Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 18 August 2011 - 06:50 PM
Posted 18 August 2011 - 06:56 PM
Posted 18 August 2011 - 07:21 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 18 August 2011 - 08:12 PM

Posted 18 August 2011 - 10:06 PM
Taki ti še po možnosti trobijo, ker pelješ v ''napačno'' smer kot oni.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 August 2011 - 12:07 PM

Posted 20 August 2011 - 01:08 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 22 August 2011 - 07:49 PM
Folk, ki si naroči neke cocktaile nekje na morju in potem to slikajo iz 20 različnih kotov, kot da je to NEVEM KAJ. Faking cocktail za 5eur pa taki bum. Get a life.
Pa nasloh folk, ki na FB objavlja 200 slik iz morja, pa nimam nič proti če so to zanimive slike, lepa panorama, ljudje, morje, karkoli .. ne pa da slikajo jebeno klimo, prt na mizi, cocktaile

Posted 22 August 2011 - 07:57 PM
Včasih mam filing da nekateri enostavno označijo celo mapo in vse vržejo gor. Pacienti.
Posted 22 August 2011 - 08:00 PM

Posted 22 August 2011 - 08:01 PM

After all this time?
Always.
Posted 22 August 2011 - 08:06 PM
Naprimer tole mi je tak bolano, da povedat ne morem. klik (Ta ženska ki je to objavla ni moja prijateljica, profil ima javen, tak da ničesar ne kršim

Zakaj slika te bedne koktejle, ki zglejo obupno, najbolj cheap na svetu in še slika je nikakva. Potem pa v levem kotu še ena pacientka, ki te slavne koktejle slike. Prav ne vem no, al si nekateri totalno nič ne privoščijo v življenju in so totalni socialci in potem enkrat pijejo en bedni koktejl in je to valda cela senzacija.

Posted 22 August 2011 - 08:20 PM

Tako sem pa počistila nekaj ljudi, nekaj jih imam na ignore, in se lažje diha.
Največji problem pa je, ker ljudje nimajo v glavi filtra, na FB dajejo malodane - VSE. Tako sem videla slika ene bivše sodelavke (ki je nikoli nisem marala) od cele njene nove bajte (dajmo se hvalit), pa nikoli nisem bila pri njej doma, nikoli ne bom, ampak vem pa, kakšno (grdo) sedežno ima. Pervezno. Ampak slike je dala, in moja človeška narava me je silila k temu, da sem pogledala. Firbec.
In tega balasta je na tone, če ne malo oprezno delaš s FB, padeš v greznico podatkov, ki ti nikoli ne bodo koristili, kvečjemu škodili.
Da ne govorim o slikah z morja: koktajli, srček in obe njuni imeni napisani v pesku, noga v vodi.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 22 August 2011 - 08:26 PM
Ful mi gre na živce folk, ko ga kličeš, pa sem gap oklicala danes DVAKRAT, v razmaku xy ur in men i poklical nazaj.
In vem da zavlačuje, in vem da se znalaš ne javi...Mater ej, živčnega bom fasala.
Če se mi zjutr ne javi grem popoldne trkat na vrata. Spala pa spet ne bom nič, ker sm čist živčna. Od tega je odvisna gradnja pa kaj bomo nardili letos.
On the other hand so moja nova očala končana in jih jutri poberem v optiki.
Posted 22 August 2011 - 08:50 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 22 August 2011 - 08:50 PM

Na vse o teh slikah ...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 23 August 2011 - 12:02 AM
Sploh se mi zdi bolano, da FB baje skensla kakšne objave, ki so naperjene proti FB-ju, nič pa ni narobe s tem, da neke 20-letne frklje objavljajo napol nage slike?

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users