Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5001 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 17 August 2011 - 10:56 AM

Najbolje, da takšnim ponosnim mamicam mimogrede omeniš, če ni fino, da greš zdaj ravno na enomesečni dopust počivat na polno... twisted.gif
  • 0

#5002 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24830 posts

Posted 17 August 2011 - 11:14 AM

Meni gre pa na živce, ker zdaj nekateri kao v rokavicah delajo z mano in se raznih tem o kontracepciji izogibajo, ker sem kao imela probleme pri zanositvi. Ne me zezat, 8 let sem bila na tabletah in točno vem zakaj. Nekateri so tako "obzirni" da jim že kar škodi!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#5003 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 August 2011 - 11:17 AM

QUOTE(Nincha @ 17. 8. 2011 - 11:07) View Post

Al pa mogoče zato, ker si sploh drznem seksat..

Pomojem je to ja. Jaz se vedno ko grem po recept počutim kot največja prostitutka, ker imajo tam tak gnil odnos. rolleyes.gif

• 0
Viens, reste ici!

#5004 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 17 August 2011 - 11:23 AM

Jaz pa s tem nikoli nisem imela problemov.
  • 0

#5005 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 August 2011 - 11:47 AM

Jaz tudi ne, ker se z butastimi ljudmi ne obremenjujem. Za koji k. pa bi mi
zdaj neka mlada mamica moralizirala o čemerkoli? Zakaj že? Zaradi mene ima lahko celi konvoj
frocovja, zaradi tega še nima nobene pravice komurkoli kaj pametovati in s tem ni dosegla nič
plemenitega, kvečjemu obratno. Ponavadi je pa to itak skrajno primitivno babovje, ki bi jim mogli odvzet
pravico do razmnoževanja.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5006 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 17 August 2011 - 12:11 PM

Najhujše so s puncami, ki so prišle po recept za tabletke, ravnali v ZD na Aškerčevi v Lj.
Jaz sem imela tam nekaj let ginekologinjo in v teh letih se nama je 2x zgodilo, da je počil kondom (takrat, ko nisem več jemala KT). In je bilo treba it po tiste "jutranje tabletke".

V čakalnici je bilo nabito polno nosečnic in punc, ki so čakale na pregled. Mene pa je vsakokrat tista stara sestra tam tako grdo nadrla - in to pri odprtih vratih(!!), da bi se najraje ugreznila v tla. cry.gif
Kot da sem največja kurba na svetu, ki cele dneve samo f*kari naokrog. In sem ji tudi povedala, da imam že več let stalnega fanta in da se pač zgodi. In me je še bolj napadla, češ da potem si naj pa raje KT omislim, če imava takšne probleme (beri: če ne znava pravilno uporabljati kondoma). ohmy.gif
Totalno ponižala me je. Kot da sama pojma nimam o kontracepciji.
Zunaj, v čakalnici, pa seveda tišina, ker so očitno vse vlekle na ušesa. down.gif

Pa nisem bila edina, s katero so tako ravnali. Večkrat sem čakala na pregled, pa so prišle punce po recept ali pa so se hotele naročiti in vsakokrat smo vse v čakalnici slišale vse podrobnosti, ker je imela sestra vrata vedno priprta ali celo kar odprta! Če jih je hotela katera zapreti, ji tega ni dovolila.

Sem se potem kmalu prestavila drugam, ker tam je pa res podn od podna bil. Ne vem, če je še vedno tako... upam, da ni.

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#5007 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 17 August 2011 - 12:12 PM

Meni pa gredo blazno na živce poletni cestni zabavljači (ne vem niti kako se jim reče), še posebej tisti, ki oponašajo "kipe" in so oblečeni in namazani v zlato in srebrno in stojijo na nekem stolčku... in potem, ko greš mimo pa skočijo ali pa se te kar dotaknejo in prosijo za denar....
in itak, ko grem mimo njih skočijo, jaz pa tudi, ker se ustrašim...vem, da bodo skočili ali kaj podobnega, ampak se čisto zmeraj nasrejem in skočim še jaz...
  • 0

#5008 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 August 2011 - 12:13 PM

QUOTE(Immortelle @ 17. 8. 2011 - 13:11) View Post
Zunaj, v čakalnici, pa seveda tišina, ker so očitno vse vlekle na ušesa.

In v sebi zagotovo žarele od zadovoljstva.

