Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5061 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28081 posts

Posted 24 August 2011 - 12:21 AM

QUOTE(ora @ 18. 8. 2011 - 11:47) View Post

Lekarnar

Ora, oni je slika, ja. laugh.gif

QUOTE(Ana @ 22. 8. 2011 - 20:49) View Post

Folk, ki si naroči neke cocktaile nekje na morju in potem to slikajo iz 20 različnih kotov, kot da je to NEVEM KAJ.

Hihi, P. je tudi alergicen na tak folk, enkrat eno kolegico obdelal, ker je fotografirala nase kosilo. Pa on - ja jebemti saj je samo obicajno kosilo, a je res treba vse poslikat?!? : D Ona se seveda ni dala motiti in se dandanasnji lahko spremljamo njene prehranjevalne navade.

QUOTE(_M_ @ 22. 8. 2011 - 21:00) View Post

men grejo blazno na živce slike, ko folk skače v luft

Ker so take slike takoooo očitno "narejene", umetne oz. ne vem, kako bi povedala,

Jump photos, meni so pa kul, itak, da so namenske, samo ene so prav posrecene. Se vedno raje to, kot pa, ko nekdo vidi, da ga fotografiras (rad bi ujel cloveka neopazno, v taksni ali drugacni akciji) in se takoj postavi v "gasilska fotka" pozo.

;)

Mene enkrat na pol leta FB potegne v vrtinec fotk znanega in neznanega folka ... ko se ovem na hitro pozaprem vsa okna in odidem v najtemnejsi kot, da me najde pozabljenje. : D : D

Preden cisto zaidem ...

NA ZIVCE MI GRE

SONČEK

!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5062 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 August 2011 - 12:26 AM

Saj ga bo počasi konec, upam, vsaj v vsej njegovi veličini.
Samo potem se bo pa začel ... SNEGEC !

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5063 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 August 2011 - 05:22 AM

laugh.gif
  • 0

#5064 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14312 posts

Posted 24 August 2011 - 06:52 AM

Pa MORČK

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#5065 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26187 posts

Posted 24 August 2011 - 06:59 AM

MORČI!

Ne maram te fakin' sparine. Ne maram, da se v službi ne zmislijo, kdaj se bomo selili, ne maram tega, da dobimo čez 1 teden novo šefico pa še sedaj ne vemo, kdo sploh je (ime in priimek sta nam znana)...
hvala bogu bom po novem v pisarni z 2 tipoma. Hvala!
  • 0

#5066 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29997 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 August 2011 - 08:26 AM

na živce mi gre folk, ki jamra, ko mora prehodit 200 m. danes je ena perla izjavila, da je morala parkirati v vukojebini (beri: nekih 300 m od stavbe), ker bodo začeli računati parking. pa je iz LJ, stoji vsako jutro in popoldan na obvoznici, ampak koncept avtobusa je pa fujči, a ne. rolleyes.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5067 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 August 2011 - 09:58 AM

Ljudje, ki živijo v lastnih lažeh!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#5068 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 24 August 2011 - 01:21 PM

Sorodstvo (beri: fantova sestra z družino), ki se ležerno in brez povabila najavi, da bodo ta vikend prišli k nama na celodnevni obisk iz drugega konca Slovenije. mad.gif

Saj ne bi imela nič proti, ampak gre za nekaj let starejšo sestro, ki mojega fanta ni poklicala že več kot leto dni, da bi ga vprašala, kako je kaj. Sproti ga je prek smsov obvestila le, ko je kakšen izmed njenih 4 otrok imel rojstni dan in bi bilo spodobno, da bi njegov stric (=moj fant) poslal kakšno darilo.

Vmes je prišlo tudi par emailov, kjer ga je med vrsticami prosila, če bi ji lahko posodil kaj denarja. Pa nekaj, v katerih ga je spraševala, če ve za kakšno dobro službo zanjo in če bi ji lahko kaj zrihtal (čeprav sva na drugem koncu Slovenije kot ona). rolleyes.gif

Povabila se je kajpak prek smsa, ne da bi poklicala in vprašala, če imava slučajno kaj časa. Niti na pamet ji ni prišlo, da naju mogoče ni ali da imava kaj drugega v planu.

