Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5041 Simone

Simone

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts

Posted 18 August 2011 - 06:50 PM

A je res tako težko v rondoju peljat v pravo smer?
  • 0

#5042 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 August 2011 - 06:56 PM

Očitno ja. Pa kje se najdejo takšni debili, tega svet ni videl.
  • 0

#5043 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 18 August 2011 - 07:21 PM

Po navadi so to kakšni ati in mame. Pri nas je bila cela zmešnjava, ko so na novo rondo nardil (prvega sploh tu).
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#5044 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26071 posts

Posted 18 August 2011 - 08:12 PM

Joooooooooj, kok mi gre na k* FB chat, 5x pošljem isto sporočilo, pa še kar ni poslani (vsakič seveda zapre okence). Pa niti običnega PM ne moreš poslat, če je oseba na chatu, nej se grejo solit - enkrat mi bo prekipel in bom zbrisala račun in ČAO. evil.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5045 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 August 2011 - 10:06 PM

QUOTE(fifa @ 18. 8. 2011 - 20:21) View Post
Po navadi so to kakšni ati in mame. Pri nas je bila cela zmešnjava, ko so na novo rondo nardil (prvega sploh tu).

Taki ti še po možnosti trobijo, ker pelješ v ''napačno'' smer kot oni. lol1.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5046 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 August 2011 - 12:07 PM

Men je pa nepredstavljivo, da se folk ne umakne oz. se ne zna umaknit rešilcu! ohmy.gif ohmy.gif
  • 0

#5047 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23495 posts

Posted 20 August 2011 - 01:08 PM

Zelo mi gre na živce, če se naredi vozel na kablu!
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#5048 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 August 2011 - 07:49 PM

Folk, ki si naroči neke cocktaile nekje na morju in potem to slikajo iz 20 različnih kotov, kot da je to NEVEM KAJ. Faking cocktail za 5eur pa taki bum. Get a life.
Pa nasloh folk, ki na FB objavlja 200 slik iz morja, pa nimam nič proti če so to zanimive slike, lepa panorama, ljudje, morje, karkoli .. ne pa da slikajo jebeno klimo, prt na mizi, cocktaile rolleyes.gif, kamen, nogo v vodi... aaaa
  • 0
Viens, reste ici!

#5049 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 22 August 2011 - 07:54 PM

QUOTE(Ana @ 22. 8. 2011 - 20:49) View Post

nogo v vodi

thumbup.gif to je pa obvezno!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#5050 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 August 2011 - 07:57 PM

Včasih mam filing da nekateri enostavno označijo celo mapo in vse vržejo gor. Pacienti.
  • 0
Viens, reste ici!

#5051 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32734 posts

Posted 22 August 2011 - 08:00 PM

Ko smo že pr slikah na FB.... men grejo blazno na živce slike, ko folk skače v luft rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif in je pol slikan ravno v zraku z vsemi štirimi od sebe... Ker so take slike takoooo očitno "narejene", umetne oz. ne vem, kako bi povedala, v glavnem ful mi grejo na živce tongue.gif
  • 0

#5052 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 22 August 2011 - 08:01 PM

To dela ena moja kolegica, faaaak kok to mene živcira. Mene ne motjo fotke npr. nog v vodi pa hrane pa take fore, ampak k je pa 7 zaporednih slik s samosprožilca kako se npr. objema s fantom, vsi posnetki so pa 10s narazen, faaak, jst sem ji že tokrat zamorila, ker vedno daje naše fotke z morja gor in da V S E, in nardi tri albume z 200 fotkami, pa vse pač tut niso primerne, velik jih je u zajebanciji pa so res GROZNE, ona da pa VSSE gor. Razen tiste, na kerih je ona grozna, tistih pa čudežno ni. Njej nikol več ne dam mojih fotk, ziher. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#5053 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 August 2011 - 08:06 PM

Naprimer tole mi je tak bolano, da povedat ne morem. klik (Ta ženska ki je to objavla ni moja prijateljica, profil ima javen, tak da ničesar ne kršim biggrin.gif).
Zakaj slika te bedne koktejle, ki zglejo obupno, najbolj cheap na svetu in še slika je nikakva. Potem pa v levem kotu še ena pacientka, ki te slavne koktejle slike. Prav ne vem no, al si nekateri totalno nič ne privoščijo v življenju in so totalni socialci in potem enkrat pijejo en bedni koktejl in je to valda cela senzacija. rolleyes.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#5054 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 August 2011 - 08:20 PM

laugh.gif laugh.gif Ana, razumem te, sploh me ta FB živcira, ampak ker mu dovolim, da me živcira.

