Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#5041 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26001 posts

Posted 27 May 2008 - 03:17 PM

vam vsem želim, da se najdete wink.gif se pridružujem skupini smile.gif.

moja spoved: še vedno stvari nekej odlašam ... pa izpit se mi že čist predolg vleče. morem še to avtocesto zvozit, pol pa ...
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5042 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 May 2008 - 04:35 PM

Kinky, mislim da te razumem. Tudi vem kako je, ko folk pričakuje nekaj od tebe na podlagi svojih lastnih hotenj, ti pa enostavno nisi prepričan, če si tisto ta trenutek želiš, ker dejansko sploh ne veš ničesar več. Jaz sem z gimnaziji isto zavlačevala kot ti z diplomo in še zdej ne vem točno zakaj ... verjetno zato, ker nisem imela nekih konkretnih želja za naprej in me je blo tega na nek način prav strah, torej bit pahnjena v nekaj in se na silo odločat. Zdej ko sem se končno na neki ravno našla, si pa tudi želim čimprej na 'naslednji nivo'. Sej bo, enkrat se mora premaknit. Ti imaš pa morda v glavi, da ko bo diploma, bo konec študentskega, mladostniškega lajfa in bo samo še šiht in otroci.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#5043 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4244 posts

Posted 27 May 2008 - 04:49 PM

Lačna sem in spet ni kruha pri hiši evil.gif
  • 0

#5044 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 27 May 2008 - 05:44 PM

Jaz se sprašujem, kako bo, ko bodo minila študentska leta ... tako prehitro minevajo (naslednje leto bom zadnji letnik) ... to so bila zame najlepši del življenja do sedaj, toliko fajnih ljudi nisem spoznala še nikoli prej ... obdobje, v katerem sem se končno našla, si ustvarila družbo, postala polna zagonov in motivacije za življenje .. aktivna, a hkrati dovolj sproščena, najbolj zabavna leta ... Kar ne znam si predstavljati, kako bo, ko jih bo enkrat konec .. ko ne bo več teh ljudi blizu mene, teh skupnih dogodivščin ... ko ne bo nikoli več tako kot poprej ... pomojem bom se cmizdila ...
  • 0

#5045 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29844 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 May 2008 - 05:48 PM

QUOTE(DiLeMa @ 26. 5. 2008 - 21:29) View Post

V meni se pa pretaka en tak novi življenjski tok, ko bi me stresla elektrika, hehe. Ful imam kar naenkrat enga zagona in polna sem pozitivnih misli, polno enih novih ambicij se je pojavilo in prav čutim, da me čakajo še ful lepe stvari. Po zelo, zelo dolgem času se spet tako počutim. Sem že pozabla, kakšn feeling je to.

igzekli. ljubim taka občutja. wub.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5046 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 27 May 2008 - 05:56 PM

QUOTE(reddish ancha @ 27. 5. 2008 - 18:44) View Post

Jaz se sprašujem, kako bo, ko bodo minila študentska leta ... tako prehitro minevajo (naslednje leto bom zadnji letnik)

Jah, jaz bi tudi mogla bit naslednje leto 4. letnik, pa nisem. In še planiram spustit eno leto, pa kam it, oz. večkrat kam it, imet malo več prostega časa kadar bom sama tako hotela itd. Malo mi manjka to.
Žal mi je da med ponavljanjem enega letnika tega nisem izkoristila nikakor in sem se držala faxa, hodila na predavanja za višje letnike, bolj ali manj zato, da ne bi izgubila stika s faxom in z ljudmi/kolegi tam. Nekaj ful izpitov itak nisem naredila (manj kot pol ermm.gif), pa sem jih delala to leto, ko sem redno, nekaj jih pa še imam. In pač nimam občutka da sem imela eno leto off, ker se stalno nekaj vrtim okoli faxa, pa mi že malo preseda. Nič ni hotlo it, kot sem planirala. Večinoma po moji krivdi, ko v odločilnih momentih odpovem, pa nikdar nimam dovolj časa za kakroli dobro narest (seminar, priprava na izpit, uskllajevat delo, fax in žur, splanirat keš in počitnice, NIČ). Luzer sem.
Pol pa obolim od vseh pritiskov in stalno nekaj napol boleham, kot zdaj, ali sem pa nenormalno utrujena. Bolj je pa vsseno kot v srednji, še najboljše pa bo v službi, ČE bom dobila neko normalno delo z humanim šefom, kjer se mi ne bo treba raztrgavat za delo nonstop. Če ne grem pa po silikone pa v Plejboje bivše Juge, pol pa pod kakega meneđerja.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5047 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 May 2008 - 05:58 PM

QUOTE(crna @ 27. 5. 2008 - 18:56) View Post

Če ne grem pa po silikone pa v Plejboje bivše Juge, pol pa pod kakega meneđerja.

crna, ti si taka legenda. biggrin.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5048 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32462 posts

Posted 27 May 2008 - 06:00 PM

Ufff, men je pa neprimerno lepše zdaj, ko sem zaposlena, kot pa mi je bilo v študentskem obdobju thumbup.gif .
Tisto res ni bilo moje obdobje, mi je pa bilo ful ful fjn v srednji, od takrat imam tudi najboljši prijateljici, kasneje so se spletla le kratkotrajna prijateljstva, ki so danes znanstva oz. jih celo ni več... Pa mi ni žal, ker se me nobena oseba ni v taki meri dotaknila, kot smo se povezale v gimnaziji in ostale do danes.