Seveda je ob tem samoumevno, da bi midva plačala kosilo in vse stroške, ki bi nastali s celodnevnim obiskom nje, njenega moža in štirih neukročenih otrok.

Od njih pa seveda nikoli kakšnega povabila za obisk. Saj tudi nočem it, ampak vseeno...

Take stvari me ful pogrejejo! dry.gif

QUOTE(Princeska @ 24. 8. 2011 - 10:58) View Post

Ljudje, ki živijo v lastnih lažeh!

Podpis x 1000000!

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#5069 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 August 2011 - 01:23 PM

QUOTE(Immortelle @ 24. 8. 2011 - 14:21) View Post
Sproti ga je prek smsov obvestila le, ko je kakšen izmed njenih 4 otrok imel rojstni dan in bi bilo spodobno, da bi njegov stric (=moj fant) poslal kakšno darilo.

down.gif

Drugače pa so mi znane takšne scene ... v malo drugačni obliki, ampak osnova je še vedno ista - izkoriščanje,
totalno pomanjkanje čuta za kulturo in primernost. Jaz bi ji odpisala, da nimam časa. Take ljudi treba hitro
postavit tja, kamor spadajo ... sicer postanejo paraziti, ti pa njihov gostitelj.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#5070 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 24 August 2011 - 01:34 PM

Ja, saj. down.gif
Sva pa itak imela druge stvari v planu, tako da naju res ne bo doma.
En folk res nima občutka za nič. AJEBES.jpg
  • 0

#5071 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 August 2011 - 01:41 PM

Meni so najhujše kakšne mlade familije z vsaj tremi froci, ki se delajo skos boge, pa bi skos svoje otroke
porivali nekomu v varstvo, bljak! In če tistemu ni 24/7 na dan za špilat varuško, je pa ON nekulturen! Hahaha!
Če si omisliš mladiče, se z njimi ti moraš ukvarjat, ne pa vsi ostali. Najlažje jih je naredit, potem jih pa vzgajajo
in se z njimi ukvarjajo večinoma drugi, ker starši kao nikoli nimajo časa (beri: se jim ne da).

• 0

#5072 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 August 2011 - 01:43 PM

Pa rečta ne a ne. Kje je problem?

edit: Aja, sej očitno sta. biggrin.gif Hvalabogu, eni (večina) bi se zihr uklonili.
  • 0

#5073 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 24 August 2011 - 01:53 PM

QUOTE(Plain Jane @ 24. 8. 2011 - 14:43) View Post

Pa rečta ne a ne. Kje je problem?

edit: Aja, sej očitno sta. biggrin.gif Hvalabogu, eni (večina) bi se zihr uklonili.

Nimam nič proti obiskom, ampak tole je bilo pa prav očitno splanirano zato, ker se nimajo kam dat in bi prišli na zastonj varstvo + kosilo. Če bi ona svojega brata res toliko pogrešala, bi ga večkrat poklicala. Tako smo pa skorajda tujci. Samo, ko ga kaj rabi, ga kontaktira. down.gif
Pa čisto vedno, ko smo se videli, sta dobesedno obesila otroke na naju in sva se midva morala z njimi ukvarjat, ona dva pa sta uživala ob čikih in kavici. A ni poanta obiska, da se kaj pogovoriš, imaš lepo? Midva sva vedno nasrkala, lepo sta se imela pa fantova sestra in mož. Pa seveda otroci, ki so od naju dobili stvari.

Potem pa še izvem od drugega sorodstva, da naju na veliko vlačita po zobeh in kritizirata najin način življenja in da je z mano sigurno nekaj narobe, ker še nimava otrok (ona je prvega imela pri 17ih)! wallbash.gif

• 0

#5074 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 August 2011 - 02:24 PM

Ohja, taki ''vzorni'' starši se pa zmeraj čutijo najbolj poklicane, da na veliko modrujejo o vseh drugih, ki ne
živijo identičnega življenja kot oni. Ziher je z njimi nekaj narobe, da da!

