Iphone X
Posted 05 November 2017 - 12:49 PM
Iphone X
Posted 04 December 2017 - 10:59 AM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 18 December 2017 - 07:46 PM
Kristalko
Endivjo
Radič
Češnjevce
Bučke
Brokoli
Topaz jabolka
Posted 19 December 2017 - 04:00 PM
Zelo lep planer, jaz sem letos iskala kaj bi bilo pametnega pa sem na koncu spet naročila kar Beabo
Posted 19 December 2017 - 04:25 PM
Saj Baeba je super, res pregledna in praktična. Dela jih pa moja sošolka s faksa.
Jaz sem letos hotela kupit slovenskega, ker jih je toliko, ampak mi je edini lep ta pa prijateljica pravi, da se težko lista.
Letos sem res celo študijo naredila iz teh planerjev in se na koncu odločila za tega, ker imam že blok od istega slikarja.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 December 2017 - 09:50 AM
Ja fajn je, mislim da bo tale že četrti po vrsti, edino letos sem bila malo razočarana nad designom, vsako leto mi je bil kakšen res waw letos pa niti ne, pa vsi so podobni, medtem ko so bili do zdaj popolnoma različni (ista barvna shema, razlika je samo v kakšnih majhnih detajlih in to neka čudna zelena).
Saj ena izmed njiju je ravnokar rodila, ne vem a je to to tvoja sošolka ali tista druga
Posted 08 January 2018 - 02:13 PM
totalno pomembno se počutim
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 08 January 2018 - 02:33 PM
Češnjeve paradižnike
Kristalko
Endivjo
Radič
Rukolo
Mlado špinačo
Kakije vanilija
Jabolka
Sladek krompir
Posted 22 January 2018 - 04:54 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 22 January 2018 - 05:05 PM
https://www.amazon.c...l b pro 2 2500n
Mož se je precej poglobil v krtačke in sva na koncu izbrala to, ker naj bi bilo razmerje cena/kakovost najboljše in ima vse kar rabiva, pa baterija je ful dobra.
― V. Van Gogh
Posted 22 January 2018 - 05:24 PM
Posted 22 January 2018 - 07:24 PM
Točno tole je moj brat gledal (ker tudi vse razišče v nulo ) in mu je ravno ta teden rekla higieničarka, da krožna absolutno ne za občutljive dlesni in porozne zobe. Drugače je pa menda ful v redu, ja.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 22 January 2018 - 07:29 PM
Posted 23 January 2018 - 10:32 AM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 23 January 2018 - 02:15 PM
Danes grem po nov telefon A3
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 January 2018 - 05:47 PM
Močno znižan ABC Design Pepper voziček. Deluje ful kvaliteten.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 28 January 2018 - 05:48 PM
Ful lep!
― V. Van Gogh
Posted 28 January 2018 - 05:53 PM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users