Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#4981 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 August 2011 - 07:33 PM

QUOTE(Špela @ 15. 8. 2011 - 20:31) View Post
pač ni ti še prava tašča pa rečeš, da je v.d., simpl k pasulj.

Uau, a res? woot.gif

laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4982 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29997 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 August 2011 - 07:36 PM

ja res. sleep.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4983 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 August 2011 - 08:04 PM

Ko je restavracija polna in ljudje vprašajo če lahko prisedejo k tvoji mizi. blink.gif A res obstaja tak folk? Včeri na lastne oči videla, hvala Bogu se ni zgodilo meni oz nama.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#4984 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23495 posts

Posted 15 August 2011 - 08:17 PM

QUOTE(Sarah @ 15. 8. 2011 - 21:04) View Post

Ko je restavracija polna in ljudje vprašajo če lahko prisedejo k tvoji mizi. blink.gif A res obstaja tak folk? Včeri na lastne oči videla, hvala Bogu se ni zgodilo meni oz nama.

Če je to neka picerija, ali pa kjer strežejo hitro hrano in za mizo, kjer lahko sedi 10 ljudi, sedita samo dva, se mi ne zdi nič takega, če prisede še kdo, če je vse ostalo zasedeno.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#4985 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 August 2011 - 08:22 PM

Picerija ja, ampak niso tiste dolge mize, če to misliš. Recimo da je bila miza za 4, sedela sta pa 2. In vseeno se mi zdi do kraja kmečko. Jaz bi rekla ne.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#4986 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 August 2011 - 08:24 PM

Jaz bi tudi rekla ne. HALO!? rolleyes.gif

• 0
Viens, reste ici!

#4987 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 15 August 2011 - 08:26 PM

Čisto zraven je tudi meni malo na-a, če je pa vmes kej stolov, pa ajde, ok. Sploh v kakšni hitri zadevi.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#4988 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 August 2011 - 08:28 PM

Ma normalne mize so, niso stoli ampak klopi. Hevea, Primavera smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#4989 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 August 2011 - 08:28 PM

No, ampak je razlika če se nekje v Mcdonaldsu, kjer je miza z 15 stoli vsedeš pač na drugo stran mize, kot pa da vprašaš nekoga, če lahko prisedeš k njuni mizi, kjer je prostora za 4 ljudi.

• 0
Viens, reste ici!

#4990 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 August 2011 - 08:29 PM

Jaz sem to že doživela in to ne enkrat. Vsakič sem rekla NE (izjemoma enkrat ob veliki mizi) in
dobila tako bikasti in obsojajoč pogled, da je joj.
V primeru, da je kakšna dolga miza, pa samo dva sedita, vse je polno, se čaka, takrat se mi morda zdi to
vmesno, če dva prisedeta (in je medmes placa za 2 stola), ampak da pa bi zdaj prav moral dovoliti, da prisedeta
dva tujca k mizi za 4, pa se mi zdi takorekoč bolano. Kje je čut za kulturo in primernost?! Aja, ljudje tega večinoma nimajo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#4991 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 15 August 2011 - 09:54 PM

Ja, se popolnoma strinjam s Fluffy!

Meni se je zgodilo na Madeiri, da se je ena baka npr. kr prištulila k nama pod une slamnate senčnike, ko so že na plaži. Tko skor sm ji noge vohala. V momentu sva odšla. Ne vem, zakaj ji nisem kaj rekla. Res ne vem.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#4992 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 August 2011 - 11:31 PM

Folk, ki se za brezveze reži. rolleyes.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#4993 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19484 posts

Posted 16 August 2011 - 04:46 PM

Ljudje, ki vsako stvar obrnejo na seks in to niso bližnji prijatelji. Meni se zdi to totalno prostaško in nekulturno, prav nerodno mi je zraven takih ljudi.
  • 0

#4994 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 August 2011 - 04:55 PM

^^ Enako. blink.gif

Meni gredo pa na živce ljudje, ki so liberalni in lahko odprto in brez težav govorijo o vsem, in te sprašujejo tudi najbolj intimne stvari, če pa nočeš odgovorit, ali si diplomatski, si pa takoj puritanski.

huh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#4995 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 August 2011 - 09:15 PM

Mene izjemno moti, da ni po lekarnah nobene intime! Ljudje ti dobesedno dihajo za vrat, prav prisluškujejo,
farmacevti pa so tudi totalno nekorektni. Nič se ne moreš zmenit. To mi je preprosto odvratno.

• 0

#4996 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 16 August 2011 - 09:24 PM

To tud mene ful moti.

Da stara baka z mnolahko ve d mam glivice, da vijoličastno serem, al pa da mi iz ušes raste solata.
Matr ej. To bi mogla bit ena vrat, črta, katere se ne prestopa, al pa kej podobnega.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#4997 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23495 posts

Posted 16 August 2011 - 10:31 PM

QUOTE(Sally @ 16. 8. 2011 - 22:24) View Post

To bi mogla bit ena vrat, črta, katere se ne prestopa, al pa kej podobnega.

Saj je, črta diskretnosti. Na bankah tudi. biggrin.gif

Drugače pa mene tudi ful moti to. Če gre za kakšno bolj intimno zadevo mi je vedno rahlo nerodno in potem skušam it v lekarno, ko ni gužve, čakam da se sprazni vrsta in podobno.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#4998 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 17 August 2011 - 08:59 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 16. 8. 2011 - 22:15) View Post

Mene izjemno moti, da ni po lekarnah nobene intime! Ljudje ti dobesedno dihajo za vrat, prav prisluškujejo,
farmacevti pa so tudi totalno nekorektni. Nič se ne moreš zmenit. To mi je preprosto odvratno.

Tudi mene!
Se mi je zgodilo, da sem šla iskat kremo za hemoroide (ne zase), in sem pač bolj potihem povedala, kaj želim.
Pa lekarnar išče in ne najde in se dobesedno zadere kolegici, ki je bila nekje zadaj, kje imajo kreme za hemoroide! blink.gif Za mano pa seveda dolga vrsta ljudi in smrtna tišina. oops.gif

Pa tudi jaz sem že večkrat, med čakanjem v vrsti, slišala vse mogoče težave tistih, ki so bili na vrsti pred mano. down.gif

Sem pa že večkrat videla, da ljudje kar na listek napišejo, kaj želijo. V tem primeru poteka vse v tišini, razen, če je potrebna razlaga glede uporabe (a tudi takrat večinoma nihče ne omenja, zakaj točno gre).
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#4999 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 17 August 2011 - 10:07 AM

Meni gre na živce že, ko me kakšne stare mamce gledajo, kot da sem hudič, ker grem tabletke iskat. Al pa bognedaj, da se za mano znajde kakšna mamica, ki je prišla kupit Aptamil ali nastavke za dojenje, me gleda kot da sem ji mamo ubila, ker si drznem uporabljat kontracepcijo in si pač trenutno še ne želim met otrok. Al pa mogoče zato, ker si sploh drznem seksat..
  • 0

After all this time?

Always.

#5000 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26071 posts

Posted 17 August 2011 - 10:33 AM

To je pa res mimo, ja. Kot da si dolžan komu račune polagat, ker ravnaš odgovorno (da ne omenjam tega, da obstaja več kot ena sama možna razlaga, zakaj jemlješ hormonske tablete).

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users