• 0

#5075 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86832 posts

Posted 24 August 2011 - 02:50 PM

QUOTE(Immortelle @ 24. 8. 2011 - 14:53) View Post

in da je z mano sigurno nekaj narobe, ker še nimava otrok (ona je prvega imela pri 17ih)! wallbash.gif

thumbup.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5076 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24830 posts

Posted 24 August 2011 - 03:33 PM

QUOTE(Immortelle @ 24. 8. 2011 - 14:53) View Post

Pa čisto vedno, ko smo se videli, sta dobesedno obesila otroke na naju in sva se midva morala z njimi ukvarjat, ona dva pa sta uživala ob čikih in kavici. A ni poanta obiska, da se kaj pogovoriš, imaš lepo? Midva sva vedno nasrkala, lepo sta se imela pa fantova sestra in mož. Pa seveda otroci, ki so od naju dobili stvari.

Tega pa čisto ne razumem. Glede na to, da se tako malo vidite, otroci itak niso navezani na vaju (vaju ne štejejo za domače, ne pogrešajo,..), da bi vaju vzeli za svoje. In če otrokom ne daš povoda, da se nate obesijo, se obesijo na starše, ker so jih pač navajeni.

Vsaj jaz nisem nikoli imela problema s tujimi otroki, ker me pač niso poznali in so me pustili na miru, če se jaz ekstra nisem hotela z njimi ukvarjat. Enako je zdaj. Mojadva sta pri meni, dokler se nekdo RES ne potrudi, da ju hoče animirat.

Vsekakor bi pa tudi jaz na tako povabilo napisala, da imam že druge plane tongue.gif

Na živce mi gredo sestanki, kjer moram biti zraven a je preveč tehnično in specifično, da bi sploh vedela zakaj se gre. Danes mi je šel cel dan za to - groza!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#5077 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 24 August 2011 - 03:50 PM

QUOTE(Kami @ 24. 8. 2011 - 16:33) View Post

Tega pa čisto ne razumem. Glede na to, da se tako malo vidite, otroci itak niso navezani na vaju (vaju ne štejejo za domače, ne pogrešajo,..), da bi vaju vzeli za svoje. In če otrokom ne daš povoda, da se nate obesijo, se obesijo na starše, ker so jih pač navajeni.

Vsaj jaz nisem nikoli imela problema s tujimi otroki, ker me pač niso poznali in so me pustili na miru, če se jaz ekstra nisem hotela z njimi ukvarjat. Enako je zdaj. Mojadva sta pri meni, dokler se nekdo RES ne potrudi, da ju hoče animirat.

No, otroke sta nama dobesedno porinila v roke - fantu dva starejša, meni dva mlajša v naročje.
Otrokom sta očitno že povedala, kdo sva, pa tudi nekaj igračk in sladkarij sva prinesla in jim je očitno bilo ok pri naju, ker sva se jih komaj znebila. K staršem začuda nihče ni pretirano želel (razen dojenčka).

Je pa res, da sva iz vljudnosti (pa tudi zato, ker otroci niso nič krivi pri vsej stvari), bila prijazna in sva se ukvarjala z njimi.

• 0

#5078 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 August 2011 - 10:56 PM

Grrr, ne prenesem ko nekdo svojega partnerja naslavlja dragi/draga. Kr na bruhanje mi gre ko to slišim - Moj dragi je to, moj dragi je ono, moja draga je to .. večinoma to uporabljajo ženske - moj dragi blabla. FUCK. evil.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#5079 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29997 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 August 2011 - 11:14 PM

še huje je pa, če reče samo MOJ, js ošpice dobim, res. laugh.gif

z mojim sva šla tja pa tja, moj mi je kupil to in ono, blablabla. bruh.gif

mene ena prijateljica za štos kliče draga, js pa njo lepa. laugh.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5080 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 August 2011 - 11:15 PM

Ja, moj je tudi odurno. Raje vidim da mu reče papagajček!
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users