Kreme za obraz z ZF
Posted 04 May 2018 - 12:55 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 May 2018 - 07:46 PM

Posted 06 May 2018 - 08:11 PM
Ta Eucerinova ima mineralne filtre ali kombinacijo? Bi jo kupila, ce narocena ne bo prisla pred potovanjem.
Kaj pa je boljše, samo mineralni, samo kemični, ali kombinacija?
A te azijske kreme s spf, npr. Biore, Cosrx, Missha, Canmake Mermaid, vse ščitijo pred UVA in UVB žarki?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 06 May 2018 - 08:20 PM
Mineralni so bolj zdravi, ampak puscajo belo sled. Ce ne uporabljas pudra, izgledas kot duh.

― V. Van Gogh
Posted 06 May 2018 - 09:07 PM
Ravno sem gledala sestavine Canmake Mermaid. Ta ima mogoče več mineralnih filtrov, ker ima cinkov oksid na 5. mestu. Pri Cosrx pa jih ne vidim.
Jaz imam vedno v glavi, da so kreme, ki imajo samo mineralne filtre, ful težke. A sploh obstaja kakšna, ki bi bila lahka?
Enkrat sem imela eno Alverde kremo za sončenje z mineralnimi filtri in sem bila res dobesedno bela, sploh se je ni dalo normalno razmazati. Je sploh nisem do konca porabila. Zaradi tega naravnih mineralnih za obraz nisem niti preizkušala.
Posted 07 May 2018 - 08:26 AM
SPF je B filter, A pa se oznacujejo s PA+(+++) ali PPD.
UV filtre pa lahko preverite tu: http://www.skinacea....ml#.Wu__c8mRA0M
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 08 May 2018 - 09:33 AM

― V. Van Gogh
Posted 08 May 2018 - 09:41 AM

Posted 08 May 2018 - 09:58 AM
Jaz samo puder v prahu natapkam čez za službo, če karkoli hočem mazat se tudi meni začne svaljkat ampak se mi je zdaj koža izboljšala in sem tako brez pudra, pa super mi je da mi ni treba dodatno nanašati sončne kreme, ker sem precej lena za te stvari
Posted 08 May 2018 - 10:03 AM
― V. Van Gogh
Posted 08 May 2018 - 10:25 AM
Meni ni lepljiva, samo svaljka se.
Tudi jaz ne nosim pudra, tako da me ne moti.
Vonj in barva pa tudi mene motita.
Posted 08 May 2018 - 10:30 AM
Posted 10 May 2018 - 11:33 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 June 2018 - 04:36 PM
Katero spf kremo priporočate, da jo daš pod puder in se ti potem obraz ne sveti. Tudi če dam čez puder v prahu, se kmalu začnem svetiti, pa sem že kar nekaj krem poizkusila. Si pa ne predstavljam, da bi bila brez pudra, ker imam preveč rdeča lička in polt zato ni enakomerna, sem pa precej svetla, tako da lička kar precej izstopajo
Posted 03 June 2018 - 04:54 PM
Skoraj karkoli azijskega, v tej temi je kup predlogov.
Meni je Cosrx Aloe Soothing Sun Cream super. Kljub temu, da je precej težja od Biore, se zelo hitro vpije, ne pušča filma in ne masti, nič se ne svetim. Edino vonj mi je pri Biore bolj všeč, za čez serum je pa ta boljša, ker se nič ne svaljka. Tudi samostojno je dovolj vlažilna, kar mi je največji plus.
― V. Van Gogh
Posted 03 June 2018 - 05:05 PM
Jaz tudi Cosrx priporočam. Kok mi je huda krema! Pa ful mi diši. Zdaj sem imela nekaj let Kiss my face, ki mi je tudi odgovarjala, ampak tale Cosrx se res lepo vpije in se po njej ne svetim.
Posted 04 June 2018 - 01:09 PM
Hvala. Videla sem, da je na iherbu, pa še ugodna je. Bom naročila in upam, da bo ok.
Posted 06 June 2018 - 05:06 PM
Sem pa že dobila tudi Canmake Mermaid, ampak je še nisem preizkusila.
Posted 25 August 2018 - 03:36 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 25 August 2018 - 04:18 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users