Jump to content

Photo

Korona virus / Covid-19

• Please log in to reply
7286 replies to this topic

#5001 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 25 February 2021 - 02:38 PM

A res, Coco?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5002 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17445 posts

Posted 25 February 2021 - 03:36 PM

Mi smo bili v soboto pa ful ni bilo ljudi dopoldne. V Piranu so bili prakticno samo domacini. Popoldne v Kopru pa je bila res se kar guzva in mi smo bili edini na promenadi z masko :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5003 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17690 posts

Posted 25 February 2021 - 04:40 PM

https://www.primorsk...S-IUt1HndAQaP-8
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#5004 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24773 posts

Posted 25 February 2021 - 08:51 PM

Jaz sem bila v soboto dol. Meni se ni zdelo nic posebnega, ne na cesti, ne okoli.
Sem bila pa res vecino casa v marini, sprehajalce sem gledala od dalec.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#5005 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 25 February 2021 - 08:58 PM

Podgana, dopoldne so ljudje še migrirali. :D Jaz sem bila primorana skočiti v bližino promenade in sem bila presenečena nad gnečo. Na AC v nedeljo zvečer je bila tudi veselica. 

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5006 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17098 posts

Posted 26 February 2021 - 07:37 AM

Mi smo vceraj sli v Pivko in ko smo se vracali je bila proti Primorski vec km kolona (okrog 12).
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#5007 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17098 posts

Posted 26 February 2021 - 07:47 AM

Tale Špeharjev zapis je zalostna resnica:

" Do 700 ljudi v zaprtem prostoru, v švedskim gigantu, ki vam vzame denar, no problem, če imate v roki rezervacijo.

Do 10 ljudi na svežem zraku, pred slovenskim parlamentom, ki mu dajete denar, big problem, če imate v roki transparent.

In nikome ništa. Važno, da mamo nov kavč. Ker to je naloga državljanov, pravi Janša. Da ležimo (laying for living) in gledamo TV.

Medtem pa nam kriptopiramidaši prodajajo nezanesljive teste, Počivalšku odprejo zaprto gostilno v posmeh vsem ostalim gostincem, Tonin meče denar za vojsko, ko se zdravstvo lomi na pol, Hojs neprestano izigrava lastne odloke, Cigler Kralj svoji firmi nakazuje keš iz razpisa, Janša nam dela sramoto v tujini, doma ustvarja vojno stanje, nas gleda v oči in serje v roke.

V samo enem letu smo zdrsnili v diktaturo, imamo policijsko uro, omejeno gibanje, skoraj 4.000 mrtvih za epidemijo in kazni, če kaj črhneš.

Lubi moji Slovenci - kmečki puntarji, ki se niso pustili jebat gospodi, hrabri partizani, ki so okupatorje vrgli iz naših mest, se obračajo v grobovih.

V zgodovino se bomo vpisali kot navadni lulčki, ki so se pustili prodati za jebene mesne kuglice in poceni kavč."
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#5008 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17445 posts

Posted 26 February 2021 - 08:15 AM

Baje je bilo prejsnji teden v Woopu kar 1500 obiskovalcev. Brez mask, se razume. Meni je sokantno, da je to odprto. Ne mores pa na soncu spit kafeta.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5009 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17098 posts

Posted 26 February 2021 - 09:31 AM

Kaaaj? A woop je odprt? Kako pa to? Ravno vceraj sem videla plakat in si rekla evo, to se lep cas ne bo odprto....
  • 0

#5010 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 February 2021 - 10:36 AM

Woop je odprt?????
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5011 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 26 February 2021 - 11:01 AM

Ze dva tedna. Tukaj so ukrepi:
https://www.instagra...id=ozuhnac9vhp8

Policijska ura bo pa sproscena kdaj, ko bomo v roza fazi ali vijolicasti?
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5012 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17098 posts

Posted 26 February 2021 - 11:33 AM

Policijska ura se bo morala sprostiti najkasneje takrat, ko bo malo topleje in daljsi dan, ce se ne bo je pa folk enostavno ne bo vec sljivil....
  • 0

#5013 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5839 posts

Posted 26 February 2021 - 11:47 AM

Mene ta policijska ura tako obremenjuje. Saj ne, da bi žurala in ponočevala (če bi to želela in bi imela moč in energijo, bi lahko itak do 6.00 počakala), ampak občutek, da moraš na uro gledat in občutek, da te ima nekdo pravico kaznovat, ker si po določeni uri zunaj. Še kot najstnica nisem tako panično na uro gledala kot sedaj...

• 0

#5014 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32586 posts

Posted 26 February 2021 - 11:56 AM

Mene sicer sploh ne, ker ne hodim ven oz. če moram, pač grem - parkrat sem šla z avtom ob 22 po A. v službo.

Bo pa zdaj res zoprno, ko bo daljši dan in toplo, če ne mislijo tega ukinit.

• 0

#5015 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 26 February 2021 - 03:14 PM

^^
Res je.

Policijsko uro ukinejo v rumeni fazi.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5016 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19383 posts

Posted 27 February 2021 - 08:04 AM

Me zanima, če je res slovenski turist umrl na Zanzibarju.
  • 0

#5017 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17445 posts

Posted 27 February 2021 - 08:09 AM

Pa tudi, ce je. Sploh ne vem kaj skusajo povedat. Ljudje umirajo vsak dan. Mogoce ga je kap al pa je umrl v nesreci. Ni menda prisel in v roku treh dni umrl zaradi korone.

Aha, kao je bil nekaj tednov hospitaliziran. Nekaj tednov, oh my.
  • 0

Tumblr

#5018 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32586 posts

Posted 27 February 2021 - 10:05 AM

Turist? Sploh ni bil turist, ampak upokojenec, ki je zivel tam v neki svoji nepremičnini. Tako da to je res napihnjeno v medijih, jao, za bruhat.
  • 0

#5019 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17445 posts

Posted 27 February 2021 - 11:49 AM

A res? Lol. Sploh ne vejo od cesa je umrl, ampak opozoril pa milijon ob tem dogodku. Pa ne, da podpiram mnozicna potovanja, ampak takole izkoriscati smrt nekoga je pa neokusno.
  • 0

Tumblr

#5020 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17098 posts

Posted 27 February 2021 - 12:52 PM

To sem se tudi jaz vceraj sprasevala, kaj je namen te novice? Lezi doma na kavcu, ker ce stopis iz hise lahko umres? V koncni fazi te kap lahko tudi na kavcu...folku perejo mozgane in narod je res vedno bolj opran. Moznosti za nesreco z avtom so tudi zelo velike, pa tega nihce ne poudarja vsak dan.
Vidim tudi po sebi. Ni mi vec do folka. Prej mi je bilo. In veliko ljudi je postalo zelo apaticnih, do drugih. Mene nobena smrt na Zanzibarju ne bi odvrnila od potovanja na Zanzibar :lol: ce bi hotla it, razen ce bi divjala vojna ali kaksna huda epidemija (kar covid ni)...obalo so zaprli, zdaj pa plozajo o tem da poredni slovencki ne bi slucajno potovali :lol:
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users