Drugače je pa takšno obnašanje nezaslišano, jaz si tega ne bi dovolila.
Imam alergijo na glupo babovje, hudo alergijo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#5009 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 17 August 2011 - 12:17 PM

To je totalno neprofesionalno od osebja, sem tudi jaz že doživela v bolnici, da sta se 2 sestri spravili na eno punco, ki je prišla že drugič na splav (no, pustimo to ob strani, ker je druga zgodba), ampak sestri sta bili zelo nesramni in sta se do nje drugače obnašali kot do drugih pacientk).
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5010 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 August 2011 - 12:29 PM

Naša gnila družba je pač tako naravnana, da so mlade mamice (hihihi) pravi mali bogovi in da si
višek upravičenosti za spoštovanje, če se odločiš raje za otroka (pa četudi sam sebi nimaš kaj za v usta
dati, kaj šele otroku) kot pa za splav. Živel zdrav razum in možnost svobodne izbire brez obsojanj tistih,
ki so za to najmanj primerni!

• 0

#5011 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 17 August 2011 - 03:14 PM

Če je pa otrok ja božji dar, no. twisted.gif
  • 0

#5012 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86830 posts

Posted 17 August 2011 - 03:38 PM

Na živce mi gre, da če človek dobi zelo želeno službo, se takoj sprašuje in domneva, da jo je ziher dobil prek vez.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5013 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 August 2011 - 03:54 PM

^ Verjetno zato, ker jo je dandanes skoraj nemogoče dobiti na drugačen način.
Poznanstva pač dosti štejejo, saj to sama dobro veš. Tako pač je.
So izjeme, ampak jako redke. Kar me žalosti in jezi.
Najhuje je priti ''nekam noter'', brez vez in poznanstev je to skoraj nemogoče, pa imaš lahko ne vem kakšne
talente in znanja.

• 0

#5014 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86830 posts

Posted 17 August 2011 - 05:00 PM

Ja, je mogoče priti nekam brez poznanstev (sem tudi jaz primer), pa še vedno je delež takih večji, kot delež tistih, ki nekam pridejo prek vez in brez potrebnih karakteristik.

• 0

― V. Van Gogh

#5015 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 August 2011 - 05:02 PM

Hm, recimo - bi ti prišla v Pristop, če ne bi foter od fanta poznal šefa?

Ne vem no, meni se zdi, da tukaj malo mimo pihaš. Danes so skoraj vsepovsod poznanstva in veze ključni.
In veliko več je takih, ki pridejo preko tega kam kot pa preko česa drugega, žal. Ne rečem, da so taki,
ki pridejo preko vez kam, nesposobni - lahko, da so. Ampak lahko je enako sposoben tudi en, ki vez nima,
pa pač tega ne more pokazati, ker ni prišel notri. Govorim seveda za redne, resne šihte ... ne za študentska
in počitniška dela.

• 0

#5016 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86830 posts

Posted 17 August 2011 - 05:04 PM

Ja, ker ga (lastnika v bistvu, ne šefa) niti omenila nisem, dobila sem na podlagi CV-ja, portfolia in potem razgovora.

• 0

― V. Van Gogh

#5017 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 August 2011 - 05:06 PM

Ja potem pa super, ampak je pa večinoma tako, kot sem napisala naknadno v prejšnji post.

• 0

#5018 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86830 posts

Posted 17 August 2011 - 05:08 PM

Ne verjamem, da tako veliko podjetij objavlja razpise, če že imajo nekoga izbranega. Jih je veliko, ampak daleč od tega, da vsa.
Če si boljši od drugih v svoji stroki, ni hudič, da ne bi dobil službe brez vez.

• 0

― V. Van Gogh

#5019 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 August 2011 - 05:11 PM

Včasih je razpis zgolj formalnost.
Kako boš pa pokazal, da si dober/boljši, če te ne sprejmejo? Hm. Ti, recimo, lahko pokažeš svoje projekte že tekom
faksa imate razstave, kjer vas lahko potencialni delodajalci opazijo ... veliko/večina faksov pač tega nima, nikjer nimajo
nobenih ''razstav'' svojega znanja, itd. Pa ok, o tem smo že enkrat razpravljali, nima smisla padati v neko
razpravo. V glavnem, ni glih tako na easy (in kot bi moralo biti) kot ti to vidiš.

• 0

#5020 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 August 2011 - 05:14 PM

Jaz sem že na ogromno, ok da ne pretiravam, na par študentskih oglasov klicala, in so mi potem rekli da je bila objava zgolj formalnost, da imajo že od prej nekoga, ampak so pač morali objavit prosto delovno mesto. Ziher ni povsod in vedno tako, je pa precej pogosto.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users