Uau, a res?
Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 15 August 2011 - 07:33 PM
Uau, a res?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 August 2011 - 07:36 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 15 August 2011 - 08:04 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 August 2011 - 08:17 PM
Ko je restavracija polna in ljudje vprašajo če lahko prisedejo k tvoji mizi.
Če je to neka picerija, ali pa kjer strežejo hitro hrano in za mizo, kjer lahko sedi 10 ljudi, sedita samo dva, se mi ne zdi nič takega, če prisede še kdo, če je vse ostalo zasedeno.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 15 August 2011 - 08:22 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 August 2011 - 08:24 PM
Jaz bi tudi rekla ne. HALO!?
Posted 15 August 2011 - 08:26 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 15 August 2011 - 08:28 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 August 2011 - 08:28 PM
No, ampak je razlika če se nekje v Mcdonaldsu, kjer je miza z 15 stoli vsedeš pač na drugo stran mize, kot pa da vprašaš nekoga, če lahko prisedeš k njuni mizi, kjer je prostora za 4 ljudi.
Posted 15 August 2011 - 08:29 PM
Jaz sem to že doživela in to ne enkrat. Vsakič sem rekla NE (izjemoma enkrat ob veliki mizi) in
dobila tako bikasti in obsojajoč pogled, da je joj.
V primeru, da je kakšna dolga miza, pa samo dva sedita, vse je polno, se čaka, takrat se mi morda zdi to
vmesno, če dva prisedeta (in je medmes placa za 2 stola), ampak da pa bi zdaj prav moral dovoliti, da prisedeta
dva tujca k mizi za 4, pa se mi zdi takorekoč bolano. Kje je čut za kulturo in primernost?! Aja, ljudje tega večinoma nimajo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 15 August 2011 - 09:54 PM
Meni se je zgodilo na Madeiri, da se je ena baka npr. kr prištulila k nama pod une slamnate senčnike, ko so že na plaži. Tko skor sm ji noge vohala. V momentu sva odšla. Ne vem, zakaj ji nisem kaj rekla. Res ne vem.
Posted 15 August 2011 - 11:31 PM
Folk, ki se za brezveze reži.
Posted 16 August 2011 - 04:46 PM
Posted 16 August 2011 - 04:55 PM
Meni gredo pa na živce ljudje, ki so liberalni in lahko odprto in brez težav govorijo o vsem, in te sprašujejo tudi najbolj intimne stvari, če pa nočeš odgovorit, ali si diplomatski, si pa takoj puritanski.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 August 2011 - 09:15 PM
Mene izjemno moti, da ni po lekarnah nobene intime! Ljudje ti dobesedno dihajo za vrat, prav prisluškujejo,
farmacevti pa so tudi totalno nekorektni. Nič se ne moreš zmenit. To mi je preprosto odvratno.
Posted 16 August 2011 - 09:24 PM
Da stara baka z mnolahko ve d mam glivice, da vijoličastno serem, al pa da mi iz ušes raste solata.
Matr ej. To bi mogla bit ena vrat, črta, katere se ne prestopa, al pa kej podobnega.
Posted 16 August 2011 - 10:31 PM
To bi mogla bit ena vrat, črta, katere se ne prestopa, al pa kej podobnega.
Saj je, črta diskretnosti. Na bankah tudi.
Drugače pa mene tudi ful moti to. Če gre za kakšno bolj intimno zadevo mi je vedno rahlo nerodno in potem skušam it v lekarno, ko ni gužve, čakam da se sprazni vrsta in podobno.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 17 August 2011 - 08:59 AM
Mene izjemno moti, da ni po lekarnah nobene intime! Ljudje ti dobesedno dihajo za vrat, prav prisluškujejo,
farmacevti pa so tudi totalno nekorektni. Nič se ne moreš zmenit. To mi je preprosto odvratno.
Tudi mene!
Se mi je zgodilo, da sem šla iskat kremo za hemoroide (ne zase), in sem pač bolj potihem povedala, kaj želim.
Pa lekarnar išče in ne najde in se dobesedno zadere kolegici, ki je bila nekje zadaj, kje imajo kreme za hemoroide!
Pa tudi jaz sem že večkrat, med čakanjem v vrsti, slišala vse mogoče težave tistih, ki so bili na vrsti pred mano.
Sem pa že večkrat videla, da ljudje kar na listek napišejo, kaj želijo. V tem primeru poteka vse v tišini, razen, če je potrebna razlaga glede uporabe (a tudi takrat večinoma nihče ne omenja, zakaj točno gre).
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 17 August 2011 - 10:07 AM
After all this time?
Always.
Posted 17 August 2011 - 10:33 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users