Spovednica
Posted 26 May 2008 - 09:02 PM

Posted 26 May 2008 - 10:25 PM

Posted 27 May 2008 - 12:12 AM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 27 May 2008 - 07:02 AM

Jaz tudi ne vem kaj bi od življenja rada. Zavedam se, da sem full sposobna, da znam veliko stvari, toda brez diplome je vse to en kurac vredno. Izobražena že, toda ne formalno. Pa ko bi se morala samo usesti in bi vse takoj napisal, vem, ampak neee...vlečem to že preveč časa po nepotrebnem. Največja ironija je pa da imam vse izpite že narejene, tudi 3 precej težke preddiplomske.
Fant mi mori, mama malo manj, fant se je sedaj malo umiril...imam feeling da me hoče samo zaplodit ko bo diploma pod streho. Jaz pa sploh ne vem. Otroke imam rada, ampak ne vem če bi bila dobra mama. Skoraj 30 stara pa še se iščem v življenju. Če analiziram svoje življenje vidim, da mi v bistvu nič ne manjka, obkrožajo me ljudje ki jih imam rada, v službi me imajo radi (dokaj

Hvala za potrpljenje, ne bom več morila. Sem preprosto morala napisati.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 May 2008 - 09:56 AM

Ampak paše ta občutek, ko se orng zavedaš tega, kok maš nekoga rad in kaj vse bi naredu zanjga. In ja, noro srečna sm ob njem. O ja. In zdele razmišlam da bi se usedla v avto, se odpelala v Lj in ga cev odmor tko filmsko lupčkala. Ker ga pogrešam in ker sm bla tečka in se morm oddolžit in ker ga ljubim. Jup.

Posted 27 May 2008 - 09:57 AM

razvajena sem

Posted 27 May 2008 - 11:47 AM

Naša zverina pa se goni in lula vsepovsod po stanovanju.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 27 May 2008 - 11:50 AM
[size=1]
Fant mi mori, mama malo manj, fant se je sedaj malo umiril...imam feeling da me hoče samo zaplodit ko bo diploma pod streho. Jaz pa sploh ne vem. Otroke imam rada, ampak ne vem če bi bila dobra mama. Skoraj 30 stara pa še se iščem v življenju. Če analiziram svoje življenje vidim, da mi v bistvu nič ne manjka, obkrožajo me ljudje ki jih imam rada, v službi me imajo radi (dokaj

Hvala za potrpljenje, ne bom več morila. Sem preprosto morala napisati.

S temle drugim delom se čist poistovetim, samo da nimam filinga, ampak vem da hoče otroka

Naša zverina pa se goni in lula vsepovsod po stanovanju.
Fluffy, ni smešno, jebemu boga, mt me bo ubila, ker to uničuje parket. Preklete male lene riti. Glih izgovora da se gonjo ni, mogoče se mi pa maščujejo

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 27 May 2008 - 11:55 AM

Jaz pa sploh ne vem. Otroke imam rada, ampak ne vem če bi bila dobra mama. Skoraj 30 stara pa še se iščem v življenju.
To ni nič novega (uh, že vidim kako sem ti s tem stavkom pomagala - not), se je mladostništvo spotegnilo vse do 30ega leta, oz. je to šele tisti prvi mejnik ko se načeloma mladi vprašajo kaj naprej. To ni da se pa kar en dan zbudiš ves resen in "odrasel" pa greš imet otroka še naslednji moment.
Za otroke pa mislim da se nikoli ne počutiš pripravljenega. Itak ne moreš vedet kako bo, dokler pač niso tu.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 27 May 2008 - 11:56 AM
Naša zverina je nardila tak parket v burnih letih svojega gonjena, da smo posledično tudi zaradi nje mogli menjat celo dnevno sobo, ker so ostali fleki.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 27 May 2008 - 11:59 AM

In obenem mi ima jaca rečt, da ona taka pač je na take it or leave it način. Način ki očitno velja samo zanjo, za druge pa ne. Ma pejt nekam!!!!
Meni se je film strgal in to spet pred izpitnim obdobjem. Se mi zdi da celo leto samo garam in garam za fax, zdej me bo pa udarilo, ker imam vsega dost. Pa spet nam mela nič od poletja, kvečjemu bi jeseni lah kam šla (Turčija

To ni nič novega (uh, že vidim kako sem ti s tem stavkom pomagala - not), se je mladostništvo spotegnilo vse do 30ega leta, oz. je to šele tisti prvi mejnik ko se načeloma mladi vprašajo kaj naprej. To ni da se pa kar en dan zbudiš ves resen in "odrasel" pa greš imet otroka še naslednji moment.
Za otroke pa mislim da se nikoli ne počutiš pripravljenega. Itak ne moreš vedet kako bo, dokler pač niso tu.
Ma to itak, da ne morš bit pripravljen, ampak želt si jih pa vseeno moraš
Fluffy, v moji sobi je že en velik flek

Posted 27 May 2008 - 12:09 PM
Ni bil dejanski ultimat, ker sem se bila pripravljena umaknit.
Zgodilo se je to kar sem napovedovala že pred časom, a mi ni verjel.
A na srečo se je zgodilo, da ko sešteješ drek + drek dobiš pozitivno

Upam, da se bo res tako izteklo, kot se načrtuje.
Posted 27 May 2008 - 12:29 PM
Kopanje, could be....ampak potem so se mi maščevali že vnaprej

Posted 27 May 2008 - 12:33 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 27 May 2008 - 01:03 PM
Ful se se trudla za prav dober uspeh, kemijo sem šla zviševat, sem pisala 5. Biologijo sem pisala vrjetno ful dobro in bom mela 4, danes pa sem si zaj***la geografijo, na katero sem nazadnje računala, da si jo bom. Vse sem znala celi učbenik res ! Učila sem se včeraj celi dan, danes zjutraj štiri ure in potem mi da taki test, da ne znam nič. V test je dal krene stvari, jaz ga bom ubila. Nič konkretnega..krena razmišljanja potem pa ti vedi, če razmišljaš enako kot on.
Joj kr jokala bi

Posted 27 May 2008 - 01:22 PM

Jutri grem v kino s frendom, pa zdaj moj fant pikon drži.

Meni se ne zdi nič takšnega če grem v kino s frendom, saj imam lasten lajf tudi, lepo prosim. Eh, danes je vse samo za v spovednico napisat, še dobro da obstaja.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 May 2008 - 02:46 PM
Moj nasvet posluši sama sebe in ne drugih. Itaq noben ne more vedt kaj je tisto česar si ti sama najbolj želiš in pričakuješ od sebe, svojih bližnjih, svojega lajfa.
Js sem se čist preveč dolg časa ozirala na mnenja drugih, zdej delam samo še to, kar mi srce in moja pamet narekujeta in se prov ne oziram na nič drugega in vrjem, da to prinaša veliko olajšanje in bolj srečnega in mirnega duha:)
Dtugače pa je moja današnja spoved, da bom znorela, če gre samo še stopinja gor. Men je tok vroče, da bi se najrajše vn iz lastne kože dala.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users