Jump to content

Photo

Trači

• Please log in to reply
710 replies to this topic

#481 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 12 July 2013 - 10:55 PM

Kinky je lepo napisala in to je eden izmed razlogov, zakaj je ne prenesem. Ženska nima vsega pošlihtanega v glavi. Nič čudnega, glede na to, kakšno otroštvo ob psihopatski mami je imela... 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#482 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 July 2013 - 01:23 AM

Vem, da se je v okviru te njene akcije izvajal nek post, ki ga je ona reklamirala, in enkrat sem brala na njenem FB profilu kako so imele ženske resne težave, krvavele so iz črevesja in podobno. Malo se igra s stvarmi, no, ne vem, če je dovolj podkovana.

Kako pa veš, da so ženske, ki so krvavele iz črevesja njen post dosledno upoštevale?

Jaz ne bi ravno rekla da ne ve kaj govori, glede na to, da je že celo življenje v tem in sodeluje z zdravniki v Indiji in Ameriki in se res poglablja v delovanje človeka. Njena družina je res čudna ja, predvsem mama seveda, ampak glede na to, da sem jo imela priložnost spoznati tudi osebno jo zares spoštujem in mislim da ima v glavi zelo natančno vse poštimano.

• 0
Viens, reste ici!

#483 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25903 posts

Posted 13 July 2013 - 06:48 AM

Poslihtano, ja, predvsem marketing : D. 

• 1
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#484 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 July 2013 - 07:08 AM

Kako pa veš, da so ženske, ki so krvavele iz črevesja njen post dosledno upoštevale?

Imaš prav, ne vem; vem samo kar sem razbrala iz komentarjev na FB, seveda je lahko razlog kje drugje. 

Drugače pa poglej kaj prodaja in za kakšne cene, ti bo takoj jasno kam pes taco moli. LOL 

Kraljica samopromocije, truma ovac pa sledi ...

Edited by Kinky, 13 July 2013 - 07:18 AM.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#485 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 13 July 2013 - 08:55 AM

Vsakemu, ki se vsaj malo spozna na prehrano, je takoj jasno, da ona govori tisto, kar ljudje hočejo slišati. 

A je kdo preverjal, kdo so ti zdravniki in strokovnjaki iz tujine? Koliko so kredibilni?

Ona je za moje pojme še ena v vrsti šarlatank in samooklicanuh gurujk v Sloveniji, ki so pač našle svojo tržno nišo in svojo trumo ovac, ki ji slepo sledi (kot je lepo ubesedila Kinky).

Ni edina, si pa zelo veliko dovoli in se seveda promovira in forsira, kolikor se pač da, saj se zaveda, da to, kar počne, ne more trajati dolgo. Slej ko prej bo njena slava minila in ona zdaj kuje železo, dokler je vroče. 

Ob ljudeh, kot je ona, mi gre na bruhanje. 

Saj verjamem, če jo spoznaš v živo, zagotovo kar izžareva samozavest in ljubeznivost. Ampak to je vse del podobe, ki jo je zase ustvarila, da se lažje prodaja. 

Žal mi je samo, da ljudje še vedno nasedajo njej in njej podobnim in jim polnijo žepe z denarjem ter verjamejo, da so naleteli na neko nadvse razsvetljeno bitje, ki je tukaj le za to, da nesebično pomaga drugim. V resnici pa je vse skupaj skrbno dodelan načrt za lastno bogatenje in slavo. 

• 2

#486 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 July 2013 - 09:33 AM

Seveda, vsak se odloči kateri resnici bo verjel. 

Enako je z veganstvom, narejenih je malo morje študij na temo, pa na temo kravjega mlega in še in še. Vsak pa se potem odloči čemu verjame. Jaz sem glede veganov pač na drugem bregu kot ti Immortelle. Pa ne linčaj me zdaj da sem slepa. :)

• 0
Viens, reste ici!

#487 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 13 July 2013 - 11:12 AM

^^ s tem se pa 100% strinjam.

• 0

#488 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 13 July 2013 - 02:24 PM

Ja, ampak ne pogovarjamo se zdaj tukaj o veganstvu. Pogovor je tekel o Savini.   -_-

Ne mislim nikogar linčat, samo je pa pri čisto vsaki stvari/osebi, ki hoče kaj prodati, potrebno upoštevati, da se gre za dobiček, denar. In enako kot pri Savini je tudi pri mlečni in mesni industriji. Seveda bodo razni znanstveniki, zdravniki podprli študije, za katere je plačala industrija, kateri se gre za dobiček. In bodo tudi oni sami imeli kaj od tega. Čisto mogoče, da so tudi Savinini zdravniki imeli kaj od tega, da so postavili svoje ime ob njeno. Samo pravim...

• 0

#489 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 18 July 2013 - 03:02 PM

Adam Levine and Behati Prinsloo Engaged

Še pred dvema tednoma je bil z drugo. :lol:

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#490 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 July 2013 - 03:06 PM

Haha, kako naj jemljem tega tipa resno? Ne morem ga. On je LOL. :D

Drugače pa ja seveda: čestitke za zaroko. :D

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#491 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 18 July 2013 - 03:06 PM

Meni se zdi bolj glupa ona. :D

• 0

― V. Van Gogh

#492 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 July 2013 - 03:08 PM

On je tudi imel že en kup manekenk, ni? In ene čudne izjave tudi okoli menjavanja partnerk pogosteje kot menjavanje gat. :D

Leonardo #2 :D

• 0

#493 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 18 July 2013 - 03:09 PM

Ja, enaka sta. :D

• 0

― V. Van Gogh

#494 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 18 July 2013 - 05:08 PM

Samo meni se zdi on tako dober po srcu ali ne vem, kako naj rečem. Tak fajn prijatelj bi znal biti. Vsaj sodeč po njegovem obnašanju v The Voice. 

• 0

#495 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 18 July 2013 - 05:23 PM

Jaaaao, pa ne lih njo, res je beden. :lol:

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#496 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 01 August 2013 - 06:43 PM

Fotogafija, ki je sprožila val ogorčenja  :butl:

http://www.24ur.com/...-ogorcenja.html

• 0

#497 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 01 August 2013 - 07:47 PM

Svašta.  :roll:

• 0

#498 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 August 2013 - 12:26 PM

Iva Krajnc rodila deklico Sofio 

Parada bikink v Portorožu 

Haha, legendaren komentar: Pa dajte ne, a sedaj boste v živo spremljali vsako jajcanje ki se ga debili izmislijo ali kaj? A ima res rtvslo preveč denarja da pošilja ljudi na takšne nebuloze. Jaz bom naslednji teden postavljal rekord v kisanju zelja, samo še ljudje se še morajo nabrati. Ampak saj verjetno bo, vi kar novinarja in fotografa pošljite.

• 0

#499 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 August 2013 - 12:37 PM

Jaz sem bila tudi najprej 'omg, kakšna neumnost, kokoši v kopalkah, big deal', ampak gre vse v dobrodelne namene, tako da podpiram.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#500 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 August 2013 - 12:39 PM

Vse, celoten izkupiček? Potem podpiram tudi jaz. :)

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users