Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#481 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 12 January 2006 - 09:44 PM

yesssssssss
yesss
yesssss
bejbe!!!!!!!!! pejte na tigi stran!!!akcija je za smooth&shine fashionista !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(iron safe!)
pa za curls rock!!!

Sam,sj jz bi šla fulll kupt,k je zdj v akciji,sam ne vem v ker frizerski salon!
Dj nj se ena strinja z mano,pa reče,da so mal češki,ker ne napišejo kje lahko koristiš ta popust(mislm,v kermu salonu!)
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#482 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 January 2006 - 09:48 PM

Pomoje akcija velja za vse salone ... uuu Smooth & Shine bo verjetno moj!!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#483 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 January 2006 - 10:18 PM

.
A je morda bla kdaj kakšna akcija za Oatmeal & Honey izdelke?
Ko sem jaz pri moji frizerki kupovala, ni nikoli blo nobenih akcij. Hm hm. Bo treba res začet malo še po drugih salonih šnofat.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#484 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 12 January 2006 - 10:28 PM

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!Smooth&shine bo moje! twisted.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#485 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 12 January 2006 - 10:55 PM

sam a veste kaj?a to nej kr hodm od salona do salona pa sprašujm,če majo oni to akcijo al kaj?
pa full se mi zdi,da majo smooth&shine zdj to,kar je v akciji v manjši količini!!a se vam tud to zdi?
pa full škod,ker niso raj dal 2 kremi smooth&shine,tko je pa še una šprica zravn,k ni tok dobra!¨!!
  • 0

#486 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 13 January 2006 - 10:01 AM

mene pa zanima a se Tigi izgovori kr TIGI al TIĐI?? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#487 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 13 January 2006 - 11:02 AM

QUOTE(*pikica*)
mene pa zanima a se Tigi izgovori kr TIGI al TIĐI?? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

TIĐI biggrin.gif wink.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#488 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 January 2006 - 11:06 AM

[quote=Jenna].
A je morda bla kdaj kakšna akcija za Oatmeal & Honey izdelke?
Ko sem jaz pri moji frizerki kupovala, ni nikoli blo nobenih akcij. Hm hm. Bo treba res začet malo še po drugih salonih šnofat.

.

V tem salonu kamor jaz hodim ko imeli pred kratkih akcijo kao da dobiš Oatmeal & Honey šampon in balzam + Camera Ready sprej za lase v eni taki torbici in je blo zmižano kot komplet ... ne vem pa če še imajo.

Mi je pa malo čudno, da nimajo vsi saloni istih popustov in ponudb ... sej vsi menda uvažajo od istega pa to ... ehh ne vem.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#489 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 13 January 2006 - 11:11 AM

Jst sm bla že v 3 različnih salonih in nikjer in nikol ni blo nič znižano. Tko da jst sm itak že obupala, da bo kdaj kej znižan.

Pomoje je to fora, da pač nekateri frizerski saloni teh akcijskih paketov sploh ne naročijo in pol valda ne morjo kr sami tm ene akcije delat. Ker kokr sm jst opazla, niso lih nevem kako založeni in pol če kej rabš, lahko prov posebi zate naročijo. Mogoče je pol s temi paketki isto.
  • 0

Jordan Belfort

#490 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 January 2006 - 11:13 AM

Ja, sej verjetno je fora v tem al se frizerski salon ukvarja tudi s prodajo izdelkov ali ne. Tle, kamor jaz hodim, imajo vedno ful polne police Tigi izdelkov ker folk baje velik kupuje in majo verjetno tud zato ta znižanja in paketke ... kaj jst vem, no.
  • 0

#491 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 13 January 2006 - 12:28 PM

kaj zaj?a pol nimajo vsi saloni akcij,sam so bumbarji pa nej še kdo reče karkol...mislm,k da ne morjo napisat,keri saloni upoštevajo to akcijo,k je na njihovi spletni strani....
pha rolleyes.gif
  • 0

#492 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 13 January 2006 - 12:37 PM

QUOTE(rea)
kaj zaj?a pol nimajo vsi saloni akcij,sam so bumbarji pa nej še kdo reče karkol...mislm,k da ne morjo napisat,keri saloni upoštevajo to akcijo,k je na njihovi spletni strani....
pha rolleyes.gif

Pomoje naročajo samo tisti, ki sem jim splača naročvat. Pač večina se jih hodi samo strižt in ne kupujejo prov na veliko teh izdelkov. In pol ne naročujejo te robe, zarad nekaterih frikov (like me), ki bi pa najraj pokupil pol štacune. biggrin.gif
  • 0

Jordan Belfort

#493 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 January 2006 - 12:39 PM

Sam js te akcije na njihovi strani ne kapiram ... piše 'fashion essentials za likanje' in potem sta spodaj narisana Smoooth&Shine in Spritz&Shine ... sklepam da dobiš obe zadevi skupaj za 2.600 tolarjev, ampak v manjši izvedbi?

Ker tudi ponudba 'cute curls' ima notr kup enih zadev in vse skupaj stanejo 5.100 tolarjev ... tudi verjetno vsaka v manjši izvedbi, drugače bi bilo preveč poceni ker jecimo že sam Curl Amplifier stane 3.300 tolarjev.

Aja pa Tigi ima novo kolekcijo S Factor ... piše 'coming soon' ... js sm že čist na trnih! biggrin.gif
  • 0

#494 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 13 January 2006 - 12:41 PM

Jap...sej piše. Flaški sta 100ml.
  • 0

Jordan Belfort

#495 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 January 2006 - 12:42 PM

QUOTE(miss*sixty)
Jap...sej piše. Flaški sta 100ml.

Aja ok hvala ... pol pa ne bom nabavla, ne rabim tega Spritz & Shine.
  • 0

#496 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 13 January 2006 - 12:45 PM

Te njihove akcije so čist bedne. Nej znižajo celo tubo pa je, ne pa da delajo ene neuporabne paketke z mini flaškam. Bedniki! evil.gif
  • 0

Jordan Belfort

#497 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 14 January 2006 - 02:39 PM

Joj hinavci oderuski... dons sm dala za balzam multiviti 2600! Pa pise, da je 2000 v knizci. twisted.gif
  • 0

Jordan Belfort

#498 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 January 2006 - 02:53 PM

Js sm dala zanj 2k ... čudno, da se cene od salona do salona tako razlikujejo.
  • 0

#499 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 14 January 2006 - 03:00 PM

Ja sej tolk bi mogel bit, sam ce so oderuhi. twisted.gif twisted.gif
  • 0

Jordan Belfort

#500 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 January 2006 - 03:00 PM

Dostkrat je tko, da saloni na bolj "uglednih" lokacijah - centr, znani shoping centri, itd.- zvišajo cenik, zakaj nism lih zihr... Mogoče da pokrijejo najemnino?! Drgač pa kupujm v Bežigrajskem Dvoru in majo normalne cene.
Je kera probala njihov Thickening Conditioner,Moisture Maniac šampon, al pa Sexed-Up kolekcijo?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users