Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#481 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 05 July 2006 - 06:03 PM

QUOTE(*pikica*)
Blondi ja, enkrat sem dobila testercek in morm rect da sm bla prou presenecena nad ucinkom blink.gif lepo disi, hitro se vpije, kozo pusti mehko, svezo in napeto. sestavine res niso nek presezek, ampak mi vseeno zelo odgovarja wink.gif jo ti imas?

ne, nimam. biggrin.gif Tester sem mela, pa enega še mam odveč. Sem mislila če rabiš wink.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#482 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 05 July 2006 - 06:43 PM

aja, hvala, kok si prjazna wink.gif sam grem itak ta tedn kupt ta losjoncek, tko da ne rabim smile.gif hvala useeno wink.gif LP
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#483 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 July 2006 - 12:19 PM

QUOTE(_M_)
Jme pa zanima, a si ve to date na mrežico za tuširanje ali kar na kožo nanesete?

jaz olja ne dajem na mrežico, ampak kar direkt z dlani na kožo in nimam občutka, da bi ga nekam blazno velik porabila.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#484 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 July 2006 - 01:41 PM

.
Jaz dam, če le lahko, vse na mrežico/krpico. Brez tega se sploh normalno ne morem stuširat in občutno več gela/olja porabim, če se brez tega.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#485 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 11 July 2006 - 12:21 PM

pohvalim sivkin piling za telo z mletimi orehovimi luščinami: peni se takorekoč nič (kar naravnost obožujem pri pilingih, kot neka gosta, dišeča krema je), krasno opravi nalogo, nič ne praska, porabi se ga malo. ta mi je celo ljubši od lushevih.

po novem dajem njihovo mandljevo olje tut jaz na mrežico: krasna rešitev. jenna, hvala za namig. biggrin.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#486 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 11 July 2006 - 05:05 PM

Ja, jst tud kar z mrežico...

Drgač sm pa bla pri prijateljici in sem si zjutraj sposodila njen losjon mimoza, pa moja koža še vedno diši... tak lep, nežen vonj je ta mimoza. biggrin.gif
  • 0

#487 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 11 July 2006 - 10:04 PM

Jaz sem pa navdušena nad karitejevim balzamom, boljšega še nisem imela. Naredi neverjento mehke in sijoče lase. 8) Edino vonj je strupeno oduren. :tongue6:

Lahko katera prilepi sestavine? Prosim, ker jih jaz ne najdem. oops.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#488 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 12 July 2006 - 07:49 AM

QUOTE(_M_)
tak lep, nežen vonj je ta mimoza. biggrin.gif

še lepši je meni magnolija, sicer sem pa prilično navdušena nad vonjem nove linije citronka s citrusi. njama. biggrin.gif
  • 0

#489 tanja*

tanja*

sramežljivec

• Člani
  • 57 posts

Posted 14 July 2006 - 08:21 AM

Ima kdo pravo sivkino kremo za noge? Kupila sem si jo, okoli 4.800 SIT stane, ampak ne vem no, nič kaj zadovoljna... ermm.gif:
  • 0

#490 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 14 July 2006 - 09:12 AM

Ja, jaz jo imam smile.gif
Meni je fajn, ponavadi ob večerih (ko sem utrujena) komaj čakam, da si z njo namažem in malo pomasiram stopala. Pa še vonj mi je super.
Aja, sam pa nism vedla, da tolk stane, sem jo dobila za darilo.. oops.gif
  • 0

#491 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 July 2006 - 02:21 PM

.
Jaz jo imam tudi. Tudi mene ni kaj posebej navdušila, pa še sivka ni ravno moj omiljeni vonj.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#492 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 15 July 2006 - 07:57 AM

QUOTE(tanja*)
Ima kdo pravo sivkino kremo za noge? Kupila sem si jo, okoli 4.800 SIT stane, ampak ne vem no, nič kaj zadovoljna... ermm.gif:

jaz sem lani, ko je ven prišla, dobila par testerjev in tudi nisem bila zadovoljna: trenutni občutek hlajenja je sicer fin, lepo se razmaže, hitro vpije, ampak sem imela v momentu, jo je kremo popivnalo in je izginil občutek hlajenja, tako pošastno suho kožo, da ni bilo za verjet. ostajam pri karitejevi.
  • 0

#493 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 16 July 2006 - 11:00 AM

A je že probala kera ta gel za tuširanje?