Tako sem pa počistila nekaj ljudi, nekaj jih imam na ignore, in se lažje diha.

Največji problem pa je, ker ljudje nimajo v glavi filtra, na FB dajejo malodane - VSE. Tako sem videla slika ene bivše sodelavke (ki je nikoli nisem marala) od cele njene nove bajte (dajmo se hvalit), pa nikoli nisem bila pri njej doma, nikoli ne bom, ampak vem pa, kakšno (grdo) sedežno ima. Pervezno. Ampak slike je dala, in moja človeška narava me je silila k temu, da sem pogledala. Firbec.

In tega balasta je na tone, če ne malo oprezno delaš s FB, padeš v greznico podatkov, ki ti nikoli ne bodo koristili, kvečjemu škodili.

Da ne govorim o slikah z morja: koktajli, srček in obe njuni imeni napisani v pesku, noga v vodi.

HAHAHAHAHAHAHAHAHA. twisted.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5055 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 August 2011 - 08:23 PM

QUOTE(Kinky @ 22. 8. 2011 - 21:20) View Post

obe njuni imeni napisani v pesku

cry.gif cry.gif cry.gif

• 0
Viens, reste ici!

#5056 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 22 August 2011 - 08:26 PM

Pa ne me j*bat no...

Ful mi gre na živce folk, ko ga kličeš, pa sem gap oklicala danes DVAKRAT, v razmaku xy ur in men i poklical nazaj.
In vem da zavlačuje, in vem da se znalaš ne javi...Mater ej, živčnega bom fasala.
Če se mi zjutr ne javi grem popoldne trkat na vrata. Spala pa spet ne bom nič, ker sm čist živčna. Od tega je odvisna gradnja pa kaj bomo nardili letos.

On the other hand so moja nova očala končana in jih jutri poberem v optiki.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#5057 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 22 August 2011 - 08:40 PM

QUOTE(Kinky @ 22. 8. 2011 - 21:20) View Post

Da ne govorim o slikah z morja: koktajli, srček in obe njuni imeni napisani v pesku, noga v vodi.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA. twisted.gif

In pa tista, ko v roki "držijo" sonce, ki zahaja. down.gif laugh.gif

• 0

#5058 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 August 2011 - 08:50 PM

thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5059 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 August 2011 - 08:50 PM

lol1.gif thumbup.gif

Na vse o teh slikah ...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#5060 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23495 posts

Posted 23 August 2011 - 12:02 AM

S tem se absolutno strinjam! Sem podobnega mnenja, kot Kinky - FB me ponavadi bolj živcira kot ne, ampak sem si sama kriva, ker sem se sploh prijavila in pogledam kdaj tudi slike od ljudi, ki so "prijatelji mojih prijateljev", ker imajo pač vse javno. Jaz imam gor vsega skupaj ene 15 slik, plus še enih 10, na katerih sem označena. Imam res ful mejo, kaj dat gor. Nikoli ne bi objavila niti slike, na kateri sem v kopalkah, ne maram dajat gor slik, na katerih so kar eni ljudje (ker se mi pač ne zdi glih prav, mogoče se oni ne bi strinjali z objavo...), dam samo take slike, za katere sem sigurna, da vsi na njih izgledamo v redu,...

Sploh se mi zdi bolano, da FB baje skensla kakšne objave, ki so naperjene proti FB-ju, nič pa ni narobe s tem, da neke 20-letne frklje objavljajo napol nage slike? blink.gif Ne morem prebavljat takih bab, ki objavljajo kupe slik, ki so itak očitno namenjene razkazovanju, potem pa se še nekaj kao nedolžne delajo. Pa ne vem koliko meglenih slik z web cama in take.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users