Jump to content

Photo

IŠČEM

• Please log in to reply
1135 replies to this topic

#481 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 09 March 2008 - 11:32 AM

Bourjois nima nič blešič kolikor vem.

Bom pogleda jutri za tega od S-he.
Kako pa zgleda gliter oops.gif nisem čisto prepričana da vem kaj misliš. Pa keri so vredu ?
  • 0
We must let go to live on.

• Guests

Posted 09 March 2008 - 12:21 PM

Gliter so bleščice, samo da so suhe. Sam ne vem, kje bi se to dobil. MAC vem da prodaja gliter. Ostale firme ga pa tam pa tam prodajajo.
Jaz za liner uporabljam tudi en gliter, ki je za telo. Bleščice za telo. In ima res lepe plavo viola bleščice noter. Pa ene dve šminke imam, ki so praktično samo bleščice..to tudi uporabljam. Vse te stvari so veliko bolj intenzivne od S-he EL.
Če boš kje naletela na suh gliter, ki bo primeren za oči, si ga kupi, pa ti potem jaz lahko pošljem mešanico glicerina in vode, s katerim spremeniš bleščice v EL. In tako lahko tudi reguliraš količino bleščic v črti.
  • 0

#483 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 09 March 2008 - 12:26 PM

Ooo hvala ti wink.gif jutri bom skočila malo v Dm-pogledat, sicer grem pa še enkrat konec tedna v Lj. in bom šla še v Muller pogledat.
  • 0

• Guests

Posted 09 March 2008 - 12:39 PM

Ni za kej. Ti samo povej, ko boš našla smile.gif Pa upam, da boš našla dober gliter, al pa EL.
  • 0

#485 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 09 March 2008 - 12:49 PM

Bom povedala, hvala jaz tud upam da bom našla kaj dobrega tongue.gif
  • 0

#486 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 March 2008 - 12:37 PM

Najbrž grem to leto v Pariz.
Pa me zanima - kaj velja preveriti tam, kar se kozmetike/parfumov tiče?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#487 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 10 March 2008 - 03:10 PM

urban decay!
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#488 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 March 2008 - 03:38 PM

Eh, do tega lahko precej ugodno pridem tudi preko neta. A je misliš da tam ful bolj poceni? Jaz bi kaj bolj takega... žgečkljivega, nedostopnega. =) Se mi že meša.
UD sem pa preko neta gledala, pa me nič kaj ne pritegne.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#489 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 10 March 2008 - 03:57 PM

to pa nevem ce je kej bolj poceni, so pa stvari tm sigurn cenejse k pr nas ker je vecina firm ipak francoskih. pregledas lahko se smashbox, nars, bobbi brown... mogoce loccitane, tam je pomoje ful poceni? kdaj pa gres? se da kej zment? biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#490 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 March 2008 - 04:02 PM

Uh, si že beležim znamke. woot.gif
Drugače pa še nič ne vem točno, kdaj grem, s fantom nekaj razmišljava, ni itak še čist ziher, odvisno od financ - jaz sem že iz kozmetičnega vidika to vzela kot za sveto, da greva. =) Fant se že za glavo drži.
Glede tega, če se da kaj zmenit - hja, morda, morda... closedeyes.gif
  • 0

#491 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 March 2008 - 07:09 PM

Sephora, imajo tono odtenkov med katerimi se zgubiš, pa dobre čopiče.

Sicer pa kaj jst vem kaj te zanima, Victoria's Secret? Nekaj boš že našla brez skrbi, keša ti ne bo preveč ostalo tongue.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#492 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 March 2008 - 07:14 PM

VS je v Franciji ? ohmy.gif Je sploh v Evropi?
  • 0
Viens, reste ici!

#493 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 10 March 2008 - 07:39 PM

Se mi zdi, da samo v ZDA hmm.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#494 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 10 March 2008 - 07:46 PM

Aja sorči. Sem mislila da je na Zahodu blaginja s takimi in onakimi izdelki. Bedniki francoski.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#495 kokoška

kokoška

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 458 posts

Posted 10 March 2008 - 09:17 PM

za bleščičast liner-s-he ma srebrnega pa rozkaztega, pa pri esence mislim da še tudi je, mogoče je blo slućajno razprodano, probaj še 1x pogledat
  • 0

#496 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 11 March 2008 - 04:08 PM

Sem gledala tega od S-he ampak se mi je zdela ful tanka metlica pa zlo mejhne bleščice so ermm.gif nevem bom pogledela če bojo mel slučaj od Essence vijolčnega drugače bom pa naredila tako kot je ciara rekla smile.gif
  • 0

#497 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 March 2008 - 08:47 PM

Ciara, danes sem bila v Mullerju in tukaj imajo še Tana klešče. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#498 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 13 March 2008 - 08:57 PM

Guerlain je francoski wub.gif
  • 0

#499 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 13 March 2008 - 09:12 PM

Dior je Francoz woot.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 22 March 2008 - 09:02 PM

Sarah, nisem prej opazila. Hvala smile.gif

A bi lahko počekirala, če se dobijo gumice za te klešče, prosim?

Mene zanima, kje bi dobila kapalko...tako, ki se pri kemijskih poskusih uporablja. Rabila bi jo za mešanje senčk z glicerinom, pa vedno preveč kapnem in bi mo kapalka ful prav prišla (razlagam zato, da ne bo čudno, da sem v temi ličenje vprašala). Če ve katera, kje bi jo lahko dobila, ali pa če jo katera ima možnost dobit, naj mi pove, prosim.

Aja, a še kje prodajajo citronko v škatlicah? Pri nas jih namreč ne več, jaz bi pa tisto malo žličko, ki je notri, imela.

• 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users