IPB Image

Meni dišiii tak fejst da ne morem nehat vohat, pa ko se s tem stuširam celi dan po tem dišim. Pa še flaška mi je luškana. Diši pa po pomaranči. Pomarančno eterično olje vsebuje. Pa tekstura mi je tud fajna. Mmmm... laugh.gif
  • 0
Memento mori.

#494 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 16 July 2006 - 12:47 PM

Claudija, nisem vedla, da ti L`occitane uporabljaš. biggrin.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#495 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 16 July 2006 - 12:59 PM

ta gel za tuširanje sem imela jaz že pred nekaj leti, mi je bil fajn, ker ma tak neznačilen vonj po pomarančah.
  • 0

#496 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 July 2006 - 07:38 PM

.
Spet pretežno hvaljenje L'Occitane:

Najprej moram pohvalit novo dišavo za moške Eau des Baux, jaz sem skoraj orgazmirala poleg vonja, čist me je prevzel, fanta pa tudi, tako da je nakup neizogiben! Je rahlo slajši vonj, pa še vedno silno moški (si ga pa jaz ne predstavljam na kakšnem starejšem možakarju, ampak je eden izmed tistih, ki bolj pašejo na mlade in živahne fantaline). NJAMI!!!

Pohvalim tudi oljčno kremo (ali bolje rečeno gel) Express Eye Treatment za okoli oči, v trenutku se vpije, ne pusti mastne kože, poraba bo res minimalna..... zaj kakšnih učinkov seveda še ni opaziti, v smeri odpravljanja mojih mini rjavih podočnjakov. Ampak je jako obetavna!

Mandljevo milo s pilingom me je pa rahlo razočaralo - vonj je že krasen, tipično L'Occitane mandljevski, ampak koščice mandlja so precej grobe..... jaz si ga sploh nisem mogla drgnit ob kožo!

Bi pa pohvalila tudi prijazno prodajalko, oh, saj ni res, pa je - v CityParku, bila je glih ustrezno prijazna, pa zasipala naju je s testerji - tester prej opevajočega moškega parfuma, zame nek novi vonj citronka (ta mi sicer bolj deluje kot dišava za dom, kot pa za parfum), pa tri testerje medene kreme za obraz, tri testerje olivne kreme za obraz in dva testerja kremce za po britju. Fino. Sumim, da ji je bil fant všeč. biggrin.gif

.
  • 0

#497 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 16 July 2006 - 08:17 PM

Meni pa ta citronkin vonj prav paše. Me fajn ofriša. 8)
  • 0

― V. Van Gogh

#498 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 July 2006 - 08:58 PM

.
Ja saj meni tudi ful diši, prav paše ob teh temperaturah na nos, ampak nekak si ga vseeno ne predstavljam kot za parfum.

.
  • 0

#499 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 16 July 2006 - 09:08 PM

QUOTE(Jinadaze)
Claudija, nisem vedla, da ti L`occitane uporabljaš. biggrin.gif

Presenečam, kaj. biggrin.gif

Ja ker mi majo super stvari. Naprimer pozimi ko mam jaz zelo zelo suhe roke mi samo njihova krema odgovarja. Najraje pri L'occitane pa mam njihove gele za tuširanje. smile.gif
  • 0
Memento mori.

#500 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 17 July 2006 - 01:02 PM

[quote=Jenna]

Najprej moram pohvalit novo dišavo za moške Eau des Baux, jaz sem skoraj orgazmirala poleg vonja, čist me je prevzel, fanta pa tudi, tako da je nakup neizogiben!

men je tut njamsi! že pridno nucava testerje! biggrin.gif

Pohvalim tudi oljčno kremo (ali bolje rečeno gel) Express Eye Treatment za okoli oči, v trenutku se vpije, ne pusti mastne kože, poraba bo res minimalna..... zaj kakšnih učinkov seveda še ni opaziti, v smeri odpravljanja mojih mini rjavih podočnjakov. Ampak je jako obetavna!

told you so! biggrin.gif

plus iskrene čestitke za normalno prodajalko v cityju!!!! biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users