Ijej dojenček mejhen, zdej se itak hoče samo crkljat.
kok je luštna.

Slike vaših hišnih ljubljenčkov
Posted 10 August 2013 - 03:18 PM
Posted 10 August 2013 - 03:23 PM
Mucicaaaaaaaaa.
After all this time?
Always.
Posted 10 August 2013 - 03:24 PM
Res je lepa.
Pablo Picasso
Posted 10 August 2013 - 03:38 PM
Posted 10 August 2013 - 06:48 PM
Prekrasna je!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 August 2013 - 07:03 PM
Zelo lepa!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 August 2013 - 07:18 PM
Drugač pa prede neumorno, 24/7....Pa od celga kavča se uleže NAME
Posted 10 August 2013 - 07:22 PM
Ja, to pa so vsi isti. Ayla ponoči na postelji, ali čez dan na kavču, bilokdaj, se vedno tako vleže, da se me mora obvezno dotikat, ni važno s čim, magar z enim prstom samo, lol.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 August 2013 - 07:36 PM
lol
Zdaj em jo dala kar na blazino in leži tu napol v mojem objemu ko tapkam...
verjetno je bv razlagat da me spremlja na vsakem koraku...ko grem scat mi pa začnbe mijavkat pred kopalnico. Isto ko dojenček..No sj...dobra vaja lol. Ponoč bo pa veselo...
Posted 10 August 2013 - 08:54 PM
Fiona mucica je res zelo lepa. Bi ti pa dala en nasvet, in sicer ne je še dajat ven, še kak mesec ne, naj se prej res ornk navadi nate, na hišo in šele nato na zunanjo okolico. Naredi kot želiš, to je samo moj predlog, da ne bo kake pomote.
Posted 10 August 2013 - 09:52 PM
Se strinjam z luci glede navajanja na zunanjo okolico.
Sarah, to ne drži da so vsi isti. Kolikor je mačk in psov, toliko različnih karakterjev je. Biba je npr. samotarka in se je vedno umaknila, če si prekoračil mejo bližine, ki jo je prenašala. Zato sem bila šokirana, ko sva se spoznavali z Živo in je splezala name in želela spat v mojem naročju. Lili pa je nekje vmes. Ko spi rabi svoj mir, ampak posnema Živo in zleze nate, ko kaj želi ali ima izpade izkazovanja ljubezni.
Fiona, sicer pa mirno noč! Tvoja bo verjetno bolj glasna, ker je sama. Moji sta bili v paru in nista nič mjavkali. Se spomnim, ko sva ju prinesla in sem ju sredi noči lovila izpod postelje v spalnici in ju nosila na wc v dnevno sobo in ju podkupovala s hrano... ne moram verjeti, da bo skoraj leto dni od tega...
Posted 11 August 2013 - 07:54 AM
Oj :=
Noč je bla presenetljivo mirna. Dala sem jo v sobo, zaprla vrata in niti ne vem, mogoče je kaj mjavkala na začetku, ampak ni blo krize.
Wc uporablja, včeraj sem ji dala vratca dol, prejle pa je šla prvič tudi z vratci.
Ven jo nosim samo na teraso, ko sem poleg, da ne uide.
Itak je, dokler se čisto ne udomači, ne mislim pustit zunaj, bom vsekakor upoštevala nasvet, sploh zato, ker je kar dosti mačkov, pri sesedih ima parček, pa še nekaj okoliških hiš in bo mogl zavzet svoj teritorij.
Zaenkrat je super. Je prijazna, mirna crkljiva. (slednje morda malo preveč, ampak bomo poštimali). Itak se bo navadila, ko bo recimo med službo sama. Včeraj sva jo že pustila dve urci samo, vrata sobe je imela odprte + na razpolago hodnik, stopnišče. Pa dala sem jo v sobo z balkonom, imam pa komarnike, tako da imam lahko na stežaj odprta vrata, da sliši zvoke iz okolice in se sonči na soncu, čeprav ven ne more. Zdaj je tu na tleh in se umiva.
Če je pridna (recimo ko je danes prvič uporabila wcv z vratci, sem ji dala za en prstek domače skute....) pač, a treat. Drugače pa pije vodo, hranim jo z royal canin za mladičke.
Wc pa brez vonja itak ni...Se pa res lulanje spime v kugljico, samo drekci pa ne ane? Sem porala prej ven, pa tisto pač ostane kompakten drekec.
Posted 11 August 2013 - 08:32 AM

After all this time?
Always.
Posted 11 August 2013 - 07:56 PM
Wiiiiiiiiiiii, kok je luštna!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 14 August 2013 - 10:02 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 14 August 2013 - 10:14 AM
OMG
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 14 August 2013 - 10:22 AM
Zadnja OMG. Največji cuker Fiona, resres lepo in ful sem vesela zate, to ti res tok veselja pa smeha prinese v življenje, wau.
After all this time?
Always.
Posted 14 August 2013 - 10:24 AM
Haha, ja vidim ja
Zakon je!
Posted 14 August 2013 - 10:43 AM
Posted 14 August 2013 - 01:39 PM
kok lepo:D
Uživejte in orgomno lepih skupnih trenutkov
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users