Danes kuham...
Posted 10 February 2025 - 12:59 PM
Oboje bo se za jutri.
https://www.curryand...a-with-veggies/
Posted 11 February 2025 - 08:28 AM
Posted 14 February 2025 - 08:41 PM
Jaz jo bom tudi en dan skuhala.
Posted 17 February 2025 - 08:19 AM
Tole sem včeraj še mojemu naredila in je bil tudi navdušen. Ni za vsak dan, ampak za kdaj pa kdaj pa super pride.
Tako okusna je, da jo kuham skoraj vsak dan! Neverjetno hitro in enostavno!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 February 2025 - 02:03 PM
Puranji trakci v gorčični omaki z zelenjavo, testenine iz čičerike, sveža špinača v solati
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 February 2025 - 02:30 PM
Moje spremembe recepta: dodala sem 500 g puranjega mesa, izpustila grah. Gobe sem naredila posebej, pa smo jih ostali dodali, ker jih b ne je. Imela sem kar sampinjone.
Je kar pekoce, tako da drugic moram manj zaradi B, sicer pa je blo za desetko.
Pa se pri omaki sprememba - preden sem jo dodala k mesu in zelenjavi sem vse posula z moko. Tako je prisla taka ravno prav gosta.
https://www.sitfit.s...n-sojino-omako/
Posted 28 February 2025 - 02:42 PM
Njam.
Posted 12 March 2025 - 08:07 PM
― V. Van Gogh
Posted 14 March 2025 - 01:37 PM
Pire iz krompirja in brokolija
Zeleni solato z rjavim fizolom
Posted 14 March 2025 - 03:56 PM
Masleni piščančji curry, pire krompir, brokoli z drobtinami.
Mož bo pa verjetno spet kruh spekel. Ne spomnim se, kdaj smo ga nazadnje kupili.
― V. Van Gogh
Posted 16 March 2025 - 08:50 AM
Ajdova kasa s porom in korenjem
Pesa v solati
Za danes je ostala pesa
Lecin curry je iz zamrzovalnika ker je za porabit
Se riz skuham pa smo perajt
Naceloma ves cas delam tako da vsaj nekaj, ce ne kar vse akuham toliko da imamo se za en dan. Na ta nacin imam kosilo gotovo v 20 minutah. Ce pa samo pogrejem od prejsnjega dne pa v petih.
Kaksnih zrezkov govejih in golazov se ne lotevam, prvic ker smrdijo, drugic ker traja priprava predolgo in se mi ne da.
Posted 16 March 2025 - 06:25 PM
Jaz sem pa danes iz ostanka pireja naredila njoke, zraven je bil Koširjev pohan piščanec in motovilec s fižolom.
Za jutri bom pa ajdovo kašo s tofujem in zelenjavo.
― V. Van Gogh
Posted 16 March 2025 - 07:24 PM
Jutri bodo spageti bolognese (naredim iz dveh kil in dam v skrinjo) in solata. Zvecer se brokolijeva juha, ki jo bomo se v torek jedli.
Aja, zdajle bova pico delala. Jo lahko skupaj jeva samo se doma, ker mora biti brez laktoze.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 16 March 2025 - 08:17 PM
Posted 17 March 2025 - 08:41 AM
v petek smo imeli za kosilo v Šparu kupljena pečena rebrca in so bila zelo dobra. Zraven smo pa jedlo pomfrit iz air frayerja.
Včeraj pa piščančje perutničke iz pečice in česnov pire (ko sem komentirala, če bosta res 2 dni za povrstjo jedla krompir, je bil komentar, da si nista jedi nič podobni in da sploh ni občutek, da je krompir).
Danes pa ostanke (česnov pire bom spremenila v krompirjeve polpete (in bo krompir še tretji dan ), pa zraven popraženo zelenjavo; nekaj je ostal perutničk, pa mami je spet spohala in nam dala par zrezkov.
Zvečer pa delam lazanjo za jutro.
Put A Kilt On It!
Posted 17 March 2025 - 09:47 AM
https://www.sitfit.s...som-in-spinaco/
Posted 17 March 2025 - 10:21 AM
V veliki, ki je tudi za juho. Ne prazim pa prav ful (itak noro oddaja vodo trgovinsko meso). Racunam, da spusti potem okus med kuho kot pri goveji juhi.V kaki skledi delaš z 2 kg mesa bolonjsko? A postopoma meso pražiš, da se praži, ne kuha? 🤔
To se moz jemlje v sluzbo, da ne hodi na malico.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 March 2025 - 12:37 PM
Zraven riz pa solata, s tem da jaz naredim z rakci ker imam alergijo na lososa. Pa omako zmiksam sicer mi ven spinaco pobirajo. Tako da moja je zelena na koncu.
https://www.sitfit.s...som-in-spinaco/
Njam, to bi bilo pa nekaj zame.
― V. Van Gogh
Posted 17 March 2025 - 01:28 PM
sem si ga tudi jaz shranila
Put A Kilt On It!
Posted 19 March 2025 - 01:02 PM
včerajšnja lazanja je odločno uspela. Tudi lističi so bili mehki. Sem pa res še en deci jušne osnove zlila po njej, za vsak slučaj.
Zdaj bom pa še dva dni jedla v službi makaronflajš, ker mi je toliko mesa ostalo
Put A Kilt On It!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users