v kake cunje oblačimo.
Posted 13 January 2014 - 09:52 PM
in še od sestričen psi
No eto to je to, me pač otrok naše sorte nimamo, mamo pa vse mačje ali pasje ali pa obojne otroke na 4ih nogah:P
Posted 13 January 2014 - 10:34 PM
Haha, kakšne pojave so s temi naglavnimi okrasji
Edit: upsi, mislila sem plus stisnit, pa sem ponesreči na minus pritisnila, sorry
Posted 14 January 2014 - 11:50 AM

Posted 06 February 2014 - 04:25 PM
Še malo tega strašnega tigra.
Rawr.
After all this time?
Always.
Posted 06 February 2014 - 04:43 PM
Ris
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 06 February 2014 - 04:55 PM
OMG Kak kjutiš
Posted 06 February 2014 - 05:37 PM

Posted 06 February 2014 - 06:14 PM
omg Nincha kako kepo maš ti doma:) Kje si ga vzela?
Posted 06 February 2014 - 06:24 PM
Ni moj, od očija je. Žal ne vem. :/
After all this time?
Always.
Posted 06 February 2014 - 06:42 PM
Ris
Ja, tudi jaz sem dobila to asociacijo. Nenormalno prikupen je!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 February 2014 - 07:06 PM
Nincha, a sem sitna če te prosim, da se pozanimaš? Hvala:)
Posted 06 February 2014 - 07:14 PM
Lahko se pozanimam. Vem, da muc ni rodovniški, pa v Grosuplju nekje sta ga vzela. Bom vprašala za kontakt.
After all this time?
Always.
Posted 07 February 2014 - 07:05 PM
dej ja:)
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users