Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#5001 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 26 May 2008 - 11:35 AM

Ja jaz imam tudi morilske nagone za hinavske ljudi. Grrr

Zdajle grem spat. Mogla bi se pa učit. Pa seveda bom vse drugo delala, sam to ne kar je treba.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#5002 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17047 posts

Posted 26 May 2008 - 12:55 PM

Zaklela sem se da se ne bom špilala s Facebookom dokler niso počitnice, ker sem vidla kako je vse obsedel. I failed big time. biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#5003 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 26 May 2008 - 01:22 PM

Občasno zapadem v stanje, ko se počutim popolnoma zapečateno in utesnjeno, ker se zavem dejstva, da bom seksala v celem življenju samo z enim človekom, če ostanem s sedanjim fantom ermm.gif cry.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#5004 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6797 posts

Posted 26 May 2008 - 01:24 PM

ha,ha Sade laugh.gif S tem jaz vedno mojega zafrkavam! Če lahko jaz tudi kaj druga probam, ker on je lahko jaz pa ne smem laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#5005 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 26 May 2008 - 01:29 PM

Tebi je vsaj smešno, jaz se na čase počutim prav obupano, ker vem, da ne morem z nikom drugim bit. Saj mi je ful vreji z mojim, samo se mi zdi, da je življenje pač samo eno in ga ne bom izkoristila. Joj, mam grozne misli! Kar sram me je. Pa da ne bo katera narobe razumela... to nima nič veze z mojim fantom, ampak izključno z mano in pač tem dejstvom, da bom celo življenje samo z enim človekom bila intimna cry.gif .
  • 0

#5006 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15767 posts

Posted 26 May 2008 - 01:32 PM

A to je spljoh prvi s katerim si se poonegavila? Šade?
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#5007 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 26 May 2008 - 01:34 PM

Dej dej, zakaj bi se pa ku**ala z drugimi če se ne rabiš (saj vem da se nimaš namena)? smile.gif Mislim tko, ene ženske dajo čez 100 moških in so še vedno obupane, ker ne najdejo the one-a, ti si pa pač princa našla že v prvo, ne rabiš zato poljubit miljon žab. Pomoje ti nima bit česa žal. ;)
  • 0

#5008 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 26 May 2008 - 01:36 PM

Sade, se strinjam. Te ne tolaži verjetn, pa vseen smile.gif

Mislim, da tuki ne gre za žal, samo zanima te kaj je še zuni-tko nekak.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#5009 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15767 posts

Posted 26 May 2008 - 01:37 PM

Po eni strani se strinjam, po drugi pa spet (govorim zase) bi se cel lajf spraševala, če bi sam enega imela.
Ampak itak pa pol, ko probaš še z drugim, vidiš, da je isto sranje, drugo pakovanje. laugh.gif Najboljši sex je itak z nekom, ki mu zaupaš.

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#5010 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 26 May 2008 - 01:41 PM

ma sej maš skor zihr prov, sam.... biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#5011 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 26 May 2008 - 02:16 PM

QUOTE(Dragica @ 26. 5. 2008 - 14:32) View Post

A to je spljoh prvi s katerim si se poonegavila? Šade?

Ja!
Saj si mislim, da je isto sranje, samo tak pač... saj me razumete, ne? biggrin.gif Pa res je tudi to, da vsi strmimo k temu, da bomo najdli nekoga s katerim se bomo imeli fajn, mu zaupali... Jaz to vse mam, samo se vseeno sprašujem kak bi blo... tista vznemirjenost pa to. Nikoli pa nebi zavrgla tega, kar imam za neko kurvarjenje... ni šans, ker mam preveč fajn s fantom.

• 0

#5012 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6797 posts

Posted 26 May 2008 - 05:30 PM

Živčnega bom fasal. Na sebi sem imela najmanj 20 modrcev, pa mi noben ni pasal.
Očitno sem brezupen primerek.
Pa še mami mi je hotela 2 častit... wallbash.gif
  • 0

#5013 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 May 2008 - 06:12 PM

Moja seminarska tone. Sem zmotno računala kako bom prec konc, zdej pa vidim da bom bla budna še vsaj pol noči, pa še to bo kilava na koncu. Sram me je. Zelo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5014 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 26 May 2008 - 07:52 PM

Tok mam polno glavo vsega, da sploh ne vem kaj naj, sama sebe lovim zadnje čase...
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#5015 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19999 posts

Posted 26 May 2008 - 08:21 PM

Tako lena, kot sem trenutno, še nisem bila v življenju ! Zagotovo ne ! ohmy.gif

Mi nenormalno najeda to, ampak očitno še ne dovolj, da bi se spravila kej v tej smeri popravit ! rolleyes.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#5016 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 May 2008 - 08:29 PM

V meni se pa pretaka en tak novi življenjski tok, ko bi me stresla elektrika, hehe. Ful imam kar naenkrat enga zagona in polna sem pozitivnih misli, polno enih novih ambicij se je pojavilo in prav čutim, da me čakajo še ful lepe stvari. Po zelo, zelo dolgem času se spet tako počutim. Sem že pozabla, kakšn feeling je to.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#5017 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 May 2008 - 08:33 PM

^^ Ko boš naredla maturo, boš letela!
Izrednim dijakom to še toliko bolj pomeni!

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#5018 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 May 2008 - 08:34 PM

QUOTE(DiLeMa @ 26. 5. 2008 - 21:29) View Post
V meni se pa pretaka en tak novi življenjski tok, ko bi me stresla elektrika, hehe. Ful imam kar naenkrat enga zagona in polna sem pozitivnih misli, polno enih novih ambicij se je pojavilo in prav čutim, da me čakajo še ful lepe stvari. Po zelo, zelo dolgem času se spet tako počutim. Sem že pozabla, kakšn feeling je to.

To je pa lepo prebrati. wink.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5019 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6797 posts

Posted 26 May 2008 - 08:42 PM

Ne prenesem več tega.
  • 0

#5020 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 May 2008 - 08:51 PM

Kaj pa tebe muči, Eli? sad.gif Bi delila z nami ali je preveč osebno?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users