Ne vem, meni je super hodit v službo, sodelavci so (razene ene izjeme rolleyes.gif rolleyes.gif evil.gif ) OK,
imam lep tongue.gif redni dohodek, z mojim resne načrte za prihodnost (ki ne vključujejo otrok in mi je to čist normalno) skratka nek ritem.
Priporočam thumbup.gif , haha!
  • 0

#5049 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 27 May 2008 - 06:00 PM

Kinky:
Tenkju, tenkju, ene 2% si me potolažila.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5050 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29844 posts

Posted 27 May 2008 - 06:06 PM

Meni tudi zaposlenost daje nek boljši ritem kot študentska leta - itak mi niso bla sinonim za debiljenje po žurih dokler zadnji ne pade, ampak kljub vsemu mi je zdaj mnogo prijetneje. Nek ustaljeni ritem, ki pa mi je daleč od rutiniranosti, ker je vsak dan kakšno presenečenje, mam občutek, da se več svari naučim kot na faksu. In, ja, tut to mi je pomemben faktor, da vsak mesec vidim plačilo za opravljeno delo, pa da je kolker tolko sigurno, da nam jutri na cesti.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#5051 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15238 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 27 May 2008 - 06:15 PM

Lump sem. oops.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#5052 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29844 posts

Posted 27 May 2008 - 07:37 PM

dobla sms od D. - vmes že zbrisan iz imenika, LOL. grem ga zdej klicat, pa da vidmo mi to ..... smile.gif
  • 0

#5053 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 27 May 2008 - 07:54 PM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#5054 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29844 posts

Posted 27 May 2008 - 08:17 PM

QUOTE(Špela @ 27. 5. 2008 - 20:37) View Post

dobla sms od D. - vmes že zbrisan iz imenika, LOL. grem ga zdej klicat, pa da vidmo mi to ..... smile.gif

alles OK - se bo dalo še kakšno kavo spit in kaj prodornega razglabljat. super. verjetno že jutri .... smile.gif
(zdej pa v kot na trnje klečat pa pokoro delat .... laugh.gif)

• 0

#5055 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 27 May 2008 - 08:20 PM

QUOTE(Adriane @ 27. 5. 2008 - 20:54) View Post

Odkar nosit po bajti nove kratke hlače, si domišljam kako dobre noge imam in se zelo dobro počutim.
Še dobro, da nimam velikega ogledala in lahko nadaljujem s svojim iluzornim zadovoljstvom. laugh.gif

laugh.gif
Zakon si Adriane wink.gif

Preveč se sekiram. Samo sm ful jezna k se mi trud ne poplača. Zadnje čase se sam šlepam, trudim se pa za popi****.
Kdaj zaboga mi bo šlo vse kot po maslu???? Občutek mam, kot da gre vse "kot po makedamu".
  • 0

#5056 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 27 May 2008 - 08:40 PM

Ni boljšega, kot prijeten tuš pred spanjem. danes se bom že zdele spokala v posteljo, sicer ne spat, ampak malo bart knjigo in gledat Grey's Anatomy.

Jutri pa celih 8 ur ali več mir pred debilno mtko, jupi thumbup.gif
  • 0

#5057 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 May 2008 - 08:51 PM

Nekam čedalje bolj pogosto je moje občasno prižiganje cigaret.
Zdi se mi tudi, da odločno preveč jem - ampak potem pa vidim druge, ki pojedo ene 3x več, kot jaz in precej bolj nezdravo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5058 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 27 May 2008 - 09:05 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 27. 5. 2008 - 21:51) View Post

ja. same here oops.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#5059 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 May 2008 - 08:10 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 27. 5. 2008 - 21:51) View Post

oops.gif Ampak jaz ne krivim sebe zaradi tega, ampak Frido in občasno Adriane, ha ha. tongue.gif biggrin.gif

Vsakič ko grem na francoščino srečam enega tipa, ki full flirta z mano in se ima za đeka, jaz se pa lepo smejim nazaj. Fora je pa v tem, da je ta tip bratranec od mojega fanta, ki sem ga enkrat spoznala na A bloku (mi ga je fant predstavil), to bogi bratranec je bil koma nažgan, tako da se me ne spomne. Ha ha. Smeh. Pa če imam pete sem enih 15 cm višja od tega bratranca, tako da je res vse skupaj že smešno.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5060 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11989 posts

Posted 28 May 2008 - 08:15 AM

QUOTE(Kinky @ 28. 5. 2008 - 9:10) View Post

oops.gif Ampak jaz ne krivim sebe zaradi tega, ampak Frido in občasno Adriane, ha ha. tongue.gif biggrin.gif

Koga je predzadnjič katapultiralo od mize po čike?
hmm.gif laugh.gif laugh.gif

Glede cigaret se morm tud jaz spovedat. Glih včeri sem skadila 3 za brezveze (sicer po dveh tednih). Niti koktejla nism mela zraven.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users